Jump to content

Προσοχή μην την πατήσετε με την DELL U2713HM ...

sdemetri

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παραγγελία από You.gr 18/4. Παραλαβή την επόμενη μέρα με ΠΡΟΒΛΗΜΑ light bleeding και μάλιστα κίτρινης απόχρωσης στην κάτω αριστερή γωνία!!@@@ Λέω δεν μπορεί άτυχος είμαι θα ζητήσω να την αλλάξουν ... Το κατάστημα δεν το συζητάει και με παραπέμπει σε τηλέφωνο της DELL Ελλάδος... Τηλεφωνώ και με ευγένεια μου ζητούν φωτογραφία της οθόνης και απόδειξη λέγοντας μου ότι θα αποφασίσει η DELL στα κεντρικά αν θα μου την αλλάξουν μετά από ένα μήνα με καινούργια !!! Αν όμως θέλω μπορούν άμεσα να την αλλάξουν με μεταχειρισμένη ανα-επισκευασμένη !!! Μιλάμε για ολοκαίνουργια οθόνη με εμφανές πρόβλημα τώρα έτσι; Λοιπόν το δούλεμα πάει σύννεφο αφού έως και τώρα καμμία απάντηση από τα κεντρικά της DELL!! Συμπέρασμα η εν λόγω εταιρία πουλάει εν γνώση της προβληματικά μοντέλα μιας ακριβής σχετικά (-για τα δεδομένα της εποχής-) οθόνης στους ιθαγενείς ... της χώρας μας γνωρίζοντας ότι θα τους την αντικαταστήσει με ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ ανα-επισκευασμένη αφού κανείς σοβαρός χρήστης δεν ανέχεται να βλέπει ΚΙΤΡΙΝΙΛΕΣ στις ταινίες και στα σκοτεινά μέρη μιας εικόνας ή video ... ΠΛΗΡΗΣ απογοήτευση για μια καλή οθόνη που σκοντάφτει όμως στο ανύπαρκτο quality control της παραπάνω εταιρίας ... STAY AWAY από αυτό το μοντέλο της DELL !!! You have been Warned !!! ...

IMG_0037.jpg

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Λοιπόν αγαπητέ...

Επειδή το έχω ξαναδεί το έργο αρκετές φορές σε διάφορες εταιρίες το συμπέρασμά μου είναι οτι ΚΥΡΙΩΣ τα όποια προβλήματα δημιουργούνται στο λεγόμενο after sale service εντοπίζονται στο τοπικό Ελληνικό δίκτυο.

Κοντολογίς, η Ελληνική λαμογιά διαπρέπει οπότε στο χέρι σου είναι να τους τρίξεις τα δόντια και να μην το αφήσεις το θέμα έτσι.

Καταρχήν από που κι ως που να σου αντικαταστήσουν ολοκαίνουργια οθόνη με μεταχειρισμένη ανακατασκευασμένη; Ποιος ηλίθιος στο είπε αυτό;

Κάνε έναν κόπο και στείλε στο κεντρικό branch της Dell και μην ασχολείσαι καθόλου με το Ελληνικό και ανέλυσέ τους την κατάσταση ως έχει και θα βρεις λύση.

Εγώ σε όλα μα όλα τα προβλήματα που τυχόν προκύπτουν με ηλεκτρονικές συσκευές δεν απευθύνομαι στους Έλληνες αλμπάνηδες αλλά στη μητρική εταιρία.

Ευχαριστώ παιδιά μίλησα πριν από λίγο με έναν ευγενέστατο κύριο στην DELL Ελλάδος που μου υποσχέθηκε μέχρι την Δευτέρα να τρέξει το θέμα της αντικατάστασης της με καινούργια ... Για να δούμε θα σας κρατάω ενήμερους για να σώσω αν μπορώ και άλλο κόσμο που θα θελήσει να αγοράσει αυτό το μοντέλο της DELL ... Το ήξερα από τα reviews των χρηστών στο Amazon ότι κάτι τρέχει με αυτές τις οθόνες αλλά το ρίσκαρα και την ... πάτησα ... Για να πω κι έναν καλό λόγο η οθόνη είναι οθονάρα αν δεν έχει πρόβλημα με bleed ... Υπέροχα χρώματα και κανένα αισθητό lag σε gaming ...

περιμενεις να σε παρουν πισω?Αμα δεν τους παρεις εσυ δεν γινεται τιποτα...Παντως η DELL θυμιζεται για το aftermarket της.Εχεις στειλει φοτο κτλ?στειλε μαιλ η παρε τηλ να μαθεις.

