SpirosKGR Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2013 Καλησπέρα στην παρέα, εδώ και λίγο καιρό , μετά τους τελευταίους drivers της πράσινης παρατηρώ φαινόμενα stuttering και lags σε παιχνίδια όπως στο battlefield 3 και στο far cry 3. Να επισημάνω οτι έχω περάσει τους νέους drivers με καθαρό install, driver sweeper κλπ. Το πρόβλημα εντοπίζετε στα ultra, στα low όλα ρόδινα :-) Δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται, υποψιάζομαι οτι πρέπει να πειραξω τίποτα στο control panel της nvidia , κάτι που χα κάνει και παλιότερα. Εσείς, πώς το εξηγείτε αυτό; για τσεκάρετε παρακάτω τις εικόνες με τους τελευταίους drivers της nvidia και gtx 670 power edition oc - stock - LOW ULTRA Να πω οτι τα παιχνίδια είναι στον Seagate 2tb, όλα ειναι στοκ δεν εέχω κλοκαρει ποτέ την κάρτα , το πρόβλημα ξεκίνησε από Δεκέμβρη και μετά. Ευχαριστώ, ελπίζω σε κάποια απάντηση. Α ξέχασα, να σημειωθεί δεν έχουν εμφανιστεί αλλά προβλήματα, artfacts κλπ Έχω τρέξει πολυάριθμα bench και όλα δείχνουν οκ . :suicide2:
narta Απρίλιος 23, 2013 #2 Απρίλιος 23, 2013 Αν δεν κανω λαθος ηγ cpu ειναι σεισμογράφημα οχι η gpu. Μηπως εχεις τιποτα να τρεχει απο πισω;
kyr.. Απρίλιος 23, 2013 #3 Απρίλιος 23, 2013 σπυρο εχεις δοκιμασει να κλεισεις το Hyperthreading του 2600κ?,μερικες φορες προκαλει stutt...
csaris Απρίλιος 23, 2013 #4 Απρίλιος 23, 2013 Θα ελεγα να βρεις ενα δισκο να ριξεις καθαρο λειτουργικο επανω και να περασεις μονο BF3 να δεις μηπως στρωσει.
SpirosKGR Απρίλιος 23, 2013 Author #5 Απρίλιος 23, 2013 Όταν πάω να παίξω πάντα κλείνω τα πάντα, εκτός από Skype, δοκίμασα αυτό με το HT off και έγινε χειρότερο.Τώρα απομένει να περάσω καθαρό install τα Windows κάπως σε κάποιο partition να δούμε. Έχω 2 δίσκους στο pc. Ο Western digital για λειτουργικό , προγράμματα, αρχεία και ο άλλος για παιχνίδια, render, movies κλπ.Πολύ περίεργα πράγματα, και στο black ops 2 έτρωγε κάτι κολληματακια προχθές , θα ψάξω λίγο να δω τι να κάνω με τις ρυθμίσεις στο nvidia control panel .Υπάρχει ενδεχόμενο, να προέκυψε προβλημα στον δίσκο ή μήπως στο τροφοδοτικό; Δε μπορώ να καταλάβω τι παίζει , δοκίμασα οτι παιχνίδια έχω , και μόνο σε Bf3, far cry 3 , black ops 2 αντιμετωπίζω προβληματα τα οποία εμφανίστηκαν από μέσα Δεκεμβρίου και μετά.
SpirosKGR Απρίλιος 24, 2013 Author #6 Απρίλιος 24, 2013 Λογικά, από τη στιγμή που η κάρτα περνάει τα bench, είναι μια χαρά, έτσι;Που οφείλεται το προβλημα, τι λέτε ;:...:
SpirosKGR Απρίλιος 26, 2013 Author #7 Απρίλιος 26, 2013 Παιδιά το πρόβλημα λύθηκε χάρη στις συμβουλές και στον οδηγό του παλικαριού από το φορουμ της EVGAρίξτε του μια ματιά, είδα μεγάλη βελτίωσηUltimate 2013 Nvidia Driver Guide by MANIAC-VVV-
GruntGR Απρίλιος 27, 2013 #8 Απρίλιος 27, 2013 Παιδιά το πρόβλημα λύθηκε χάρη στις συμβουλές και στον οδηγό του παλικαριού από το φορουμ της EVGAρίξτε του μια ματιά, είδα μεγάλη βελτίωση Ultimate 2013 Nvidia Driver Guide by MANIAC-VVV- ποιες συμβουλες ακολουθησες ακριβως ?
