Passenger57 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2013 Θα ήθελα να μου προτείνετε αν ξέρετε τα εξής:1) Πως μπορώ να πάρω ένα "ελληνικό" ή ευκολο ip τηλεφωνικό αριθμό, έτσι ώστε να με καλούν εκεί οικογενεια και φίλοι από τα σταθερά τους ή κινητά τηλέφωνα.Υπάρχει δωρέαν κάπου/κάπως; Αν όχι τι/που/ποιον να προτιμήσω;2) Προτείνετέ μου μια σταθερή/επιτραπέζια ip τηλεφωνική συσκευή χαμηλού κόστους και ευκολη ρύθμιση για αυτη την δουλεια.Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 24, 2013 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2013 Για να εχεις ip τηλεφωνο θελεις Internet , για να εχεις Internet αναγκαστικα εχεις και τηλεφωνικο αριθμο. Νομιζω δεν εχεις πολλες επιλογες, εκτος αν ειμασταν αμερικη να σου ελεγα για google talk , skype Kλπ. Εκτος αν καταλαβα λαθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Απρίλιος 25, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2013 Για να ζητάω IP τηλεφωνική γραμμή, σημαίνει πως ΈΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!Εχω ιντερνετ με HOL. Απλά χρειάζομαι ένα νούμερο IP ωστε να δώσω σε οικογένεια και φίλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Απρίλιος 25, 2013 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2013 www.viva.grhttps://www.e-shop.gr/search_main.phtml?table=PER&category=VOIP&category2=PHONEΤο crypto πάνω πάνω δείχνει καλό για τα λεφτά του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.