Chris79 Απρίλιος 26, 2013 #41 Απρίλιος 26, 2013 Τακη οντως...η φωτο που ανεβασες ειναι ΚΑΙ με τις 2 καρτες συνδεδεμενες?Αυτο ειναι τρελο κατα την γνωμη μου.Αλλα drivers εχει η 275,αλλα η 460.Kατι δεν κανεις καλα,και εχουμε μπερδευτει πληρως.Βαλε 460,στα 7αρια,μονη της,με δικα της drivers(nvidia),και ξαναανεβασε φωτο με device manager.Bγαλε πρωτα αυτα της 275.Ανεβασε και μια φωτο με εγκατεστημενες ενημερωσεις-microsoft.
τακης Απρίλιος 26, 2013 Author #42 Απρίλιος 26, 2013 Που τη βλεπει κανονικα ??? Εβαλες driver ? Μια φωτογραφια του device manager με θαυμαστικο ειδα πως εχεις ανεβασει και αυτο οταν ειναι 2η η καρτα.ναι stelara αυτό δε σημαίνει οτι το πρόβλημα δεν ειναι στη μητρική-bios?...η κάρτα σα hardware υπάρχει....τη βλέπει η μητρική--->windows.Ερώτηση....υπάρχει περίπτωση ναι υπάρχει ασυμβατότητα με το καλώδιο (dvi) της οθόνης και της κάρτας?στο άλλο pc που δουλέυει κανονικά η 460 η σύνδεση με την οθόνη γίνεται με ανταπτοράκι dvi to vga.
Chris79 Απρίλιος 26, 2013 #43 Απρίλιος 26, 2013 Ερώτηση....υπάρχει περίπτωση ναι υπάρχει ασυμβατότητα με το καλώδιο (dvi) της οθόνης και της κάρτας?στο άλλο pc που δουλέυει κανονικά η 460 η σύνδεση με την οθόνη γίνεται με ανταπτοράκι dvi to vga. Tακη...μισα μισα μας τα λες.Εχω μπερδευτει μεχρι στο σημειο που δεν φανταζεσαι.Δοκιμασε με το ανταπτορακι και δες. Σου ειπα.Ανεβασε φωτο σε καταστασεις ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ--->460. Και καταστασεις ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. Εννοω μητρικη-καλωδιο-ανταπτορες κτλ... Ντρεπεσαι?Να βοηθησουμε θελουμε,και οχι να σε παιδευουμε...
τακης Απρίλιος 26, 2013 Author #44 Απρίλιος 26, 2013 Αλλα drivers εχει η 275,αλλα η 460.η nvidia δινει τους 314.22 και για τις 2 καρτες σαν latest.
Stelaras Απρίλιος 26, 2013 #45 Απρίλιος 26, 2013 Σιγουρα δεν ειναι θεμα καλωδιου/adapter .Το θεμα σου ειναι οτι στη μητρικη αυτη , το μηχανημα σου δεν κανει post με ΜΟΝΟ την 460 επανω.Εαν ειχε LCD poster η μητρικη σου , ειμαι σιγουρος πως καπου αλλου θα κολλουσε .Η μητρικη αυτο που βλεπει ειναι καποιο ID string απο το bios της VGA . Γι'αυτο και δειχνει το device manager "460 gtx μπλαμπλαμπλα" . Απο εκει και περα , ομως , κατι δεν παει καλα και δε μπορει να την ενεργοποιησει σωστα.Δε βλεπω το λογο να βαλεις αλλους drivers , αφου δε σου βγαζει εικονα καθολου ...
τακης Απρίλιος 26, 2013 Author #46 Απρίλιος 26, 2013 Σιγουρα δεν ειναι θεμα καλωδιου/adapter .Το θεμα σου ειναι οτι στη μητρικη αυτη , το μηχανημα σου δεν κανει post με ΜΟΝΟ την 460 επανω. Εαν ειχε LCD poster η μητρικη σου , ειμαι σιγουρος πως καπου αλλου θα κολλουσε . Η μητρικη αυτο που βλεπει ειναι καποιο ID string απο το bios της VGA . Γι'αυτο και δειχνει το device manager "460 gtx μπλαμπλαμπλα" . Απο εκει και περα , ομως , κατι δεν παει καλα και δε μπορει να την ενεργοποιησει σωστα. Δε βλεπω το λογο να βαλεις αλλους drivers , αφου δε σου βγαζει εικονα καθολου ... ναι μόλισ δοκιμασα και ανταπτορακι dvi to vga..τιποτα.....η μητρική έχει lcd poster και δείχνει οτι όλα καλά,όλα ανθηρά...FF που στη dfi σημαίνει οκ......τι να πω ρε stelara....απηύδησα
τακης Απρίλιος 26, 2013 Author #47 Απρίλιος 26, 2013 Ντρεπεσαι?Να βοηθησουμε θελουμε,και οχι να σε παιδευουμε... τι λες chris φίλε μου...εγώ ευχαριστώ για το χρόνο σας
Chris79 Απρίλιος 26, 2013 #48 Απρίλιος 26, 2013 Tακη,να δεις που ειναι καμια διενεξη μεταξυ nvidia,και microsoft ενημερωση,και ΔΕΝ μ'ακους να κανεις οτι σου λεω.(τωρα σε μαλωνω να ξερεις...)... Δοκιμασες καθαρη εγκατασταση σε win 7(χωρις να βαλεις καμια ενημερωση και μονο τα drivers της καρτας).?Κανε ενα αντιγραφο των windows που εχεις και δοκιμασε.Μην περιμενεις να λυθουνε ως δια μαγειας ολα.Τι σου ειπα.Ανεβασε ενα screenshot των εγκατεστημενων ενημερωσεων.Δεν μ'ακους. Εσυ παιδευεσαι,και οχι εγω...κανε οπως σου φωτισει.Νομιζω οτι σου ειπαμε πολλα,αφου η καρτα δειχνει να δουλευει σε αλλο pc.
Stelaras Απρίλιος 26, 2013 #49 Απρίλιος 26, 2013 Αφου δεν κανει post με την καρτα επανω ... πως θα βαλει windows ????
Chris79 Απρίλιος 26, 2013 #50 Απρίλιος 26, 2013 Αφου δεν κανει post με την καρτα επανω ... πως θα βαλει windows ????Στελαρα,αφου η καρτα δουλευει στο αλλο pc.Ετσι δεν ειπε?Αυτο που εβαλε,πως το εβαλε?:wassat:Ασχετο...Τακη...Αλλο φιλο με υπολογιστη εχεις?Αν μπορουσες να την δοκιμασεις εκει,σε ιδιο λειτουργικο και δουλεψει,τοτε φιλε...η επιστημη σηκωνει ψηλα τα χερια!Τετοια χαζα,ευτυχως δεν αντιμετωπισα ποτε.Αλλα ναι.αλλα οχι τετοια...
τακης Απρίλιος 27, 2013 Author #51 Απρίλιος 27, 2013 να ευχαριστήσω θερμά τον συμφορουμίτη και γείτονα (δεν θέλει να πω το nick του) για την βοήθεια και την επίλυση τελικά του προβλήματος....flash το bios της κάρτας στο παλιό του και η καρτούλα δουλεύει άψογα. Επίσεις ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και το χρόνο σας στο πρόβλημά μου.:bigsmile: Problem solved :dance3: :lock:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.