GeorgeVasil Απρίλιος 22, 2013 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2013 Ενα καλο κρασι/ποτο?Μαζι με την συνέντευξη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 22, 2013 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2013 Κι άμα έχει πίεση ο παππούς να τον στείλουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Απρίλιος 22, 2013 Author #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2013 Πινει και κρασι κ ρακι. Ο καημος του ειναι που δεν πινω εγω, οποτε θα του κανω το χατηρι κ θα πιω λιγο...Sent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Απρίλιος 23, 2013 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2013 Έχω σκεφτεί ότι στον δικό μου παππού-γιαγιά θα ήθελα να κάτσω να τους πάρω μία μίνι "συνέντευξη" για τη ζωή τους. Έτσι θα έχω και εγώ αναμνηστικά video να τους θυμάμαι και αυτοί θα νιώσουν ότι θέλω να τους θυμάμαι, καθώς και ότι αυτά που θα μου πουν έχουν σημασία. Win-win Ντάξει, γ***σε. :big_boss: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.