Chris79 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2013 Παιδια,θελω να βαλω psu extensions στο τροφοδοτικο μου.Βρισκω,αλλα ολα ειναι μονοχρωμα.Εμενα προσωπικα μου αρεσουν σε χρωματα οπως αυτο εδω: H' περισσοτερο σε μαυρο-κοκκινο(εντονο).Και ρωτω...υπαρχει καποιος που να εχει,καποιους να φτιαχνει(ας μου στειλει pm),και εαν παρω καποιο τροφοδοτικο το οποιο ειναι Modular(σωστα το ειπα?),δηλαδη καποιο χωρις ενσωματωμενα καλωδια,αλλα μονο υποδοχες για καλωδια,θα ειναι αρκετα να δουλεψει με αυτα?Σκεφτομαι το καλοκαιρι αλλαγη τροφοδοτικου,γι'αυτο ρωταω αν θα δουλεψει με τα extensions...λιγο χαζουτσικη ερωτηση,αλλα θελω να σιγουρευτω. Σας ευχαριστω εκ των προτερων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Απρίλιος 23, 2013 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2013 Ναι ενα τροφοδοτικο εφοσον ειναι Modular Μπορει να δουλέψει με προεκτάσει καλωδιων φτιαγμενες η έτοιμες.. Τώρα οσον αναφορα τα sleeved Καλωδια πολυχρωμα..θα πρεπει να βρεις καποιον Modder η αν βρεις σε μαγαζι να έχουν αν και δύσκολο.. Η αν εχεις διαθεση και ορεξη να τα κάνεις μονος σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 23, 2013 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2013 Αν θες έτοιμα και να κουμπώσεις να ξεμπερδέψεις πάρε έτοιμες Sleevarismenes προεκτάσειςΜαύρο κόκκινο24 Pin ATX PSU Extension Cable Black Red Sleeved Power Supply Extension Shakmods | eBay8 Pin PCIE PSU Extension Cable Black Red Sleeved Power Supply Extension Shakmods | eBay8 Pin ATX PSU Extension Cable Black Red Sleeved Power Supply Extension Shakmods | eBay6 Pin PCIE PSU Extension Cable Black Red Sleeved Power Supply Extension Shakmods | eBayΑν θες να ασχοληθείς μόνος σου τότε κλικ στην υπογραφή μου.Αν δεν θες να ασχοληθείς μόνος σου και θέλεις κάποιον να στο Sleevarei το psu ετοίμασε τα λεφτά για άλλα 2 psu (αν σέβεται τον εαυτό του αυτός που θα το αναλάβει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Απρίλιος 23, 2013 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2013 Αν θες έτοιμα και να κουμπώσεις να ξεμπερδέψεις πάρε έτοιμες Sleevarismenes προεκτάσειςΜαύρο κόκκινο 24 Pin ATX PSU Extension Cable Black Red Sleeved Power Supply Extension Shakmods | eBay 8 Pin PCIE PSU Extension Cable Black Red Sleeved Power Supply Extension Shakmods | eBay 8 Pin ATX PSU Extension Cable Black Red Sleeved Power Supply Extension Shakmods | eBay 6 Pin PCIE PSU Extension Cable Black Red Sleeved Power Supply Extension Shakmods | eBay Αν θες να ασχοληθείς μόνος σου τότε κλικ στην υπογραφή μου. Αν δεν θες να ασχοληθείς μόνος σου και θέλεις κάποιον να στο Sleevarei το psu ετοίμασε τα λεφτά για άλλα 2 psu (αν σέβεται τον εαυτό του αυτός που θα το αναλάβει) damn :inlove: Πανέμορφααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 23, 2013 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2013 Εχω ξαναδώσει τα λινκς ρε συ αρκετές φορές στο παρελθόν και αυτόν τον πωλητή τoν έχω και στον οδηγό. Κατά καιρούς βγάζει και 3χρωμα. Επίσης αυτά στα λινκς