theoamd Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2013 Η αλήθεια έιναι ότι έκανα λάθος κι εγώ, περιχαρίς που μόλις είχα ενεργοποιήσει την paypal μου, πήγα και βάρεσα ένα bid σε κάποιον με 2 ratings όλα κι όλα. Και το θέμα είναι ότι το κέρδισα το προϊόν. Τεσπά να μην τα πολυλογώ, ενώ μιλούσαμε κανονικά(ψάρωσα όταν δε, μου έκανε πρόταση να γίνω co-worker του στην Ελλάδα), λαμβάνω μήνυμα από ebay ¨οτι ο λογαριασμός του έγινε suspended. Και προφανώς δεν φαίνεται πουθενά. Τώρα τι κάνουμε; Πάνε τα λεφτά; Μόλις έστειλα mail στο ebay... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 22, 2013 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2013 περιμενε να παρεις τα λεφτα σου πισω Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Απρίλιος 22, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2013 Αυτό ήταν ειρωνικό;Εννοώ(επειδή είμαι newbie στο όλο θέμα), όντως θα τα πάρω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 22, 2013 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2013 ε ναι ειναι προφανες (οτι θα τα παρεις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Απρίλιος 22, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2013 αργεί η όλη διαδικασία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.