τακης Απρίλιος 26, 2013 Author #21 Απρίλιος 26, 2013 Δοκίμασες να τις βάλεις και τις 2;Βάλε την 275 στο 1ο pcie 16 slot και την 460 στο 2ρο/3ο κάπου. Δες άμα αναγνωρίζεται σωστά όταν μπεις στα win. Πες μας μετά. λοιπόν τώρα γράφω και με τις 2 καρτες επάνω και τα win7 τη βλέπουν τη κάρτα αλλά με !....παραθέτω φώτος (η gtx275 δίνει σήμα στην οθόνη)
Volrath Απρίλιος 26, 2013 #22 Απρίλιος 26, 2013 Προφανώς δοκίμασες να βάλεις τους νέους drivers manually έτσι;Δηλαδή τους κατέβασες από nv κτλ, δεν άφησες τα win με τους default drivers.
τακης Απρίλιος 26, 2013 Author #23 Απρίλιος 26, 2013 Προφανώς δοκίμασες να βάλεις τους νέους drivers manually έτσι;Δηλαδή τους κατέβασες από nv κτλ, δεν άφησες τα win με τους default drivers.τους 314.22 (latest stable) είχα και αυτούς άφησα.
Volrath Απρίλιος 26, 2013 #24 Απρίλιος 26, 2013 τους 314.22 (latest stable) είχα και αυτούς άφησα.Ξαναβάλε τους από την αρχή.
Stelaras Απρίλιος 26, 2013 #25 Απρίλιος 26, 2013 Οπως το βλεπω ... και εμενα μου κανει σε προβλημα bios μητρικης.Εχω αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα με DFI μητρικη Χ48 που δεν εβλεπε την 3870X2 και ειχε βουηξει ο τοπος στο επισημο forum της DFI . Αναγνωρισμενο προβλημα , αλλα λυση δε μπορεσε να δωθει ποτε.Εναλλακτικα θα δοκιμαζα να βρω καποιο αλλο vga bios μηπως και γινει κανα θαυμα.
τακης Απρίλιος 26, 2013 Author #26 Απρίλιος 26, 2013 [MENTION=75]Stelaras[/MENTION] ναι αλλά τα win7 τη βλέπουν τη κάρτα κανονικα,αρα υποθέτω δεν είναι bios-μητρικη το πρόβλημα.....το θέμα είναι οτι δεν δινει σήμα στην οθόνη!!
Volrath Απρίλιος 26, 2013 #27 Απρίλιος 26, 2013 Δε ξέρω πως και γιατί, αλλά μου έκανε και μένα κάτι αντίστοιχο όταν έκανα upgrade το bios σε UEFI. Δε δούλευαν οι 460 μου -ούτε σήμα έδιναν κτλ (με την onboard έκανα δουλειά) και το update των windows π@π@ριζόταν. Κατέβασα τους οδηγούς και τους ξαναέβαλα και έστρωσε.
Chris79 Απρίλιος 26, 2013 #28 Απρίλιος 26, 2013 Φανταζομαι Τακη,πως δοκιμασες να αλλαξεις Pci θυρα,καλωδια(με τα οποια λειτουργει και gtx 275)?Τα drivers ξηλωμα ολα,και καλο καθαρισμα,και ξανα τα τελευταια.Ακομη εχεις το τελευταιο bios της μητρικης?Εαν ολα αυτα τα εχεις κανει,τοτε φανταζομαι,η καρτα εχει προβλημα.To error 43,εχει συζητηθει εδω...Code 43 error? - Graphics Cards - Graphics & DisplaysΞερεις αγγλικα?(HA! I got my card back! And what did I do? I DELETED MICROSOFT UPDATES!!!!!!!!!!!!!!!! Specifically (KB982526). I figured since in the updates list that there was no publisher that it was a bad update... so I made it go away. The key to keeping a Microsoft OS run computer from breaking down? Turn off automatic updates. If I experiance other problems I'll keep making the bad updates go away one-at-a-time. Cheers! )Ακομη,εδω κατι σημαντικο λεει ο φιλος.Πολλοι ειχαν προβλημα λογω windows 7,και συγκεκριμενα λογω UPDATES.Σβησε τα Updates,και δοκιμασε την καρτα σε win xp,η' vistaαν εχεις.Πρωτα ομως δες τα windows 7,και τα Updates.Mλλον κατι τετοιο θα συμβαινει,και ευχομαι οτι η καρτα ειναι ενταξει.Ξερεις τετοια ανοητα πργματα συμβαινουν μερικες φορες με την μαμα Microsoft...Συμβουλη,κοιταξε αυτο που σου αναφερω με τα updates-ενημερωσεις.Βγαλτες ολες,κανε επανεκκινηση,και δοκιμασε παλι.Δεν εχεις να χασεις τιποτε.
