geatle Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2013 εχω ενα 450w τροφοδοτικο. (δεν μπορεσα να το βρω στο internet) εδω και 3 χρονια αν θυμαμαι καλαδεν εχει δημιουργησει προβλημα μεχρι στιγμης αλλα θελω να ρωτησω εαν παιζει ρολο στις επειδοσειςισως ακουγεται τρελο. απο που και ως που το τροφοδοτικο εχει σχεση με τις επιδοσεις αλλα ειπα ας ρωτησω γιατι ποτε δεν ξερειςευχαριστω που διαβασατε το θεμα μουδιορθωση: 4 χρονια ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 24, 2013 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2013 αν φενεται να δουλευει καλα το πισι οχι δεν εχει θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
geatle Απρίλιος 24, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2013 ναι καλα δουλευει αλλα απο την αποψη οτι δεν κλεινει δεν κανει επανεκκινησης και τετοια που υποψιαζεσαι το τροφοδοτικο.αλλα σε θεμα επιδοσεων δεν ξερω πως παει.εαν π.χ. μια συσκευη χρειαζεται 4v και το τροφοδοτικο του δινει ποτε 3,8 ποτε 4,1 ποτε 3,9 και γενικως δεν ειναι σταθερο δεν υπαρχουν και επιπτωσεις? λεω τωρα εγω...ή δεν μπορει να γινει κατι τετοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Απρίλιος 24, 2013 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2013 έστω και αν ανταπεξέρχεται στις ανάγκες τροφοδοσίας, ενα κακής ποιότητας τροφοδοτικό μπορεί να μειώσει τη ζωή των διαφόρων εξαρτημάτων του συστήματός σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geatle Απρίλιος 24, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2013 αλλα γιατι να μειωσει την ζωη? μηπως συμβαινει κατι σαν αυτο που εγραψα παραπανω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Απρίλιος 24, 2013 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2013 αλλα γιατι να μειωσει την ζωη? μηπως συμβαινει κατι σαν αυτο που εγραψα παραπανω ?όπως το λες είναι.ρίξε ένα μάτι εδώ να πάρεις μια ιδέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
geatle Απρίλιος 24, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2013 θα με βοηθουσε πολυ το λινκ εαν ηταν σε απλα ελληνικα. αλλα οχι μονο απλα αλλα δεν ειναι καν ελληνικα και με τις ξενες γλωσσεις δυστυχως δεν το εχωτελικα που καταληγουμε? οτι ενα καινουργιο τροφοδοτικο βοηθαει ακομα και στις επιδοσεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Απρίλιος 24, 2013 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2013 δεν είναι απαραίτητο να είναι καινούριο το τροφοδοτικό, θα πρέπει κυρίως να είναι ποιοτικόhttp://www.thelab.gr/apo-to-ergastiri/project-faganas-thelab-gr-psu-load-tester-75191.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
geatle Απρίλιος 24, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2013 πρεπει να ανοιξω καινουργιο θεμα για την επιλογη του τροφοδοτικου?θελω να μου πρωτεινεται καποιακοιταξα και στα reviews αλλα τα πιο πολλα εχουν παψει να πωλουνται νομιζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Απρίλιος 24, 2013 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2013 για μενα δεν υπαρχει λογος να αλλαξεις τροφοδοτικο. τωρα αν ντε και καλα θες να ξοδεψεις παρε ενα ups Link to comment Share on other sites More sharing options...
geatle Απρίλιος 24, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2013 ναι δεκτο και αυτο. αλλα εσυ καθε ποτε θερωρεις οτι πρεπει να αλλαζεται το τροφοδοτικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Απρίλιος 24, 2013 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2013 εγω στο δικο μου ειχα αγορασει ενα oem .καηκε δυστηχως λογω benchmark και πηρα ενα καινουργιο πιο ποιοτικο. αν δεν ζοριζεις το pc στο τερμα δεν θα σου προτεινα να αλλαξεις τροφοδοτικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
geatle Απρίλιος 24, 2013 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2013 ναι οκ με αυτα που λες αλλα δεν θελω να περιμενω να χαλασει και μετα να το παρω αλλοκαι μια διορθωση οτι το εχω απο τον αυγουστο του 2008. οποτε το καλοκαιρι κλεινει τα 5 χρονια και εδω που λεω οτι δεν θα περιμενω να χαλασει χτες και σημερα μου εκανε κατι επανεκκηνησης χωρις λογο. δεν μου το εχει ξανακανει αλλα ισως να μην φταιει το τροφοδοτικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.