είναι αυτά εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris79 Απρίλιος 24, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2013 Αν θες έτοιμα και να κουμπώσεις να ξεμπερδέψεις πάρε έτοιμες Sleevarismenes προεκτάσειςΜαύρο κόκκινο24 Pin ATX PSU Extension Cable Black Red Sleeved Power Supply Extension Shakmods | eBay8 Pin PCIE PSU Extension Cable Black Red Sleeved Power Supply Extension Shakmods | eBay8 Pin ATX PSU Extension Cable Black Red Sleeved Power Supply Extension Shakmods | eBay6 Pin PCIE PSU Extension Cable Black Red Sleeved Power Supply Extension Shakmods | eBayΑν θες να ασχοληθείς μόνος σου τότε κλικ στην υπογραφή μου.Αν δεν θες να ασχοληθείς μόνος σου και θέλεις κάποιον να στο Sleevarei το psu ετοίμασε τα λεφτά για άλλα 2 psu (αν σέβεται τον εαυτό του αυτός που θα το αναλάβει)Τα χερακια μου Καρμεν,πιανουν για τετοια ανετα,απλα τωρα για 4(τωρα)extensions,και αντε αλλα 2-3 αυριο,να ξεκινησω αγορα του κιτ(για extension),αγορα καλωδιων και ακρων,και...δεν αξιζει η φασαρια,ειδα τον οδηγο σου(απλα αψογος).Θα το κανω καποια στιγμη,αλλα οχι τωρα...εαν ηθελα να το κανω επαγγελματικα,θα το ξεκινουσα.Θελω να ρωτησω.Ο πωλητης αυτος ειναι οκ?Θα εχω κανενα προβλημα?Ειναι τσεκαρισμενο?Γενικα ρωτω και με ebay...δεν εχω ξανακανει αγορα απο ebay...Τελος.30 εκατοστα,ειναι αρκετα αν αλλαζω τροφοδοτικο να λειτουργησουν αυτονομα σε κουτι οπως το Cosmos ii?(εννοω εαν φτανει το μηκος)Εαν τα χρωματακια ειναι οντως οπως αυτα στην φωτογραφια,παρεγγελνω σημερα κιολας...ποσες μερες θα κανουν να'ρθουν?Ευχαριστω εκ των προτερων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 24, 2013 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2013 Ο πωλητής είναι μια χαρά. Εχω παραγγείλει αρκετές φορές απο αυτόν και τα είχα σε max 7 Μέρες τα πράγματα στη πόρτα μου.Αυτό που αναφέρεις να λειτουργήσουν αυτόνομα δε το κατάλαβα. Εννοείς να τα κουμπώσεις στο modular τροφοδοτικό σου; Αν εννοείς αυτό μάλλον δεν κατάλαβες τι ακριβώς σου πρότεινα.Αυτά που πρότεινα δεν είναι καλώδια που κουμπώνουν στο τροφοδοτικό (στον κυβο δηλαδή). Κουμπώνουν στο τέλος του 24πινου (αυτό που θα έβαζες στην μητρική δηλαδή) και απλά κάνουν μία προέκταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Απρίλιος 24, 2013 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2013 [MENTION=29757]Chris79[/MENTION] : όντως η karmen έχει δίκιο..δεν αξίζει να έχει μόνο τα extensions στο τροφοδοτικό σου..Τώρα εφόσον είπες αν πας σε άλλο κουτί.. αλλά και σε αυτό που έχεις ήδη αν παραμείνεις...αφήνεις τα καλώδια του τροφοδοτικού ως έχουν..τα βάζεις από πίσω..και κουμπώνεις πάνω σε αυτά τις 30cm προεκτάσεις τις πολύχρωμες...Και στο μάτι θα φαίνονται ότι έχεις τις πολύχρωμες προεκτάσεις σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris79 Απρίλιος 24, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2013 Καρμεν & Θανος...Πανω κατω καταλαβα τι ειπατε,αλλα επειδη σιγουρα θα αλλαξω τροφοδοτικο το καλοκαιρι,υπαρχουν sleeved καλωδια αυτονομα να κουμπωνουν δηλαδη επανω στο τροφοδοτικο(modular)?Eπειδη θα παρω καινουριο,θα παω σε Modular...