Jump to content

Συγχρονισμένες καταχωρήσεις ημερολογίου σε υπολογιστές και κινητά

hayabusa

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα σε όλους,

Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να συγχρονίζω τις καταχωρήσεις που κάνω στο ημερολόγιο του Outlook στο βασικό μου υπολογιστή με το outlook στο φορητό μου, και ιδανικά και με το ημερολόγιο του κινητού (ή και του tablet).

Αντιλαμβάνομαι πως μια λύση του τύπου "Evernote" θα είναι η πιο απλή και εύκολη απάντηση απλά προτιμω να τα έχω όλα σε ένα όσο γινεται διοτι μεσω του outlook διαχειρίζομαι και τρεις λογαριασμούς email.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Παλια υπηρχε το Google Apps Sync for Microsoft Outlook® αλλα πλεον δεν λειτουργει για τους free users.

Starting Jan. 30, 2013, only Google Apps for Business, Government, and Education customers can set up new devices with Google Sync.

Google Sync End of Life

Πλεον μονο με paid εφαρμογες στυλ Sync Outlook and Google Calendar and Contacts. Sync2 - Synchronize Microsoft Outlook on multiple PCs without a server. αλλα και παλι δεν ξερω τι αποτελεσμα εχει.

Gmail.

δηλαδή ; για πες λίγο πιο συγκεκριμένα :)

Office 365

Μόνο το πακέτο Mail Hosting, θα σου βγει περίπου 52 ευρώ τον χρόνο.

Δεν έχω σκοπό να πληρώσω για κάτι τέτοιο και για αυτό προσανατολίζομαι σε κάποια δωρεάν λύση (εάν υπάρχει)

δηλαδή ; για πες λίγο πιο συγκεκριμένα

Αυτό που έγραψε ο [MENTION=5410]Viper-kt[/MENTION] παραπάνω. Εμένα πάντως, με το iPhone, δουλεύει άριστα και δωρεάν. Δεν ξέρω αν έχει πλέον χρέωση, αλλά για να το λέει. Πόσο θα είναι όμως; Για App μιλάμε.

Βασικά, έχω ανοίξει ένα λογαριασμό στο GMail, που δε χρησιμοποιώ για email, αλλά μόνο για sync contacts/calendar. Προσωπική επιλογή.

Αρχικά σου κάνει ένα sync με το Outlook με εφαρμογή των Win.

Μετά το εγκαθιστάς σαν exchange account στο κινητό (ίσως στο Android να είναι διαφορετικό) και του επιλέγεις τι να κάνει sync.

Τέλος.

Microsoft calendar ; Δηλαδή από το outlook.com ;

Στο κινητό και το ταμπλετ πως θα παίζει ; Υπάρχει καμια εφαρμογή/widget ;

Αυτό που έγραψε ο [MENTION=5410]Viper-kt[/MENTION] παραπάνω. Εμένα πάντως, με το iPhone, δουλεύει άριστα και δωρεάν. Δεν ξέρω αν έχει πλέον χρέωση, αλλά για να το λέει. Πόσο θα είναι όμως; Για App μιλάμε.

Για παλιους χρηστες συνεχιζει και δουλευει κανονικα. Απλα δεν δεχεται νεες εγγραφες απο free λογαριασμους.

Εδω

λεει για 5 USD το μηνα ανα user με τις πρωτες 30 μερες δωρεαν. Το θεωρω λογικο ποσο αν καποιος εχει αναγκη τον συχρονισμο μεταξυ outlook-gmail.

Δωρεαν και λειτουργικη λυση δεν νομιζω να υπαρχει.

Για δες και αυτο εδω μηπως σου κανει.

Όταν μπαίνω στο skydrive υπάρχει και μια επιλογή calendar. Αυτό το calendar μπορείς να το εμφανίσεις σε Google Calendar και πίστεψα ότι το μεν microsoftικό θα συγχρονίζει με Outlook το δε Googlικό θα συγχρονίζει με Android, άρα γεφυρώσαμε το κενό, αλλά μάλλον δεν θα είναι τόσο απλό. :hmm:

τελικά βρήκα μια πολύ απλή και εύκολη λύση.

Επειδή μέσα στους λογαριασμούς που έχω στο outlook ειναι και ένα hotmail έβαλα αρχικά αυτά που ήθελα στο ημερολόγιο αυτού του λογαριασμού που το συγχρονίζει απευθείας με το outlook.com

Μετά πέρασα τα στοιχεία του λογαριασμού στο κινητό και το ημερολόγιο της Samsung αναγνώρισε αυτόματα όλες τις καταχωρήσεις μου και μαλιστα τις εμφανίζει και στο widget της home screen.

Οπότε όλα καλά και case closed :)

Ετσι ομως δεν εχεις συχρονισμο με gmail. Εκτος και αν υπαρχει επιλογη να κανεις import το gmail calendar στο outlook.com.

Στο calendar των Windows 8 εχει θυμαμαι τετοια επιλογη. Στο web outlook.com δεν ξερω αν υπαρχει.

μα δεν με πειράζει αυτό. Εγώ ήθελα να συγχρονίσω απλά το ημερολόγιο, ανεξαρτήτως ποιο θα ειναι αυτό.

Από τη στιγμη που έγινε, εγώ ειμαι καλυμμένος :)

Για εκπαιδευτικους λογους και μονο, οποιοσδηποτε λογαριασμος μπορει να παρεχει προσβαση exchange σε clients απλα πρεπει να σεταριστει στους λογαριασμους του Android ως Corporate και μετα θα μπορουν να τον "δουνε" ολες οι εφαρμογες που υποστηριουν τετοιο πρωτοκολλο.

Προσωπικα εχω 2 λογαριασμους σε outlook.com και το business calendar για client

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.