Jump to content

e-shop ... παλι προβλημα...

stevedri

Recommended Posts

εχω παλι προβλημα με το service του e-shop. ειχα παρει σε προσφορα μια ξυριστηκη μηχανη brown

BRAUN 150S SERIES 1 - - την οποια εκανα δωρο σε φιλο μου. οταν εκεινος την δοκιμασε μου ειπε οτι η μηχανη δεν ξυριζε σωστα και οτι ειναι ελατωματικη. ( ο φιλος χρονια τωρα ξυριζαται με τετοιες μηχανες).

ετσι λοιπον την επεστρεψα στο καταστημα (ειχαν περασει οι 7 μερες doa ) για να την πανε στην αντιπροσωπια. περασε ενας μηνας για να με παρουν τηλ απο το τεχ. τμημα του e-shop για να μου πουμε οτι η μηχανη ξυριζει τα πολυ κοντα γενια και οτι δεν γινεται να αλλαχτει γιατι δεν μπορει να γινει μεταπωληση λογο υγιεινης....:dots:

ματαια προσπαθω να τους πεισω οτι η μηχανη γνωριζω οτι ειναι για μικρα γενια , και οτι εχει προβλημα και στα μικρα γενια... οποτε τους ειπα να τους κανω μπροστα τους ξυρισμα να δουν οτι πραγματικα εχει προβλημα. ξερω μερικοι θα γελατε... αλλα τι αλλο να κανω....

εχω ξενερωσει απιστευτα με το μαγαζι αυτο.

το θεμα το ποσταρω για το λογο οτι το e-shop δεν αξιζει τελικα ουτε για pc parts αλλα ουτε για τιποτα απο το site ....

τα εχουμε πει...ΓΓΚ...κανεις οτι ειναι να κανεις (στον χρονο που χρειαζεται ) και απο πισω τρεχει παραλληλα η καταγγελια στην γενικη γραμματια καταναλωτη.

Θελει ενα μηνα,αν μεχρι τοτε στο εχουν αλλαξει καλως ,αλλιως να δεις με τι μαγικο τροπο θα λυθουν ολα μεσα σε 2-3 μερες με το που θα τσιμπησουν την καταγγελια.

stevedri Καταλαβαίνω το πρόβλημά σου και εύχομαι να λυθεί όσο πιο γρήγορα και εύκολα γίνεται.

Και στην τελική κάνε αυτά που σου είπαν οι συμφουρίτες πιο πάνω.

Αλλά ρε παίδες γιατί...???Στην τελική e-bay και πάλι e-bay!

Στις αλλαγές προϊόντων και την ταχύτητα του service δεν υπάρχει κατηγορία προϊόντων.

Λες να μπορούνε να είναι γρήγοροι παντού και απλά στο PC να το παίζουνε βαριά παλικάρια ενώ στα άλλα εξυπηρετούνε τάχιστα ?

Απλά σταματήστε να αγοράζετε τελείως από το σκατομάγαζο, να ησυχάσουμε κι εμείς, και οι απλήρωτοι υπάλληλοι και προμηθευτές τους

stevedri Καταλαβαίνω το πρόβλημά σου και εύχομαι να λυθεί όσο πιο γρήγορα και εύκολα γίνεται.

Και στην τελική κάνε αυτά που σου είπαν οι συμφουρίτες πιο πάνω.

Αλλά ρε παίδες γιατί...???Στην τελική e-bay και πάλι e-bay!

φιλε venom7. θελω να υποστιριξω τις ελ. επιχειρισεις και προσπαθω να βρισκω μαγαζακια που να ειναι οκ και να σεβονται τον πελατη. αυτη τη στιγμη το e-shop με εχασε απο πελατη καιρο τωρα. το οτι αποφασισα να παρω μια ξυριστικη απο κει , μια σκοντα εκανα και δεν το ξανακανω.

Το καταλαβαίνω αυτό που θέλεις να κάνεις και συμφωνώ με αυτό.

Αλλά όταν έχουν ειπωθεί τόσα και τόσα για κάποια μαγαζιά...τι πάτε και ξανά ψωνίζεται!?Απλά πάρτε από κάποιο άλλο που θα είναι οκ και θα σέβεται τον πελάτη όπως λες.Αυτό το κατάστημα μαζί με κάποια ακόμη είναι γνωστό ότι έχει πάψει να το κάνει αυτό εδώ και χρόνια!

Με εξωτερικό δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ μα ποτέ πρόβλημα, οπότε θα συνεχίσω να προτιμώ αγορές από έξω.

Ίσα ίσα που είναι και πιο εξυπηρετικοί και πιο νηφάλιοι και πιο τυπικοί και πιο γρήγοροι και πιο οικονομικοί και....τι άλλο να πω!

Ένα παράδειγμα θα πω...

Έψαχνα να βρω να αγοράσω σε μια φάση ένα ρολόι.Έψαχνα ελλάδα και το έβρισκα από 210€ έως 350€. Έψαχνα και εκτός και ύστερα από λίγο το βρήκα στην ελλάδα στα 180€ και καλά μισή τιμή μαζί με μεταφορικά.

Όμως συνέχισα το ψάξιμο γιατί ως πλέον πονηρεμένο που με έχουν κάνει οι ελληνικές επιχειρήσεις, και το βρήκα από Ιταλία αν έχεις το Θεό σου στα 140€ μαζί με μεταφορικά!!!Και όπως κατάλαβες έπεσε παραγγελία από εκεί και όχι μόνο αυτό αλλά σε τρεις μέρες ήταν στην πόρτα μου!!!

Οπότε τι να πω για τους κλέφτες στην ελλάδα???!!!

Η ιστορία δεν τελειώνει εκεί όμως...

