Jump to content

Σπασμένη οθόνη laptop ?

iparout

Recommended Posts

Χαίρεται. Κατάφερα να σπασω την οθόνη του laptop μου (ένα παλιο αλλα καλο hp 550) και αναρωτιέμαι αν αγοράζοντας μια νέα απο eBay θα μπορέσω να την αντικαταστήσω. Το laptop παιζει κανονικα άπλως δεν μπορω να δω ολόκληρη την οθόνη. Λέτε να φταίει τίποτε άλλο (π.χ να έχει κουνηθεί κάποια επαφή κ να μην χρειάζεται αντικατάσταση η οθόνη; Χλωμο, βέβαια.)

Παραθέτω φωτογραφία

post-3556-1416077314,5384_thumb.jpg

Ευχαριστώ!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σπασμένη είναι δεν ειναι καλώδιο ή επαφή.

Ψάξε για ανταλλακτικό οπως σωστά αναφέρεις. Αμα το αγοράσεις νέο δεν αξίζει καν.

Απο την άλλη το λαπτοπακι κανει εναν τέλειο server και p2p κατεβαστήρι.

Φίλε για το story μην εμπιστευτείς κινεζιά από ebay θα κάνει να σου έρθει έναν "αιώνα" και στο τέλος μπορεί να σου βγει και φόλα...την έχω πατήσει μια φορά και δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ. Κάνε ένα search στο google και όλο και κάτι θα βρεις από εδώ...:T:

Φίλε για το story μην εμπιστευτείς κινεζιά από ebay θα κάνει να σου έρθει έναν "αιώνα" και στο τέλος μπορεί να σου βγει και φόλα...την έχω πατήσει μια φορά και δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ. Κάνε ένα search στο google και όλο και κάτι θα βρεις από εδώ...:T:

Ναι αλλά ότι βρήκα κάνει γύρω στα 110 ευρώ τουλάχιστον !

Πριν αγοράσεις οθόνη απέξω, μίλα και με τα παιδιά εδώ: Screenmasters - Οι ειδικοί στις οθόνες!

Thanks a lot... Άμεση απάντηση στο mail μου και τιμή ίδια με το ebay... Από εκεί θα πάρω. Και πάλι ευχαριστώ !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.