Jump to content

Κάποιο Router που να έχει ανοικτές πόρτες για Games

koproskylo

Recommended Posts

Έχω ένα Router thomson G585 v8 το οποίο δεν παίρνει αυτόματα τις πόρτες των Games όπως πχ:Call of duty modern warfare 3. Πηγαίνω ιδιότητες δικτύου βάζω από εκεί τις πόρτες που έχω δει στο Internet, το δέχεται, αλλά εάν βγει από πρίζα ή κλήσει το Router τότε τις χάνει.

Καλημέρα..έχω το ιδιο ακριβώς δυστηχώς είναι απο τα ποιο αθλια του εχω περασει και αναβαθμισμενο bios το εχω σετάρει οσο καλυτερα μπορώ και πάλι τα ίδια...

το καλυτερο ειναι να κανεις ενα log file με τις ρυθμίσεις και να το πααιρνας στην registry κάθε φορά που θα χάνει τις ρυθμίσεις ετσι θα γλιτώνεις πολύ χρόνο...

Το άλλο είναι αγορά άλλου ποιο ποιοτικού....ξερω αυτη η περιοδος ειναι δυσκολη για όλους μας.....εγώ κουτσα κουτσα κάτι μαζευω για να πάω σε αγορά νεου μετα το Πασχα.:hmm:

Έχω κάνει ότι γράφουν σε διάφορα site όπως να κλείσω το Firewall μέσα από το router.Δοκίμασα να βάλω και πόρτες μέσα από το ίδιο το router αλλά δεν τις δέχεται.Το Upnp είναι ανοιχτό.

σε ενα thosmon ειχα το εξης περιεργο..οταν ειχα διαλεγμενο το upnp ηταν κλειστο και οταν το εκλεινα ηταν ανοιχτο!!!

αμα δεν σου ειναι κοπος κανε και μια τετοια δοκιμη..

ηταν το 585 v7

το v8 το αφησα στο κουτι του και πηρα ενα draytek vigor 2700 και ησυχασα

Εγώ πάλι είμαι με το 585v7 και δεν είχα ποτέ το πρόβλημα που περιγράφεις με το Upnp. Είναι πάντα αναβαθμισμένο σε latest firmware και έχω πειράξει λίγο και τα settings του για να ανοίξω telnet και να πειράζω ακόμη περισσότερα πράγματα. Ακόμη και με το extended security ενεργοποιημένο τα games και το bitorrent δουλέυουν χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθώ με άνοιγμα ports.

και εγω το v7 παντα εβαζα το τελευταιο firmware αλλα εκεινο μου εκανε μουτρα και δεν ηθελε να δουλεψει με τπτ..τι πορτες ανοιγα τι firewall εκλεινα ε δεν ηθελε!!

με το upnp κλειστο στο μενου του ρουτερ ηταν σαν να το ειχα ανοιχτο!!

μυστηριες ε βουλαι του ρουτερ :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.