Jump to content

οφελη αλλαγης τροφοδοτικου

geatle

Recommended Posts

εχω ενα 450w τροφοδοτικο. (δεν μπορεσα να το βρω στο internet) εδω και 3 χρονια αν θυμαμαι καλα

δεν εχει δημιουργησει προβλημα μεχρι στιγμης αλλα θελω να ρωτησω εαν παιζει ρολο στις επειδοσεις

ισως ακουγεται τρελο. απο που και ως που το τροφοδοτικο εχει σχεση με τις επιδοσεις αλλα ειπα ας ρωτησω γιατι ποτε δεν ξερεις

ευχαριστω που διαβασατε το θεμα μου

διορθωση: 4 χρονια ειναι

ναι καλα δουλευει αλλα απο την αποψη οτι δεν κλεινει δεν κανει επανεκκινησης και τετοια που υποψιαζεσαι το τροφοδοτικο.

αλλα σε θεμα επιδοσεων δεν ξερω πως παει.

εαν π.χ. μια συσκευη χρειαζεται 4v και το τροφοδοτικο του δινει ποτε 3,8 ποτε 4,1 ποτε 3,9 και γενικως δεν ειναι σταθερο δεν υπαρχουν και επιπτωσεις? λεω τωρα εγω...

ή δεν μπορει να γινει κατι τετοιο

θα με βοηθουσε πολυ το λινκ εαν ηταν σε απλα ελληνικα. αλλα οχι μονο απλα αλλα δεν ειναι καν ελληνικα και με τις ξενες γλωσσεις δυστυχως δεν το εχω

τελικα που καταληγουμε? οτι ενα καινουργιο τροφοδοτικο βοηθαει ακομα και στις επιδοσεις ?

εγω στο δικο μου ειχα αγορασει ενα oem .καηκε δυστηχως λογω benchmark και πηρα ενα καινουργιο πιο ποιοτικο. αν δεν ζοριζεις το pc στο τερμα δεν θα σου προτεινα να αλλαξεις τροφοδοτικο:):upside:

ναι οκ με αυτα που λες αλλα δεν θελω να περιμενω να χαλασει και μετα να το παρω αλλο

και μια διορθωση οτι το εχω απο τον αυγουστο του 2008. οποτε το καλοκαιρι κλεινει τα 5 χρονια

και εδω που λεω οτι δεν θα περιμενω να χαλασει χτες και σημερα μου εκανε κατι επανεκκηνησης χωρις λογο. δεν μου το εχει ξανακανει αλλα ισως να μην φταιει το τροφοδοτικο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.