το ρολόι όταν το πήρα όμως είχε τελειώσει η μπαταρία του και είναι και φουλ αδιάβροχο με αποτέλεσμα για την αλλαγή της μπαταρίας θα έπρεπε να γίνει στεγανοποίηση και έλεγχος στεγανοποίησης που αυτό κοστίζει κάτι παραπάνω από μία απλή αλλαγή μπαταρίας.

Το ποσό έφτανε τα 30€ πάνω κάτω από διάφορες αντιπροσωπίες που έψαξα και πήγα στην πιο συμφέρουσα.Να φανταστείς στην ελλάδα άλλη τιμή (40€) μου έλεγε η μία αντιπροσωπία για την ίδια δουλειά και άλλη τιμή η άλλη(20€)!!!

Οπότε καταλαβαίνεις.

Εγώ δεν ήθελα όμως για μη δικό μου λάθος να τα σκάσω αυτά τα λ7!

Το αποτέλεσμα...

στέλνω μήνυμα και λέω στο κατάστημα της ιταλίας όπου αγοράστηκε το ρολόι το και το και ότι μου το στείλατε χωρίς μπαταρία.

Μου απαντάνε να πάω στην ελλάδα σε κάποιον αντιπρόσωπο και να το φτιάξω και να τους στείλω την απόδειξη.

Το πήγα, πέρασαν 4 μέρες να μου το φτιάξουν, στέλνω την απόδειξη και σε μια μέρα μου είχαν επιστρέψει (refund) τα χρήματα από το κόστος!

Οπότε πες μου εσύ αλλά και όποιος άλλος θέλει...ποιος στην χώρα που βρισκόμαστε θα το έκανε αυτό (κάλυψη και της στεγανοποίησης) δωρεάν???!!!

Απάντηση...ΚΑΝΕΙΣ.

Οπότε να γιατί έχω φτάσει οι αγορές μου να είναι κατά κύριο λόγο από εξωτερικό και στην τελική των τελικών από εδώ!

Φταίω εγώ που...

1)Στην ελλάδα δεν είναι φερέγγυοι και κοιτάνε να σε κοροϊδέψουν 9\10???

και

2)Στο εξωτερικό συμβαίνει το αντίθετο???

Οπότε...!!!

Το χειρότερο όλων είναι να ακούς "ξέρουμε τί λέει ο αστικός κώδικας αλλά εμείς έχουμε συγκεκριμένη πολιτική". Η ατάκα έπεσε από προϊστάμενο άλλης γνωστής και μη εξαιρετέας αλυσίδας. Να έχεις λεφτά ρε γμτ να τον πας στον εισαγγελέα για ενδεχόμενο δόλο (δεδομένου ότι ξέρει τί λέει ο νόμος αλλά τον γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνι)...

Απο την στιγμή που ξερετε τα 2-3-4 μαγαζια που δεν σας σέβονται σαν αγοραστες και συνεχίζετε να αγοράζετε απο εκει, φταιτε ΕΣΕΙΣ και μονο ΕΣΕΙΣ.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Απο την στιγμή που ξερετε τα 2-3-4 μαγαζια που δεν σας σέβονται σαν αγοραστες και συνεχίζετε να αγοράζετε απο εκει, φταιτε ΕΣΕΙΣ και μονο ΕΣΕΙΣ.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

το γνωριζουν πλεον αρκετοι για το τι εστι e-shop - plaisio και αλλα καλομαγαζα. κανα σιντι αγοραζω απο κει πλεον και πολυ τους ειναι. το οτι αγορασα μια μηχανη brown (ειναι και μαρκα μη χεσω) που ειναι ελατωματικη και επειδη η αντιπροσωπια δεν τους την αλλαζει , πρεπει να πληρωσω εγω την νυφη με κανει εκτος εαυτου. ουτε μανταλακια (αν ειχε) δεν πρεπει να αγορασεις απο κει πλεον....

Εγώ πάντως δεν έχω αγοράσει ούτε καρφίτσα τα τελευταία 4-5 χρόνια από εκεί. Έχω χάσει πολλές προσφορές από τα crazy sundays κ.τ.λ., αλλά ουσιαστικά καλό μου έχει κάνει αυτό. Ουσιαστικά λεφτά έχω γλυτώσει μην αγοράζοντας την κάθε προσφορά και τα νεύρα μου δεν έχουν γίνει κουρέλια όπως τότε με τις θήκες.

εγω έχω κάνει τουλάχιστον 200 παραγγελίες απο e-shop τα τελευταια 7-8 χρόνια.

μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα με επιστροφές ,αντικαταστάσεις κ πιστωτικά.

το μόνο που μ'εχει δυασαρεστήσει είναι οι καθυστερήσεις οταν παραγγέλνω εργαλεία.

εγω έχω κάνει τουλάχιστον 200 παραγγελίες απο e-shop τα τελευταια 7-8 χρόνια.

μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα με επιστροφές ,αντικαταστάσεις κ πιστωτικά.

το μόνο που μ'εχει δυασαρεστήσει είναι οι καθυστερήσεις οταν παραγγέλνω εργαλεία.

εγω να δεις ποσες εχω κανει. αλλα ειναι μεχρι να σου κατσει.

CD δεν πουλάνε σε άλλα μαγαζιά δηλαδή ?

Προφανώς ο Έλληνας δεν ξέρει καθόλου την έννοια μποϋκοτάζ...

το μπουκοταζ γενικα στην ελλαδα ποτε δεν υπηρχε και εννοηται οτι δεν θα το αρχισω εγω.

αγοραζα απο κασσετοεμπορικη αλλα πλεον αποφευγο το κεντρο και αν κατσει και κατεβω αγοραζω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.