Telumetar Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2013 Συνάδελφοι ,σύντροφοι και συναγωνιστές,Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Ο υπολογιστης μου ,με λειτουργικο win8 64bit pro, σε τυχαίες στιγμές κανει restart απο μονος.Στο event viewer γίνεται η εξής ακολουθία γεγονότων πάντα λίγο πριν το rr.There are 0x1 boot options on this system. 9.55:38 Source: Kernel The bootmgr spent 0 ms waiting for user input. 9.55:38 Source: Kernel The boot type was 0x0. 9.55:38 Source: Kernel The operating system started at system time 2013-04-26T06:55:38.499913300Z. 9.55:38 Source: Kernel-generalThe last shutdown's success status was false. The last boot's success status was true. 9.55:38 Source: Kernel-boot The system has been constrained to a periodic tick by exclusion listed in errata manager. 9.55:38 Source: HALVolume C: (\Device\HarddiskVolume1) is healthy. No action is needed. 9.55:43 Source: NtfsFile System Filter 'npsvctrig' (6.2, 2012-07-26T05:27:33.000000000Z) has successfully loaded and registered with Filter Manager. 9.55:43 Source: Filter ManagerThe system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly. 9.55:43 Source: Kernel powerΕιδα τους δισκους με crystaldiskmark ο C κ οι αλλοι ειναι healthy... καμια ιδεα; ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 26, 2013 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2013 Τροφοδοτικό; Κάποιο βραχυκύκλωμα; Μπαταρία μητρικής; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Απρίλιος 26, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2013 Και πως θα μπορούσα να δω αν κάποιο απο ολα αυτα ειναι faulty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Μάϊος 3, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2013 Bάλε αυτό το προγραμματάκι ίσως βοηθήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix7 Μάϊος 3, 2013 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2013 τροφοδοτικο? σκονη=ζέστα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gi0 Μάϊος 3, 2013 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2013 Για αρχη απενεργοποιησε την αυτοματη επανεκκινηση σε περιπτωση μπλε οθονης και παρατηρησε εαν εμφανιζονται μπλε οθονες και τι μηνυματα εχουν.Εχεις αλλαξει κατι στον υπολογιστη (software/hardware) απο τοτε που προεκυψαν τα ξαφνικα restart? Περα απο τους σκληρους, το υπολοιπο hardware σε τι κατασταση βρισκεται? Εισαι OCed? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Ιούνιος 5, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2013 το οποίο πως το απενεργοποιώ ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Ιούνιος 5, 2013 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2013 το οποίο πως το απενεργοποιώ ; απο 7αρια ειναι αλλα στο ιδιο σημειο ειναι !! το ξετσεκαρεις !! εγω χρησιμοποιω το blue_screen_view για τις δυσκολες περιπτωσεις !! http://www.nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Ιούνιος 10, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2013 Το πρόβλημα ειναι το εξής.... Ξαφνικά η οθόνη θα γίνει μαυρη, οι ανεμιστήρες της gpu θα πανε στο 100% ,ήχος θα ακούγεται για λίγο και μετά θα κολλήσει το σύστημα.Ως τώρα1)cleaned the dust ,δεν παιζει σκονη2)αλλαξα τα καλώδια απο το τροφοδοτικό3)έκανα τις ρυθμίσεις για να παίρνω feedback απο το Bluescreenview αλλα δεν έχει δημιουργηθεί αρχείο minidump.dmp συνεπώς δεν ξέρω και τι το προκαλεί. Υποθέτω οτι το crashing ειναι τόσο βίαιο που τα win8 δεν προλαβαίνουν καν να το γράψουν σε φάκελο...Υποθέτω το τροφοδοτικό μιας και έκανα stresstest στην gpu με furmark και πέρασε κανονικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venisk Ιούνιος 10, 2013 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2013 nvidia έχεις? Μπορεί να φταίνε οι drivers σου και μένα μου το έκαναν οι 320.18 τους έβγαλα τους ξανα έβαλα κ τέλος τα bsod.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gi0 Ιούνιος 10, 2013 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2013 Υποθέτω οτι το crashing ειναι τόσο βίαιο που τα win8 δεν προλαβαίνουν καν να το γράψουν σε φάκελο...Γι αυτη την περιπτωση υπαρχει ο Driver Verifier. Το post αναφερεται στα 7, η λογικη και οι λειτουργιες παραμενουν ιδιες και στα 8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Ιούνιος 11, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2013 nvidia έχεις? Μπορεί να φταίνε οι drivers σου και μένα μου το έκαναν οι 320.18 τους έβγαλα τους ξανα έβαλα κ τέλος τα bsod..Ναι nvidia... άλλαξα drivers αλλά το πρόβλημα παρέμεινε. Απο μια μικρη έρευνα στο ιντερνετ κατα βάση βλέπω κ συγκλίνουν στο οτι φταει το psu.... πραγματικά μόνο mobo και psu δεν εχω τσεκαρει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Ιούνιος 12, 2013 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2013 Ναι nvidia... άλλαξα drivers αλλά το πρόβλημα παρέμεινε. Απο μια μικρη έρευνα στο ιντερνετ κατα βάση βλέπω κ συγκλίνουν στο οτι φταει το psu.... πραγματικά μόνο mobo και psu δεν εχω τσεκαρει....Πριν αλλάξεις τροφοδοτικό τσέκαρε και τις μνήμες σου αν και συνήθως πετάνε μπλε οθόνες αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Ιούνιος 26, 2013 Author #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2013 Gentlemen ,προς γνώση και συμμόρφωση όλων ήταν το τροφοδοτικό μου. case solved . lock it! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.