Jump to content

IP35Pro & Wolfdale...

KostasSTi

Recommended Posts

Οι Σέρβοι ειναι παραδοσιακά δυνατοί στο super pi.

Ε ρε downgrade που έχει να πέσει ;) Αλήθεια Γιώργο με την Abit έχεις ξανακάνει downgrade σε παλιότερη έκδοση? Το συζητούσαμε σε κάποια φάση που δεν μπορούσα να το κάνω στην Blitz, αφού δεν έβρισκα την "σωστή" έκδοση του afudos...

Οι Σέρβοι ειναι παραδοσιακά δυνατοί στο super pi.

Ε ρε downgrade που έχει να πέσει ;) Αλήθεια Γιώργο με την Abit έχεις ξανακάνει downgrade σε παλιότερη έκδοση? Το συζητούσαμε σε κάποια φάση που δεν μπορούσα να το κάνω στην Blitz, αφού δεν έβρισκα την "σωστή" έκδοση του afudos...

δεν έχω δοκιμάσει στην ΙP35Pro..θα το κάνω αύριο και θα σε πω.

Προτιμώ πάντως σωστά readings παρά 0,3 στο Pi..:p

Προτιμώ πάντως σωστά readings παρά 0,3 στο Pi..:p

hehehehehe ... :D Σωστός ;) Εγώ από την άλλη προτιμώ μια Maximus Extreme παρά μια IP 35 Pro ... :p

εγω αναγκαστικα να φλασαρω γιατι εδειχνε cpu τεμπ 225 C.

τεσπα στα γρηγορα 8200 Q746AXXX 0046waffer = 4 giga 1.26 vcore

Οπότε πλέον διαβάζει σωστά τις θερμοκρασίες έτσι?

Τα ρεύματα όμως γιατί δεν τα διαβάζει σωστά?

Οπότε πλέον διαβάζει σωστά τις θερμοκρασίες έτσι?

Τα ρεύματα όμως γιατί δεν τα διαβάζει σωστά?

Μια χαρά λεμέ τα διαβάζει τα ρεύματα.Και τις θερμοκρασίες.

hehehehehe ... :D Σωστός ;) Εγώ από την άλλη προτιμώ μια Maximus Extreme παρά μια IP 35 Pro ... :p

Δέν υπάρχει μεγαλή διαφορά όσων αφορά τον ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΉ μιλάμε πάντα και όχι τις καρτούλες

Με το 14 έχει πρόβλημα με τις θερμοκρασίες (στον δικό μου 8200 έδειχνε 8 βαθμούς με αέρα...) ενώ με το 16b δεν έχει κανένα.

Δέν υπάρχει μεγαλή διαφορά όσων αφορά τον ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΉ μιλάμε πάντα και όχι τις καρτούλες

Εγώ μίλησα γενικά για την Extreme, ότι την προτιμώ σαν σύνολο (;)) από την IP 35 Pro :)

τι γινεται ρε σεις εδω , σε στοκ συχνοτητες εχω 40 idle και στα 4 γιγα εχω παλι 44...WTF?

εν τωμεταξυ σε load παει 60 στα default και 70φευγα στα 4 γιγα. η ψυκτρα ειναι η Ultra120E με 12ρη φουλ . ο γκουρους λεει 24 idle , load=50 .

με το δαχτυλο η ψυκτρα απλα δεν νοιωθει , και παταει αψογα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.