g.shock Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2013 Παίδες καλησπέρα,θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας για ένα θεματάκι που έχω.Έχω την ASROCK EXTREME4 με τον FX8350 και στην μητρική είναι περασμένο το bios 1.80 .To τελευταίο bios είναι το 2.00Έχει κανένας την συγκεκριμένη MB ετσι ωστε να μου πέι τι διαφορές έχει απο το προηγούμενο ?Είμαι ολίγον άσχετος και για αυτό εχω αυτές τς απορίες.ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Απρίλιος 24, 2013 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2013 1. Support Windows 8.2. Update CPU code.Note: "Ultra Fast" is only supported by below conditions.1. OS is Windows 8.2. Graphics supports UEFI GOP.αυτα εδω αναφερει η μαμα asrock Link to comment Share on other sites More sharing options...
g.shock Απρίλιος 24, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2013 1. Support Windows 8.2. Update CPU code.Note: "Ultra Fast" is only supported by below conditions.1. OS is Windows 8.2. Graphics supports UEFI GOP.αυτα εδω αναφερει η μαμα asrockτι θέλει να μας πεί με το Update CPU code. ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Απρίλιος 24, 2013 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2013 προφανως θα δουλευει καλυτερα σε συγκεκριμενες εντολες απο οτι με το παλαιοτερο..μην σε παρω και στον λαιμο μου...αλλα bios ειναι στην τελικη .δεν χανεις κατι με το να το δοκιμασεις ...το δοκιμαζεις και αν σου κανει το κρατας αλλιως γυρνας πισω στο 1.80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
g.shock Μάϊος 6, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2013 προφανως θα δουλευει καλυτερα σε συγκεκριμενες εντολες απο οτι με το παλαιοτερο..μην σε παρω και στον λαιμο μου... αλλα bios ειναι στην τελικη .δεν χανεις κατι με το να το δοκιμασεις ...το δοκιμαζεις και αν σου κανει το κρατας αλλιως γυρνας πισω στο 1.80 ΟΚ φίλε μου, όλα καλά ! Πέρασα το νέο BIOS και όλα, μέχρι στιγμής, πάνε καλά. Σε ευχαριστώ! :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.