Jump to content



The Bureau: XCOM Declassified [Third person, tactical shooter](20/08/13)


tragikos

Recommended Posts

Ναι πρόκειται για το FPS της 2K Games που ανακοινώθηκε το 2010 (παλιό θέμα εδώ) το οποίο μετά από πολλές καθυστερήσεις "το γύρισε" σε third person tactical shooter. Πλέον αναπτύσσεται από το studio πίσω από το Bioshock 2 και ανακοινώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει στις 20 Αυγούστου αυτού του έτους.

Μπορείτε να δείτε το "όχι τόσο ενδιαφέρον" trailer:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=MwceoV6q4Uc]The Bureau: XCOM Declassified - "The Burn Room" Live Action Trailer - YouTube[/ame]

Περισσότερες πληροφορίες από το άρθρο του Gamespot :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Μου φαινεται σαδιστικα πολυπλοκο κ δυσκολο. Τωρα η παρουσια του περιβαλλοντος κ των χαρακτηρων σε στυλ Μαφια με τα εξωγηινα αντικειμενα, μου καθεται λιγο στο λαιμο αλλα ας περιμενουμε να δουμε κ αλλα.

:yes2:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 year later...

Έχω παίξει μια μιάμιση ώρα. Δεν είναι κακό. Τεχνικά είναι καλούτσικο, απλά φαίνονται όλα θολά με την Unreal. To σεναριάκι και η ατμόσφαιρα δένονται αρκετά καλά καθώς είναι αρκετά καλογραμμένοι οι διάλογοι και η πιστότητα στα 60s. Έξυπνο παιχνιδάκι με ΠΟΛΛΑ πράγματα να κάνετε στην ομάδα σας από customization και πώς να χειριστείτε την κάθε μάχη. Δεν είναι Brothers in Arms ας πούμε... είναι πιο πολύπλοκο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.