ελπιζω τωρα να ξεκαθαρισαμε τι θελω.Ναι,στην αρχη ρωτησα για extensions(σας ευχαριστω για την βοηθεια),αλλα αφου καταλαβα στην πορεια οτι τα extensions(απο Καρμεν),δεν θα δουλεψουν(σωστα?),πανω σε Modular,ρωτω αν υπαρχουν κανονικα(μαυρο-κοκκινο),για modular...Σκεφτομαι σοβαρα για αυτο...η ερωτηση ειναι...υπαρτχουν καλωδια sleeved που να κουμπωνουν απευθειας στο τροφοδοτικο?http://www.skroutz.gr/s/3008805/Seasonic-X-1050.htmlΛυστε μου και την μικρη αυτη απορια...στο σκρουτζ λεει x-1050(δηλαδη 1050w),στα χαρακτηριστικα γιατι λενε 650w???! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 24, 2013 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2013 Δεν θα δουλέψουν πάνω στις επαφές του Psu (πάνω στο σώμα του) αλλά την δουλειά τους την κάνουν. Θα φαίνονται. Αν θες έτοιμα Sleeves να κουμπώνουν πάνω στο Psu τότε πας σε συγκεκριμένες μάρκες όπως corsair silverstone ocz αλλά αν δεν κάνω λάθος βγάζουν μονόχρωμα kits Εκτός αν αγοράσεις 2 κιτς και κάνεις τράμπες κάτι που θα πάει στο Θεό. ps ελπίζω να έχεις κατάλάβει την διαφορά του extension απο την διαφορά των Modular καλωδίων της εκάστοτε εταιρείας edit: photo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris79 Απρίλιος 24, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2013 Δεν θα δουλέψουν πάνω στις επαφές του Psu (πάνω στο σώμα του) αλλά την δουλειά τους την κάνουν. Θα φαίνονται.Αν θες έτοιμα Sleeves να κουμπώνουν πάνω στο Psu τότε πας σε συγκεκριμένες μάρκες όπως corsair silverstone ocz αλλά αν δεν κάνω λάθος βγάζουν μονόχρωμα kits Εκτός αν αγοράσεις 2 κιτς και κάνεις τράμπες κάτι που θα πάει στο Θεό. ps ελπίζω να έχεις κατάλάβει την διαφορά του extension απο την διαφορά των Modular καλωδίων της εκάστοτε εταιρείας edit: photo Ok..ξεκαθαρο.Αρα,η' παιρνω οποιο τροφοδοτικο modular,και βαζω extension στα υπαρχοντα του τροφοδοτικου,η' μονοχρωμα(απορριπτεται),η' τα κανω μονο μου.Σωστος? Για να το κανω μονος μου,χρειαζομαι αυτα? http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1162/Phobya-Molex-Extractor-Kit Καλωδια sleeved(περιβλημα και θερμαινομενο στα ακρα μαυρο στελεχος),και πιστολι θερμου αερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Απρίλιος 24, 2013 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2013 Ακριβώς Σημειωση επειδη καπου σε έχασα εγώ..το Modular τροφοδοτικό έχει πάνω καποια καλώδια τα οποια δεν ειναι sleeved οπως τα κατω για παραδειγμα.. Eσυ κουμπώσεις τα μαμα καλώδια στο τροφοδοτικό σου για να μην φαινεται απο το τροφοδοτικό πολυχρωμία..και κουμπώνεις τις προεκτάσεις οπως συμπληρωσε η καρμεν με την άνωθι φωτο. Τώρα αν θέλεις να πάς για δικιές σου προεκτάσεις και εφόσον είπες πιάνουν τα χέρια σου..τσέκαρε τον αναλυτικό οδηγό της Karmen.. Αναφέρει τα πάντα..απο το τί θα χρειαστείς..πώς θα κανεις sleeve.. Να επιλέξεις sleeve η αρτανι..τα παντα http://www.thelab.gr/apo-to-ergastiri/na-sleeve-kaneis-i-na-mi-sleeve-112430.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.