billpeppas Απρίλιος 26, 2013 #29 Απρίλιος 26, 2013 Δεν βλέπω πουθενά και νεότερο BIOS για GTX 460 768MB από αυτό που φοράει ήδη η κάρτα σου δυστυχώς.
τακης Απρίλιος 26, 2013 Author #30 Απρίλιος 26, 2013 Δε ξέρω πως και γιατί, αλλά μου έκανε και μένα κάτι αντίστοιχο όταν έκανα upgrade το bios σε UEFI. Δε δούλευαν οι 460 μου -ούτε σήμα έδιναν κτλ (με την onboard έκανα δουλειά) και το update των windows π@π@ριζόταν. Κατέβασα τους οδηγούς και τους ξαναέβαλα και έστρωσε.εσύ απ'οτι καταλαβαίνω είχες πρόβλημα με τα windows....υποθέτω οτι έβλεπες bios.....εγώ δεν έχω πρόβλημα με τα παραθύρια αλλά με το σήμα στην οθόνη......το άλλο pc που τη δοκιμάζω έχει uefi bios και δουλεύει κομπλέ η κάρτα...αστέρι.
τακης Απρίλιος 26, 2013 Author #31 Απρίλιος 26, 2013 Ακομη,εδω κατι σημαντικο λεει ο φιλος.Πολλοι ειχαν προβλημα λογω windows 7,και συγκεκριμενα λογω UPDATES.για να τα βάλουμε τα πραγματα στη σειρά.....η κάρτα δέν έχει προβλημα με τα windows...κανένα....παίζει σε άλλο pc (h67)μια χαρά.....το πρόβλημα είναι στο pc με την χ58 πλατφορμα και πάλι όμως τα win τη βλέπουν τη κάρτα όταν σύνδεσα 275+460 (275 σημα σε οθονη).....το πρόβλημα έγκειτε στο ότι μονη τησ η 460 στην dfi x58 δεν δίνει καθόλου σήμα...ουτε στο post.
Chris79 Απρίλιος 26, 2013 #32 Απρίλιος 26, 2013 για να τα βάλουμε τα πραγματα στη σειρά.....η κάρτα δέν έχει προβλημα με τα windows...κανένα....παίζει σε άλλο pc (h67)μια χαρά.....το πρόβλημα είναι στο pc με την χ58 πλατφορμα και πάλι όμως τα win τη βλέπουν τη κάρτα όταν σύνδεσα 275+460 (275 σημα σε οθονη).....το πρόβλημα έγκειτε στο ότι μονη τησ η 460 στην dfi x58 δεν δίνει καθόλου σήμα...ουτε στο post.Τακη,δωσε λιγο προσοχη σε αυτο που σου λεω.Το αλλο pc που παιζει,εχει win 7+(KB982526)?Mπορει να μην εχει τις ιδιες κρισιμες-ενημερωσεις και γι'αυτο μπορει να δουλευει.Κανε τον κοπο,και δες τι ενημερωσεις εχει το pc σου.Απλο ειναι.Αφου σιγουρευτουμε οτι δεν παιζει κατι τετοιο,μετα να δουμε κατι αλλο σε hardware.
τακης Απρίλιος 26, 2013 Author #33 Απρίλιος 26, 2013 Τακη,δωσε λιγο προσοχη σε αυτο που σου λεω.Το αλλο pc που παιζει,εχει win 7+(KB982526)?Mπορει να μην εχει τις ιδιες κρισιμες-ενημερωσεις και γι'αυτο μπορει να δουλευει.Κανε τον κοπο,και δες τι ενημερωσεις εχει το pc σου.Απλο ειναι.Αφου σιγουρευτουμε οτι δεν παιζει κατι τετοιο,μετα να δουμε κατι αλλο σε hardware. chris ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά.....βγάζουμε τελείως τους σκληρούς και απο τα 2 pc ok?....το ένα (h67) κάνει post κανονικά και μπαίνει και bios με την 460....το άλλο κιχ.... no post no bios no nothing αλλά η κάρτα δουλέυει.....οπότε τα win δεν είναι το πρόβλημα υποθέτω.......τρέλλα!
