nikos_f3n Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2013 Καλησπερα, απο προχθες εχω το εξης θεμα σε win7 32bit. Μερικα mp3 μου που εχουν τιτλους με Ελληνικα τα δειχνουν κινεζικα ολα τα προγραμματα..(foobar, winamp, jriver). Μερικα αλλα οχι ολα. Απο ρυθμισεις ολα ειναι σε ελληνικα(non unicode programs, Πακετα γλωσσας κτλ. Εχω περασει και ενα σωρο γραμματοσειρες και παλι τιποτα. Εχω αλλα 2 pc με Win7 και σε κανενα δεν εχω αυτο το προβλημα... Πως θα δω πια γραμματοσειρα ειναι μηπως και την βρω, αν ειναι θεμα γραμματοσειρας.
nikos_f3n Απρίλιος 23, 2013 Author #3 Απρίλιος 23, 2013 Μπα ειναι φρεσκια εγκατασταση, μονο τους players εβαλα και το πακετο ελληνικων απο το update.
swatoner Απρίλιος 24, 2013 #4 Απρίλιος 24, 2013 Άλλαξε χώρα στις ρυθμίσεις. Βάλε πχ united kingdom. Επανεκίνηση. Γύρνα σε ελλάδα πάλι και επανεκίνηση και ξαναδές.Μου είχε τύχει παλιότερα σε άλλη εφαρμογή.Στην χειρότερη ξήλωσε τι εφαρμογές που στο κάνει αυτό και ξανα εγκατέστησές τες. Πολύ πιθανό επίσης να είναι κατεστραμένα τα id3 tags τους. Αλλά τα ίδια αρχεία έπρεπε να στο κάνει στα άλλα pc.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.