Jump to content

πόση μνήμη βλέπουνε τα windows 32 bit

nikonick

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλο απόγευμα σε όλους

εδώ και λίγο καιρό έχω βάλει 4 gb μνήμης ένα dimm τις corsair ddr3 αλλα τα windows χρ pro 32 bit sp3 βλέπουνε μονο τα 2.7 gb και υποψιάζουμε ότι μάλλον είναι θέμα αναβάθμισης bios σε νεότερη έκδοση από αυτήν που έχω (έκδοση 1.0)

η μητρική είναι μια asus p8h61m-le

cpu celeron g530

intel onboard graphics 160 mb share ram

από τι ξέρω τα windows 32 bit βλέπουνε κάτι λιγότερο από 4 gb αλλα τα 2.7 gb μου φαίνουνται λίγα

παρακαλώ θα ήθελα τα σχόλια σας

Τα 32άρια βλέπουν μέχρι 3GB.

Από εκεί και πέρα, το θέμα μπορεί να φτιαχτεί με PAE.

αγαπητέ theoamd σε ευχάριστο για την απάντησιν σου

δεν γνωρίζω τίποτα για το pae οποτε το αφήνω

ευχάριστ

λιγα ειναι

σε μητρικη με p35 και καρτα γραφικων με 512ΜΒ μνημη βλεπει παντα πανω απο 3GB

με windows xp μιλαμε παντα με sp3

γαπητοί φίλοι σας καλησπερίζω

νόμιζα ότι θα έκλεινε το θέμα περί μνήμης αλλα έχω πάρει και άλλες απαντήσεις και σας ευχάριστο για αυτό

πριν λίγο κάποιος φίλος από την δουλειά μου είπε ότι σε pc με amd liano πυρήνα και μητρική asrock a55m socket fm1 που έχει 4 gb ddr3 μνήμης τα windows βλέπουνε λίγο πιο κάτω από τα 4 gb ενώ εμενα η asus p8h61m-le με celeron g530 βλέπει μονο τα 2.75 και μου φαίνεται παράξενο εκτος και αν διαφέρει η αρχιτεκτονική τον chipsets/motherboards η αν χρειάζεται κα κάνω bios update

Τα Windows 32bit όπως σου είπαν βλέπουν 3,25-3,5GB.

Στην σελίδα της asus P8H61-M LE γράφει:

* Due to OS limitation, when installing total memory of 4GB capacity or more, Windows

σας καλημερίζω

TopCLR σε ευχάριστο για την απάντησιν σου και θα το κοιτάξω σε λίγο

θα παο και για bios updtate αφού μάλλον είναι αναγκαίο

καλή μέρα

Καλησπέρα.

Αναγκαίο ίσως δεν είναι να αναβαθμίσεις το BIOS (update).

Απλώς στις περισσότερες εκδόσεις αναφέρει "Improve system stability" και σε 1-2 αναφέρει κάποια ακόμα που ίσως τα χρειαστείς. Οπότε είναι μια καλή σκέψη να το αναβαθμίσεις.

Προσεξε καλά τις οδηγίες για την διαδικασία της αναβάθμισης γιατί σε περίπτωση λάθους μπορεί να μην ξαναλειτουργήσει η μητρική σου.

αγαπητέ TopCLR σε ευχάριστο για την σοβαρή επισήμανση σου σχετικά με το bios

αν έχω χρόνο θα το κάνω το βίος update αύριο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.