Chris79 Απρίλιος 26, 2013 #34 Απρίλιος 26, 2013 chris ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά.....βγάζουμε τελείως τους σκληρούς και απο τα 2 pc ok?....το ένα (h67) κάνει post κανονικά και μπαίνει και bios με την 460....το άλλο κιχ.... no post no bios no nothing αλλά η κάρτα δουλέυει.....οπότε τα win δεν είναι το πρόβλημα υποθέτω.......τρέλλα! Τακη,διχως να γινομαι πιεστικος,δωσε λιγο βαση.Ακομη και σκληρους να βγαλεις,τι νομιζεις πως θα πετυχεις,οταν δεν ξερεις τι ενημερωσεις εχεις μεσα στα windows 7?Και στους 2 σκληρους εχεις 7αρια?Πηγαινε(κανε τον κοπο),στον πινακα ελεγχου-προγραμματα-προγραμματα και δυνατοτητες-προβολη εγκατεστημενων ενημερωσεων,και δες αν υπαρχει καποια οπως αυτη που αναφερω.((KB982526)).Στην θεση σου θα τις εσβηνα ολες!Restart,και δοκιμη.Δεν εχες να χασεις τιποτε.Στο bios μπαινεις κανονικα?Τι ρυθμισεις εχεις εκει?
τακης Απρίλιος 26, 2013 Author #35 Απρίλιος 26, 2013 Τακη,διχως να γινομαι πιεστικος,δωσε λιγο βαση.Ακομη και σκληρους να βγαλεις,τι νομιζεις πως θα πετυχεις,οταν δεν ξερεις τι ενημερωσεις εχεις μεσα στα windows 7?Και στους 2 σκληρους εχεις 7αρια?Πηγαινε(κανε τον κοπο),στον πινακα ελεγχου-προγραμματα-προγραμματα και δυνατοτητες-προβολη εγκατεστημενων ενημερωσεων,και δες αν υπαρχει καποια οπως αυτη που αναφερω.((KB982526)).Στην θεση σου θα τις εσβηνα ολες!Restart,και δοκιμη.Δεν εχες να χασεις τιποτε.Στο bios μπαινεις κανονικα?Τι ρυθμισεις εχεις εκει?πιεστικός δε γίνεσαι προς θεού....να βοηθήσεις θέλεις και το εκτιμώ.....αλλά σου ξαναλέω....δεν μπαίνει ούτε στο bios το pc με την dfi....δηλαδή πρώτα μ'ενδιαφέρει να καταφέρω να δω bios με την 460+dfi και μετά οτι πρόβλημα υπάρχει στα win7.
Chris79 Απρίλιος 26, 2013 #36 Απρίλιος 26, 2013 Tακη τελευταια αποπειρα...Τι τροφοδοτικο εχεις?Η καρτα σιγουρα παταει καλα στην θυρα?Ο ανεμιστηρας δουλευει κανονικα?Φυσηξες την θυρα μηπως εχει σκονη?Σε κατασταση ασφαλειας(f8),σε βαζει?Ειπες δουλευει σε αλλη μητρικη,αλλα οχι στην DFI?(Aν ισχυει αυτο,τοτε η καρτα ειναι ενταξει,και εχεις θεμα μητρικης).Αν ολα αυτα ειναι ενταξει...τοτε καρτα γιοκ...