*edit με προλαβες

οι πιο ωραίοι είναι οι μπακάληδες του You. Το πούλησα σου λέει , κόψε το λαιμό σου . Ζήτω οι έλληνες μπακάληδες , σαν τις παλιές καλές εποχές με την .............ελληνική silicon valey στην Στουρνάρα

Από ευγένεια και σεβασμο στον πελάτη τους έπρεπε να μεσολαβήσουν οι ίδιοι και να σε εξυπηρετήσουν , άσχετα με τις τυπικούρες .

Αλλά τι να λέμε τώρα , δεν αλλάζουν αυτοί ότι και να γίνει στο Yunanistan

οι πιο ωραίοι είναι οι μπακάληδες του You. Το πούλησα σου λέει , κόψε το λαιμό σου .

Καταγγελία στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και να δεις για πότε κόβεται ο δικός τους λαιμός...

Από τη σελίδα του you.gr

"Επίσης σε περίπτωση που επιθυμείτε να υπαναχωρήσετε της αγοράς του προϊόντος, θα πρέπει αυτό να γίνει εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την αγορά, να είναι άθικτη η συσκευασία και το προϊόν ή σε άριστη κατάσταση για να γίνει δεκτό το αίτημα υπαναχώρησης. Προκειμένου να επιστρέψετε το προϊόν σας παρακαλούμε συμπληρώστε τη σχετική «Φόρμα Επιστροφής» πατώντας εδώ."

www.you.gr

Έχεις το δικαίωμα να το στείλεις πίσω. Το ότι το έχεις ανοίξει, δεν λέει κάτι.

Εγώ από το you είχα πάρει λαπτοπ, το άνοιξα, το ξεκίνησα (άρα ενεργοποίησα και την εγκατάσταση των windows) αλλά για δικούς μου λόγους δεν μου έκανε. Μετά από φασαρία και τηλέφωνα, το πήραν πίσω και επέστρεψαν τα χρήματα.

Από τη σελίδα του you.gr

"Επίσης σε περίπτωση που επιθυμείτε να υπαναχωρήσετε της αγοράς του προϊόντος, θα πρέπει αυτό να γίνει εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την αγορά, να είναι άθικτη η συσκευασία και το προϊόν ή σε άριστη κατάσταση για να γίνει δεκτό το αίτημα υπαναχώρησης. Προκειμένου να επιστρέψετε το προϊόν σας παρακαλούμε συμπληρώστε τη σχετική «Φόρμα Επιστροφής» πατώντας εδώ."

www.you.gr

Έχεις το δικαίωμα να το στείλεις πίσω. Το ότι το έχεις ανοίξει, δεν λέει κάτι.

Εγώ από το you είχα πάρει λαπτοπ, το άνοιξα, το ξεκίνησα (άρα ενεργοποίησα και την εγκατάσταση των windows) αλλά για δικούς μου λόγους δεν μου έκανε. Μετά από φασαρία και τηλέφωνα, το πήραν πίσω και επέστρεψαν τα χρήματα.

Άμα το laptop δεν είχε κάποιο πρόβλημα και δεν υπήρχε κάποιο λάθος απο το κατάστημα (πχ λάθος περιγραφή έγραφε στο site 2.0Ghz και πείρες 1.9) δεν ήταν υποχρεωμένοι να στο πάρουν πίσω απο την στιγμή που έσκισες την ταινία ασφαλείας.

Όσο για την συγκεκριμένη οθόνη πάσχει απο glow απο την μέρα που βγήκε, υπάρχουν άπειρα παράπονα σε διάφορα forum για τέτοια προβλήματα. Γιαυτό δεν την είχα προτιμήσει όταν έψαχνα για νέο monitor, απο αυτά που διάβαζα είχα τρομάξει ;)

Άμα το laptop δεν είχε κάποιο πρόβλημα και δεν υπήρχε κάποιο λάθος απο το κατάστημα (πχ λάθος περιγραφή έγραφε στο site 2.0Ghz και πείρες 1.9) δεν ήταν υποχρεωμένοι να στο πάρουν πίσω απο την στιγμή που έσκισες την ταινία ασφαλείας.

