demise Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2013 Γεια σας.Εχω την E-mu 0404 usb.Πρόσφατα έκανα format στο pc μου.Από το format και μετά η έξοδος που δίνει η e-mu είναι πολύ χαμηλή σε ένταση.(Τα ηχεία μου είναι τα M-audio AV40 και στην κάρτα ήχου του υπολογιστή λειτουργούν με φυσιολογικές εντάσεις)Καμία ιδέα;Εννοείτε έχω κάνει επανεγκατασταση τους Drivers, είναι όλα καλά συνδεδεμένα, έχω δοκιμάσει και τους beta Windows 7 drivers, οι εντάσεις σε πίνακα ελέγχου είναι όλες full. Link to comment Share on other sites More sharing options...
demise Απρίλιος 24, 2013 Author #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2013 Κανείς δεν έχει κάποια ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chosen21 Απρίλιος 26, 2013 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2013 Καλημέρα, έχει και αυτή η κάρτα ήχου το πρόγραμμα (mixer) patchmix; Link to comment Share on other sites More sharing options...
demise Απρίλιος 26, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2013 Ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
chosen21 Απρίλιος 26, 2013 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2013 δημιούργησε ένα session πχ 48khz και στο session settings πήγαινε στη καρτέλα I/O (inputs/outputs) και στα outputs επέλεξε τα +4 (db). Default είναι στα-10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
demise Απρίλιος 26, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2013 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση όταν πάς σπίτι θα το δοκιμάσω και θα σου πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
demise Απρίλιος 26, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2013 Λαθος μου sry.Στην USB δεν λειτουργει το patchmix.Καμια άλλη ιδέα?Εχω πεθάνει στο ψαξιμο και δεν έχω βρεί τπτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.