Jump to content

επιλογη μικρο-μεσαιου τροφοδοτικου

geatle

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

σκεφτομουν να παρω το corsair CX500 ή το CX500M. αλλα ειναι πολυ θορυβοδες. 33db !!!

μπορειτε να μου προτεινεται ενα που να ειναι ή 450 ή 500W, οχι παραπανω, και ησυχο γυρω στα 50-60 ευρω?

μπορω να δωσω και 62 ημαρτον δηλαδη, αλλα 70 οχι! οποτε το οριο ειναι τα 60

Για το συστηματάκι που είναι στο Δείξτε το κουτί σας το θέλεις;

Επαθε κάτι το Psu?

btw απο πότε τα 33db είναι θόρυβος; :p

δεν ειναι? σε ενα σαιτ διαβασα οτι εαν ειναι πανω απο 22-23 db γινεται αντιληπτο

θα κανω μια αναβαθμιση. οπως καταλαβες αρχιζω απο το κουτι και το τροφοδοτικο και ισως αργοτερα να τα αλλαξω ολα.

αλλα τα watt πιστευω θα μου φτασουν. οχι?

οχι δεν επαθε κατι αλλα το εχω 5 χρονια και διαβασε και αυτο και οπως ειπα παω για αναβαθμιση

δηλαδη πως το βλεπεις το corsair ? να προχωρησω ?

Εγώ έχω καμια 10αρια corsair 500άρια και θέματα δεν είχα με εξαίρεση ένα απο αυτά. RMA βέβαια δεν έκανα λόγω θορύβου.

Για να καταλάβεις κάποια πραγματάκια στο θέμα θορύβου, στην απόλυτη ησυχία ενός δωματίου (για σπίτι μιλάω) έχεις 33db.

Τα db που δίνουν οι εταιρείες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Τώρα αν σε φτάνουν τα W στο 500άρι. Εξαρτάται το σύστημα που θα βάλεις αγορίνα.

Αν δεν έχεις σκοπό να πας σε high end καταστάσεις ακόμα και 300άρι κάνει δουλειά.

Οπότε η γνώμη μου πάρε το ανάποδα. Δες τι θα βάλεις και μετά αποφάσισε το psu.

σε ευχαριστω για τις πληροφοριες αλλα εαν δεν σου κανει κοπο μπορεις να μου πεις τι ειναι το rma γιατι ειμαι και λιγο ασχετος ?

edit: δεν χρειαζεται να μου πεις το βρηκα ψαχνωντας στο google

αλλη ερωτηση: δηλαδη το συγκεκριμενο corsair το θεωρεις το καλυτερο ? δεν εχεις να μου προτεινεις κατι αλλο ?

To αυτο..

Το πιο πιθανο ειναι να μη σε ενοχλησει το τροφοδοτικο σε θεμα θορυβου.

Αν παρολαυτα στεκεσαι στα νουμερα της εκαστοτε εταιριας..τοτε δες απο τα bequiet

Be Quiet System Power 7 450W | Skroutz.gr

Be Quiet System Power 7 500W | Skroutz.gr

Παλιοτερα υπηρχαν και τα F1 ..που ηταν και χρυσα..αλλα εξαφανιστηκαν.

τα be quiet ειναι silver ενω το corsair ειναι bronze. αυτο ειναι σημαντικο ? ή για ποιοτητα υπαρχουν αλλα πραγματα που πρεπει να κοιταξω?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.