Jump to content

Αbit ΑΧ8 socket 939 με PCI Express

soki

Recommended Posts

καλή φάση αν και το SLI θα έρθει με το K8T890 pro. Επίσης SiS ετοιμάζει να ρίξει PCIe στη πιάτσα και η ASUS το πρώτο PCIe σε ΑΜD πλατφόρμα φαίνεται πως θα είναι NF4. H Tyan (S2895) ετοιμάζει workstation mobo με 2 CK8-04 και SLI, ενώ η IWill φαίνεται έχει αρχίσει την διάθεση του DK8ES (SLI) ενώ φαίνεται να χρησιμοποιεί και αυτό 2 core logic (NB) κάτι που με προβληματίζει...

niwd7.jpg

Αρχική απάντηση από enduracell

καλή φάση αν και το SLI θα έρθει με το K8T890 pro. Επίσης SiS ετοιμάζει να ρίξει PCIe στη πιάτσα και η ASUS το πρώτο PCIe σε ΑΜD πλατφόρμα φαίνεται πως θα είναι NF4. H Tyan (S2895) ετοιμάζει workstation mobo με 2 CK8-04 και SLI, ενώ η IWill φαίνεται έχει αρχίσει την διάθεση του DK8ES (SLI) ενώ φαίνεται να χρησιμοποιεί και αυτό 2 core logic (NB) κάτι που με προβληματίζει...

μην προβληματιζεσαι ....δεν προκειται να το αγορασουμε...

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 16:10]

Τι λε ρε; Και πως θα βαλω τα 8 512αρια HyperX που εχω να καθονται;...

Και πανω που ειχα ετοιμη την απαντηση, παρατηρησα με το αετισιο ματι μου οτι ρωτησες "πώς" και οχι "πού θα βαλω τα hyperX?" :whistling :whistling

:D :D :D :D

Ολα ωραια ειναι ρε παιδια...

Αυτο το dual (στην foto) πουσαρεται καθολου ή θα ξενερωσουμε με... default speeds?? :tomato: :tomato:

Αρχική απάντηση από ea6gka

συγγνωμη αλλα διακρινω ενα τσιπακι της ΑΤΙ on board graphics ??

που καλέ, αν εννοεις για αυτό που είναι σίριζα στο PCB πραγματικά δε μπορώ να δω τίποτα... λες να είναι ATI RS480?

Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 16:47]

λες να είναι ATI RS480?

...ή μηπως κανα rage 3d (αντε radeon 1 στα τρελλα κεφια τους) απλα για να μπουταρει ι μητρικη? Αυτο δεν ειχαν και οι προηγουμενες dual Tyan?

Παντως χωρις πλακα δεν βλεπω τιποτα ουτε εγω.

Αρχική απάντηση από enduracell

niwd7.jpg

Τι μας δειχνεις ρε ανθρωπε:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Αρχική απάντηση από unstoppable

Τι μας δειχνεις ρε ανθρωπε:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

LOL βρε δε έχουμε ποτέ τέτοια mobos, απλά το postάρα γιατί μου φαίνεται ότι για να έχεις SLI στο mobo σε NF4 θέλει 2 core logics... μακάρι να μην είναι έτσι γιατί αλλιώς θα είναι πολύ ακριβά οι υλοποιήσεις που προορίζονται για enthusiasts...
Αρχική απάντηση από zyx

γιανακο θα με κανεις και ενα τετοιο δωρο με εκεινα τα μπλε?:rofl::hehe:

εσένα σου έδωσα FX55 της προάλλες δε πιστεύω να έχεις παράπονο...:upside:

Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 17:48]

... εσένα σου έδωσα FX55 της προάλλες δε πιστεύω να έχεις παράπονο...:upside:

Χαριζεις dual mobo, 4 giga HyperX, FX-55....

Καλα, ποσους διαγωνισμους εχεις κερδισει εκτος απο αυτον με την AV8???

Sorry κιολας που ρωταω.... :o

Αρχική απάντηση από soki

Μπα δεν νομιζω ρε enduracell. North και south πρεπει να ειναι αυτα που εχει η Iwil, οχι 2 north. Της Nvidia single chip θα ειναι παλι.

ναι έχεις δίκιο, απλά προβληματίσθηκα με το chipset που έχει αριστερά πλευρά γυμνό και νόμιζα ότι είναι SB (αλλά στην Tyan γιατί γράφει το μ ότι έχει δύο CK8-04?). Το NF4 όμως απ ότι ξέρω είναι σπαστό αυτή την φορά, η Iwill NF4 χρησιμοποιεί... αν δε κάνω λάθος.
Αρχική απάντηση από SLN

Χαριζεις dual mobo, 4 giga HyperX, FX-55....

Καλα, ποσους διαγωνισμους εχεις κερδισει εκτος απο αυτον με την AV8???

Sorry κιολας που ρωταω.... :o

μόνο αυτήν έχω κερδίσει αλλά κάθε αρχή και δύσκολη :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.