SpirosKGR Απρίλιος 27, 2013 Author #9 Απρίλιος 27, 2013 Αρχικά, έκανα εντελώς unistall το msi afterburner, δεν έχω σκοπό ακόμα να κλοκάρω την κάρτα, οπότε μου ήταν αχρείαστο. Μετά CUSTOM/CLEAN Nvidia Driver install, unistall τους παλιους drivers μέσω της εγκατάστασης των παλιών και όχι με driver sweeper όπως μέχρι πρότινος. Ακολούθησα στη συνέχεια κάτι μικροαλλαγές που έκανε ο φίλος στο control panel της nvidia και κάποια tips που προτείνει στον επίσης δικό του οδηγό για optimization του BF3 και επίσης πολύ σημαντικό στο οποίο μάλιστα είδα βελτίωση ήταν το κλείσιμο του raw mouse input. Το παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό , πιο smooth πιο γρήγορο και χωρίς stuttering!:yes4:
SpirosKGR Απρίλιος 28, 2013 Author #10 Απρίλιος 28, 2013 Και κει που πίστευα ότι ο Γολιάθ νικήθηκε επέστρεψε.... Πέρα από την πλάκα στα low παιδιά πάει σφαίρα, στα ultra :/ :shout: Τι κάνω?
Τζώρτζης Απρίλιος 28, 2013 #11 Απρίλιος 28, 2013 Στα power options έχει επιλέξει high performance ή balanced;
SpirosKGR Απρίλιος 28, 2013 Author #12 Απρίλιος 28, 2013 Στα power options έχει επιλέξει high performance ή balanced; Έχω δοκιμάσει και τα 2 και παραμένει ίδιο
Τζώρτζης Απρίλιος 28, 2013 #13 Απρίλιος 28, 2013 [MENTION=28690]SpirosKGR[/MENTION]Κάτι τελευταίο που μπορώ να σκεφτώ είναι να ορίσεις στο nvidia control panel:Multi-display/mixed-GPU acceleration: Single display performance modePower management mode: Prefer maximum performance
SpirosKGR Απρίλιος 28, 2013 Author #14 Απρίλιος 28, 2013 [MENTION=28690]SpirosKGR[/MENTION]Κάτι τελευταίο που μπορώ να σκεφτώ είναι να ορίσεις στο nvidia control panel:Multi-display/mixed-GPU accelation: Single display performance modePower management mode: Prefer maximum performanceΤο δοκιμάζω τώρα, αν και δεν έχω και πολλές ελπίδες :/
SpirosKGR Απρίλιος 28, 2013 Author #15 Απρίλιος 28, 2013 Το δοκιμάζω τώρα, αν και δεν έχω και πολλές ελπίδες :/Μπα τίποτα, απλά έκλεισα τώρα την igpu και επίσης μήπως φταίει ότι έχω 4 μνήμες των 2gb και φουλάρει το σύστημα?
Andeus Απρίλιος 29, 2013 #16 Απρίλιος 29, 2013 Πολύς κόσμος έχει προβλήματα μετά τους τελευταίους drivers.Δεν έχω δει καποια στάνταρ λύση πέρα από rollback σε drivers που δούλευαν μια χαράΤσέκαρε και https://forums.geforce.com/default/topic/537732/geforce-drivers/battlefield-3-stuttering-skipping-frames-jittery-animation-until-when-/1ανάμεσα στα ποστς μερικοί λένε πως το έλυσαν αλλά δεν πιάνει σε όλους.