Και όμως ο νόμος σε καλύπτει, αν το προϊόν δεν ταιριάζει στις ανάγκες σου τότε μπορείς να το πας πίσω εφόσον βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Αυτό ισχύει αν δεν κάνω λάθος για αγορές εξ αποστάσεως όπου δεν μπορείς να έχεις προηγούμενη άποψη για το εμπόρευμα.

Ευχαριστώ για τις λύσεις που μου προτείνετε αλλά βλέπεις το προϊόν είναι ακριβώς αυτό που ήθελα αλλά χωρίς το πρόβλημα του κίτρινου bleed! Σε έναν ιδεατό εμπορικό κόσμο θα ήθελα να μου έδινε λύση το κατάστημα αλλάζοντας μου άμεσα την οθόνη με άλλη αλλά δεν ζούμε μάλλον στην πατρίδα μας σε τέτοιο κόσμο ... Από εδώ και πέρα μόνο Amazon για μένα ... και μην έρθει κανένας Ελληνάρας και μου αρχίσει τις θεωρίες περί στήριξης του εμπορικού κόσμου της πατρίδας μας και τέτοια γιατί θα τα πάρω ... Φτάνει πια με τους εξυπνάκηδες εμπόρους σ'αυτό τον τόπο ....

Κι όμως ήταν υποχρεωμένοι και γι'αυτό το πήραν πίσω.Το ότι η νομοθεσία δεν εφαρμόζεται από πολλά μαγαζιά -εκτός κι αν κάνεις φασαρία ή τους απειλήσεις- δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει.

Σε κάποιες αλυσίδες (π.χ. mediamarkt) το λένε κι όλας, ότι αν θέλετε, φέρνετε το αντικείμενο πίσω και σας επιστρέφουμε τα χρήματα, χωρίς ερωτήσεις.

Καταγγελία στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και να δεις για πότε κόβεται ο δικός τους λαιμός...

Συμφωνω.Κανε ενα τηλεφωνο,και θα δεις ποσα λογια θα αλλαξουν,και μεχρι ποτε θα σου την αντικαταστησουν.;)Μετα εχουν παραπονα,δεν τους προτιμαμε στο ελλαντα...τι λυγαρια στα μαλακα μορια που θελουν!

Κάτι τέτοια είναι που με εκνευρίζουν. Νταξ, το δέχομαι σε φτηνιάρικα monitor των 100-200€ να γίνεται κάτι τέτοιο. Αλλά σε 500€+ έλεος δλδ...

Ειναι DOA η οθονη σου.

Καλα θα κανει το YOU να κοψει τις μλκιες πριν παει απατο κι αυτο.

Εχεις δικαωμα να επιστρεψεις τη οθονη εντος 30ημερων μαζι με τη συσκευασια.

φίλε sdemetri το ίδιο bleed έχει και η δική μου!

απο ψάξιμο που έχω κάνει στο net το μοντέλο είναι προβληματικό και υπάρχουν περιπτώσεις με monitor που αλλάχθηκαν με άλλο και είχαν πιο έντονο bleed.

Αυτά είδα και είπα να περιμένω για νέο revision και μετά να ζητήσω αλλαγή!

Σου προτείνω λοιπόν να ζητήσεις κατα την αλλαγή να ανοίξεις το monitor και να το ελέγξεις πριν το δεχτείς...

Σε παρακαλώ ενημέρωσέ μας για το αποτέλεσμα.

φίλε με ανησύχησε το post σου και είδα την οθόνη που πήρε η κοπέλα μου πρόσφατα. Ευτυχώς δεν έχει αντίστοιχο πρόβλημα..μάλλον σου έκατσε...

Φιλε tavliban φίλος μου που την αγόρασε πρόσφατα, ο quickaras πιο πάνω κι εγώ είμαστε 3 με 1 (- η οθόνη της κοπέλας σου -). Άρα μέλλον τυχερή η κοπέλα σου ... Μου λες αν θέλεις από την πήρε;

Τελευταία ενημέρωση από DELL: Η DELL μόλις με ενημέρωσε τηλεφωνικά και με e-mail ότι αποδέχεται το αίτημα μου για αντικατάσταση με καινούργια οθόνη και μου έστειλε κωδικό αντικατάστασης. Θα πάρει 15 ημέρες περίπου ... Ελπίζω η νέα να μην έχει αυτά τα προβλήματα γιατί όπως μου είπαν δεν θα κάνουν αποδεκτή παρά μία μόνο αντικατάσταση με νέα... Από εκεί και πέρα μόνο με refurbished ... :suicide2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.