Darap21 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2013 LG 27MA43D | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Απρίλιος 20, 2013 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2013 Μία από τα ίδια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Απρίλιος 22, 2013 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2013 Aν δεν κάνω λάθος φοράνε ΑΗ-IPS panel σε σχέση με τα προηγούμενα που ήταν σκέτο IPS. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.Eντωμεταξύ το συγκεκριμένο έχει χαμηλή φωτεινότητα (200 cd/m²),ενώ το LG 27MA53D | Skroutz.grέχει 20 ευρώ παραπάνω και 250 cd/m².Εκεί που με μπερδεύει είναι που δεν καταλαβαίνω πόσα Hz δίνει.Στο γερμανικό site της LG λέει κάτι τέτοιοVertikaler Frequenzbereich: 56-75 HzΔε μπορώ να βρω και κάποιο review για τη νέα σειρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Απρίλιος 22, 2013 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2013 ¨εχω τουλάχιστον 6 οθόνες LG αυτή τη στιγμή είτε δικές μου είτε που αγόρασα για την οικογένειά μου. LG δεν θα ξαναπάρω μετά την ΜΕΙΩΣΗ στην εγγύηση που έκανε πριν από λίγο καιρό. Αν οι τιμές είναι σχετικές ίδιες θα προτιμήσω άλλο κατασκευαστή που να δίνει την 3ετή εγγύηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Απρίλιος 22, 2013 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2013 Ναι ok, απλά αυτές έχουν την ιδιαιτερότητα να είναι ips και tv-monitor μαζί.Και απ'ότι βλέπω είναι οι μοναδικές που το κάνουν αυτό, από όσες έρχονται Ελλάδα τουλάχιστον.Θα ήθελα να δω την 53 από κοντά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.