reinko24 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2013 Καλημέρα!!! έχω αυτο το τροφοδοτικό CHIEFTEC CFT-1200G-DF 1200W - - το θέμα ειναι πωε κάπου εχω χάσει τα modular καλώδια που ειχε για να βάλω και δευτερη κάρτα ξανα στο μηχάνημα στην αγορά δεν ξέρω που να κοιτάξω εχω στήλει και στον επισημο κατασκευαστή και δεν γινεται να μου πουλήσει μεμονωμενα καλώδια...υπάρχει περιπτωση να ξερει κάποιος που μπορω να βρω κάτι τέτοιο; Ευχαριστώωωω!!!:whistling
dpolal Απρίλιος 24, 2013 #2 Απρίλιος 24, 2013 Έχω ένα παρόμοιο modular, θα κοιτάξω αν περισσεύει τίποτα και θα σου πώ...Για 2η κάρτα γραφικών χρειάζεσαι μόνο αν κατάλαβα καλά ;;;
reinko24 Απρίλιος 25, 2013 Author #3 Απρίλιος 25, 2013 Ναι φίλε μου για δευτερη καρτούλα το θέλω δεν με πειράζει αν θα ειναι 6πινο η 8πινο μιας και μπορώ να το αλλάξω βέβαια αν εχεις και κάποιο τροφοδοσίας θα κάνει λογικά αν βάλω πάνω τις μούφες απο την κάρτα γραφικών που εχουν συν΄ηθως μες το κουτί έ;;(οι λεγόμενοι κλέφτες)Με ειχαν φοβήσει κάποια στιγμή εχω απο ενα 450ρι αλλα μου ειπαν ουτε να διανωηθώ να τα βάλω υπάρχει πιθανοτητα να μου τα κάνει ολα παραναόμα πυρός,,,
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.