τακης Απρίλιος 26, 2013 Author #37 Απρίλιος 26, 2013 Tακη τελευταια αποπειρα...1) Τι τροφοδοτικο εχεις? 2) Η καρτα σιγουρα παταει καλα στην θυρα? 3) Ο ανεμιστηρας δουλευει κανονικα? 4) Φυσηξες την θυρα μηπως εχει σκονη? 5) Σε κατασταση ασφαλειας(f8),σε βαζει? 6)Ειπες δουλευει σε αλλη μητρικη,αλλα οχι στην DFI?(Aν ισχυει αυτο,τοτε η καρτα ειναι ενταξει,και εχεις θεμα μητρικης). Αν ολα αυτα ειναι ενταξει...τοτε καρτα γιοκ... 1) seasonic 750w 2)ναι πατάει μια χαρά 3)ναι δουλεύει μια χαρα 4)ναι τη φύσηξα αλλά σε όλες τις pcie θύρες (3) η 275 δουλεύει μια χαρά 5)όχι γιατί δεν βλέπω τίποτα (no signal) με το που ανοίγω το pc 6)ναι δουλέυει οκ σε άλλο pc και η μητρική (η dfi) δείχνει να μην έχει πρόβλημα αφου και η 275 δουλέυει μια χαρά και η 460 δουλεύει οταν τη βάζω με την 275 μαζι (αλλά το καλώδιο της οθόνης στην 275) γιατί τα win τη βλέπουν....σήμα δε δίνει. τρέλλα....
Chris79 Απρίλιος 26, 2013 #38 Απρίλιος 26, 2013 6)ναι δουλέυει οκ σε άλλο pc και η μητρική (η dfi) δείχνει να μην έχει πρόβλημα αφου και η 275 δουλέυει μια χαρά και η 460 δουλεύει οταν τη βάζω με την 275 μαζι (αλλά το καλώδιο της οθόνης στην 275) γιατί τα win τη βλέπουν....σήμα δε δίνει.τρέλλα.... Αυτο ειλικρινα δεν το καταλαβα καθολου. Λες... Δουλευει σε αλλο pc,(η 460),η μητρικη οκ(λογω 275)... Το καλωδιο γιατι το βαζεις στην 275?Δοκιμασες στην 460 και μονη της?Τι σου κανει? Αρα...460 οκ σε αλλη μητρικη! Μητρικη οκ με 275! Συνεπως Τακη...Drivers! Kαθαρη εγκατασταση,ΟΧΙ updates,μεχρι να δεις οτι ολα ειναι καλα. Και τελευταια drivers απο nvidia. Yπαρχει δυνατοτητα βιντεο(βγαλε τον ηχο),με οτι σου συμβαινει?Δηλαδη να εχεις μονο την 460 εγκατεστημενη,και να μας δειξεις τι συμβαινει σε πραγματικο χρονο?
Stelaras Απρίλιος 26, 2013 #39 Απρίλιος 26, 2013 @Stelaras ναι αλλά τα win7 τη βλέπουν τη κάρτα κανονικα,αρα υποθέτω δεν είναι bios-μητρικη το πρόβλημα.....το θέμα είναι οτι δεν δινει σήμα στην οθόνη!! Που τη βλεπει κανονικα ??? Εβαλες driver ? Μια φωτογραφια του device manager με θαυμαστικο ειδα πως εχεις ανεβασει και αυτο οταν ειναι 2η η καρτα.
Volrath Απρίλιος 26, 2013 #40 Απρίλιος 26, 2013 εσύ απ'οτι καταλαβαίνω είχες πρόβλημα με τα windows....υποθέτω οτι έβλεπες bios.....εγώ δεν έχω πρόβλημα με τα παραθύρια αλλά με το σήμα στην οθόνη......το άλλο pc που τη δοκιμάζω έχει uefi bios και δουλεύει κομπλέ η κάρτα...αστέρι.Ναι δε κατάλαβες. Όταν έκανα το bios update δεν είχα πουθενά σήμα με τις 460. Ούτε bios, ούτε τίποτε. Το output το έκανε η onboard. Δε ξέρω πώς και γιατί, τις έβλεπαν "κανονικά" τα windows αλλά δεν έδιναν σήμα / δεν τις αναγνώριζε καν το nv control panel. Μόλις έβαλα πάλι τους drivers από την αρχή, ήταν οκ.Δε πιστεύω να είναι τέτοιο θέμα στο δικό σου, μιας και εμένα όπως είπα έγινε η ιστορία αφού πήγα από legacy σε UEFI, αλλά το θέμα ήταν ότι κάπως οι οδηγοί επηρρέαζαν τη συμπεριφορά των vga και εκτός του λειτουργικού. Το ξέρω ότι δε βγάζει νόημα...αλλά έτσι έγινε. Μήπως σε σενα έγινε το αντίστροφο, η 460 ήταν σε UEFI περιβάλλον και πήγε σε non-uefi και πρέπει να βάλεις τους οδηγούς από την αρχή, ξέρω γω μήπως αλλάζει κάτι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.