Jump to content

Επειγον ερωτηση για vga 7950

jimo_proxy

Recommended Posts

δοκιμασες να βαλεις το ενα 8pin που εχεις και το αλλο να το βαλεις με ανταπτορα απο ενα 4pin molex για να δεις αμα κανει τον ιδιο θορυβο το τροφοδοτικο σου?

εχω την saphire 7950 (40g) αλλα με 2 ξεχωριστα καλωδια που βγαινουν ξεχωριστα απο το τροφοδοτικο corsair hx750

Εχω δοκιμασει οτι συνδεσμολογια θες και κανει τον ιδιο θορυβο με το που αρχιζει και ζορειζεται σε 3d βασικα με το που ξεκιναει το 3d και το τροφοδοτικο δεν ειναι μικρο η αγνωστο Εχω ανεαβσαει λινκ πανω πανω

ναι το ειδα το βιντεο σου και χωρις να ειμαι κανας γνωστης τροφοδοτικων σιγουρα κατι δεν παει καλα και δεν θα ηταν καλο να βρεθεις με το τροφοδοτικο στο χερι...

δυστυχως μαλλον απο οτι φαινετε το τροφοδοτικο σου δεν την "σηκωνει" την καρτα..

Πολύ έντονοι κραδασμοί ( αν δεν είναι κάτι άλλο, αν δεν από κοντά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι πρόκειται για ηλεκ. "τσίριγμα" πηνίων ), μάλλον δεν είναι σε καλή κατάσταση το τροφοδοτικό σου ( και εμένα ένα τέτοιο που μου είχανε στείλει για review τα έκλασε γρήγορα και εύκολα δίχως λόγο, δεν μου φάνηκε και η ποιοτικότερη δουλειά της OCZ το συγκεκριμένο ).

Κανονικά το αντέχει όλο το σύστημα σου μια χαρά, αλλά αυτό αν δεν είναι από κάπου αλλού ο ήχος τα έχει παίξει και προβλέπεται να αποβιώνει soon.

Πολύ έντονοι κραδασμοί ( αν δεν είναι κάτι άλλο, αν δεν από κοντά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι πρόκειται για ηλεκ. "τσίριγμα" πηνίων ), μάλλον δεν είναι σε καλή κατάσταση το τροφοδοτικό σου ( και εμένα ένα τέτοιο που μου είχανε στείλει για review τα έκλασε γρήγορα και εύκολα δίχως λόγο, δεν μου φάνηκε και η ποιοτικότερη δουλειά της OCZ το συγκεκριμένο ).

Κανονικά το αντέχει όλο το σύστημα σου μια χαρά, αλλά αυτό αν δεν είναι από κάπου αλλού ο ήχος τα έχει παίξει και προβλέπεται να αποβιώνει soon.

κοιτα του χω τρεξει και occt και ειχα βαλει και πριν κατι μηνες καρτα φιλου πανω να δουμε αν ειχε θεμα η καρτα του μια 7870χτ νομιζω δεν θυμαμαι και τα σηκωνε ολα μια χαρα. ΠΟυθενα fail η θορυβους Επισης το συστημα ειναι παντα πανω σε ups

Τελείως άλλο φόρτο η 7870XT από την 7950.

Και όσο περνάει ο καιρός και ένα εντελώς ok PSU αρχίζει και χάνει λίγο λίγο την "δύναμη" του, αν κάποιο κομμάτι του δικού σου είναι εξ' αρχής ελαττωματικό είναι αρκετά πιο έντονο το φαινόμενο της "γήρανσης".

Με τα OCZ "μην την ψαχνεις" και πολυ...... εχω ΚΑΨΕΙ 3 ModStream και ενα RockSolid ......

Απ'οτι θυμαμαι OCZ = κακη φασον σειρα της Enermax ;)

ΕΓΩ παντως εχω κακη αποψη για OCZ PSU ....... :(

[MENTION=4092]cabdik[/MENTION] κι η δικιά μου με 2 οχτάπινα είναι. :)

αυτη ακριβως ειναι η απορια μου, γιατι το ιδιο μοντελο βγαινει με 2 διαφορετικες τροφοδοσιες...!!!

Νομιζω επειδη ερχεται εργοστασιακα με 950/1250 clocks και επειδη σου δινει την δυνατοτητα να τ την κλοκαρεις πολυ.

κι εμενα το 2o BIOS, αυτους τους χρονισμους (950/1250) μου δινει. δεν βλεπω καμια αλλη διαφορα..!!!

κι εμενα το 2o BIOS, αυτους τους χρονισμους (950/1250) μου δινει. δεν βλεπω καμια αλλη διαφορα..!!!

και την εχεις πανω σε 430 watt? Οπως λεει η υπογραφη σου?

μαλλον δεν διαβασες καλα....!!!

για τιμωρια..., ξαναδιαβασε καλα την υπογραφη μου...!!:whip::whip:

cabdik, τολμηρό το εγχείρημα να βάλεις 7950 σε αυτόν τον επεξεργαστή. Αν ανεβαίνει κι άλλο, πάρε το ασανσερ. Ήδη τρως μπουκάλι

1 ο 720 ειναι στα 3.3-3,4, και οχι στα 2.8, και

2 με την πρωτη ευκαιρια θα αλλαχτει σε -τουλαχιστον- εναν FX6300. εγω θελω εναν 8320 βεβαια.., αλλα θα δω..!!

ο 720 εχει βγαλει το ψωμι του και με το παραπανω ολα αυτα τα χρονια που τον εχω..!! και μαλιστα, οταν τον ειχα στο 790GX chipset, λειτουργουσε αψογα, ξεκλειδωτος με 4 πυρηνες στα 3.4..!!! στο νεο 990Χ ομως, μου ειναι ασταθης σαν 4πυρηνος!!

αλλα και τωρα μια χαρα παιζει, λογω υψηλων αναλυσεων μονιτορ (1080). θα δω ποσο μπουκαλι παιζει παντως!!

Καλησπερα και παλι

Λοιπον καποια νεα πανω στο θεμα

1. Μου απαντησε η ocz και απο το μηχανικο διαγραμμα σωστα συνδεσα τα 2 χ6+2 connectors γιατι δεν ερχονται απο το ιδιο καλωδιο

2. Ο θορυβος που ανεβασα ακομα και στο φορουμ της sapphire λεγεται coil whine και ειναι γνωστο θεμα τοσο στις 7900 οσο και στις 670/80 series.

3.Με τροφοδοτικο φιλου corsair hx 850 hx δεν κολλησε καπου και περασε τα τεστ αλλα η καρτα συνεχισε να κανει τον ηλεκτρικο θορυβο μονο σε πολυ συγκεκριμενες φορες . επιησς κατα την εφαρμογη bitcoin με gpu load 99% στο browser πετουσε μικρα artifacts αλλα μονο σε αυτο το προγραμμα πουθενα αλλου.

4.Δεν μπορβ να καταλαβω γιατι με πληρη απεγκατασταση και καινουργια εγκατασταση οδηγων σε πολλα παραθυρα των windows μου λεει οτι εχω την 5870 (5800 seireis)

Ανεβαζω και την pic για του λογου το αληθες

33wxs9u.jpg

Διπλα φενεται και το flash utility της ati που δεν αναγνωριζει το bios που εχει

εχω διαβασει για bios f43 f44 αλλα που μπορω να δω ποιο εχει σε τετοια μορφη?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.