SpirosKGR Απρίλιος 29, 2013 Author #17 Απρίλιος 29, 2013 Πολύς κόσμος έχει προβλήματα μετά τους τελευταίους drivers.Δεν έχω δει καποια στάνταρ λύση πέρα από backroll σε drivers που δούλευαν μια χαράΤσέκαρε και https://forums.geforce.com/default/topic/537732/geforce-drivers/battlefield-3-stuttering-skipping-frames-jittery-animation-until-when-/1ανάμεσα στα ποστς μερικοί λένε πως το έλυσαν αλλά δεν πιάνει σε όλους.Θα το δοκιμάσω και αυτο και θα σας ενημερώσω. Ευχαριστώ παιδιά.EDITΔοκίμασα με τους τελευταίους official στο Far Cry3 Single player και πηγαινε σφαίρα μια χαρά, τι να πω :/ αχχ ρε nvidia, πάω να περάσω πιο παλιούς drivers....... επανέρχομαιEDIT 2 Στο Far Cry μια χαρά, στο BF τα ίδια......
csaris Απρίλιος 29, 2013 #18 Απρίλιος 29, 2013 Aγορι αν δεν κανεις σε ενα παρτισιον μια καθαρη εγκατασταση και να περασεις μονο win & drivers & bf3 δεν θα βγαλεις ακρη... Μιση ωρα δουλεια ειναι.
SpirosKGR Απρίλιος 29, 2013 Author #19 Απρίλιος 29, 2013 μίλησα με το support της ΕΑ για πείτε You are now ready to chat with Jonathan. Jonathan Thanks for contacting EA Customer Experience, my name is Jonathan. How may I assist you today? you hello you i have a problem with my GTX 670 you at Battlefield 3 Jonathan What seems to be the issue? you Stuttering, lag spikes you i take a screenshot, wait ( sorry for bad english ) Jonathan I would be happy to take a look at this for you. Jonathan Can I get your name and email please? you Spiros you ******@gmail.com you my origin id ( BF3 ) is SpirosKGR you http://imageshack.us/a/img706/1281/bf32013042816533976.jpg Jonathan Thank you. Jonathan Can you tell me what version of Windows you are on? you http://imageshack.us/a/img594/6756/bf32013042816533540.jpg also you em, windows 7 you 64 bit , home premium with sp1 ( service pack 1 ) Jonathan Thank you. you do you want to give you my system specs? Jonathan Have you ever opened the DXDiag on your PC? you DXDiag , what is that? Jonathan It will tell me some information about you PC. Jonathan Can you go ahead and click the Windows start button and type Dxdiag in the Run box and hit enter. Then click on the first display tab at the top. Jonathan On the left you will see Device Name and on the right Version and date. Can you please tell me what is listed under those? you what a minute you i know my specs you | Intel Core i7 2600K stock | Asrock z77 Fatal1ty Professional | Corsair H100 | Corsair Obsidian 650D | Kingston HyperX Genesis 8GB | WD Caviar Black 1TB | Seagate Barracuda 2TB | Corsair GS 800W | Jonathan Please open the DxDiag as we need very Specific information listed in it. you wait i will take screenshot? Jonathan Sure thing. you Screenshot by Lightshot you Screenshot by Lightshot you Screenshot by Lightshot you ok? Jonathan One moment while I check those specs. you ok, thank you Jonathan No problem at all. Jonathan Thank you for waiting. you nvidia drivers : 320.00 beta , i have testing 306.97 , 314.22 and the problem didnt solved Jonathan It looks like the video Drivers you have currently are out of date according to what Windows is registering as it only is recognizing 13.20 Jonathan I would suggest you uninstall the drivers and reinstall them first. you i did it you now ? Jonathan If you have already uninstalled and reinstalled all of the drivers I would suggest contacting Nvidia support as the drivers are not being recognized by Windows on your PC. you ok thank you you Jonathan My pleasure. you em, nvidia has live support? Jonathan That I do not know. Jonathan You can find their support page here Jonathan Support | GeForce you ok thanks Jonathan My pleasure. Jonathan Thank you for contacting EA Support. If you need assistance with anything else please feel free to contact us anytime.
Helly Απρίλιος 29, 2013 #20 Απρίλιος 29, 2013 Θα κανεις 3 πραγματα θα περασεις μια bios απο την αρχη στην asrock.Θα βαλεις τον τελευταιο beta driver 314.21 που ειχε βγει ακριβως πριν τον WHQL και εγγυημενα παει καλα στο BF3 με 670 και θα κοιταξεις αν εχεις core parking off και power options high performance οπως σου παν τα παιδια.Αν δε φτιαξει μετα απο αυτα τα 3 ξαναλες.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.