Darksoul Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2013 Λοιπον καλησπερα σε ολη την παρεα προχθες εκανα την μ@λακια μ δυστυχως κ στην αλλαγη νερου χαλασε το impeller της swiftech MCP655-Β που εχω!(το κεραμικο μεσα στο impeller καβαλησε κ ειχε φυγει απο την θεση του προσπαθησα να το βαλω αλλα δυστυχως τσακ εσπασε παπαλα αντλια τωρα)το ερωτημα μου επειδη βλεπω οτι ειναι σχεδον ιδια με ολες αυτες που βγαινουν alphacool xspc koolance laing d5 μπορω να παρω μονο την αντλια πχ την alphacool vpp655 κ να την περασω στο top της swiftech που εχω κ να δουλευει κομπλε?η δε θα κανει κ θα χω θεμα ξερει καποιος?ευχαριστω προκαταβολικα!πχ αυτη http://www.alphacool.com/product_info.php/info/p808_Alphacool-VPP655---Single-Edition.html?language=en Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Απρίλιος 26, 2013 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2013 Είναι ίδιες αντλίες με άλλο branding. Η διαφορά είναι ότι η alphacool έχει και έλεγχο ταχύτητας αλλά παρόλα αυτά θα κάνεις τη δουλειά σου χωρίς πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darksoul Απρίλιος 26, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2013 Να σαι καλα ρε φιλε!οποτε θα την τσιμπησω ανετα!!ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Απρίλιος 26, 2013 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2013 Δε ξερω αν εχει αλλαξει κατι....ελεγχο στροφων εχει και η swiftech 655...Η 650 δεν ειχε.(επειδη εχω την 655..και παρεξενευτηκα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Απρίλιος 26, 2013 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2013 @NTGΦίλε μου το παιδί λέει ότι έχει την MCP655-B που δεν έχει speed control. Δεν έχει την MCP655. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Απρίλιος 26, 2013 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2013 ΤΕλικα αλλαξαν τα πραματα...παλια δεν υπηρχαν Β Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Απρίλιος 26, 2013 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2013 έχω την alphacool και είναι σκυλί. την έχω μονίμος στις χαμηλότερες στροφές (στο 1 από τα 5) και δεν ακούγεται τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darksoul Απρίλιος 26, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2013 ναι ρε παιδια εχω αυτη π δεν εχει το ποτεσιομετρο δεν εχουν διαφορα ομως ετσι κ αλλιως ιδιες ειναι ισα ισα με την alphacool θα μαι πενα!την βρηκα 75 ευρα καλα δεν ειναι?αν ξερει καποιος κανα λινκ να την παρω πιο φθηνα θα του ημουν ευγνωμων!!εχω διαβασει πολυ καλα σχολια γι αυτην παντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 26, 2013 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2013 με 67,90 τη βλέπω στο eworld. Με κατάθεση αν δεν εισαι απο Πάτρα βγαίνει 71,60ευρώAlphacool VPP655 Single Edition Watercooling PumpΑπο που τη βρήκες στα 75? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Απρίλιος 26, 2013 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2013 με κάθε επιφύλαξη αναφέρω ότι μπορεί να υπάρχει σε κάτάστημα με υδραυλικά είδη πολύ φτηνότερα. είχα πουλήσει ένα συμβατό ρεζερβουάρ σε ένα παιδί στο insomnia και μου είπε ότι είχε αγοράσει τη δικιά του καινούρια σε μαγαζί με υδραυλικά είδη στα 40 ευρώ. κάνε μία ερώτηση αν θες πρώτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 26, 2013 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2013 Δε του στέλνεις ένα πμ να σου πει το μαγαζί να πάω να πάρω 2-3 για καβάτζα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darksoul Απρίλιος 26, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2013 με αντικαταβολη για αθηνα εινια +8 ευρα απο eworld ε 77 75 το ιδιο ειναι! σε ποιο μαγαζι απο αθηνα η απο αλλη περιοχη!!θα κανω μια βολτα αθηνα-πειραια μηπως και βρω θα παρω την δικια μ στα χερια κ οτι κατσει....40 ειναι καλη τιμουλα οντως!αλλιως eworld! ευχαριστω ολους για τις αμεσες απαντησεις σας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darksoul Απρίλιος 26, 2013 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2013 Δε του στέλνεις ένα πμ να σου πει το μαγαζί να πάω να πάρω 2-3 για καβάτζα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Απρίλιος 26, 2013 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2013 Δε του στέλνεις ένα πμ να σου πει το μαγαζί να πάω να πάρω 2-3 για καβάτζα? είναι καιρός που έχει γίνει η συναλλαγή αλλά θα το ψάξω. πάντως παιδιά επιμένω για τις επιφυλάξεις μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Απρίλιος 27, 2013 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2013 http://www.thelab.gr/pwliseis/coolermaster-cosmos-radiator-pump-122149.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.