Jump to content

Σύνδεση τηλεόρασης με ηχεία logitech Z506

mpoumpis

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλη την παρέα!

Έχω την παρακάτω τηλεόραση και θέλω να την συνδέσω με τα ηχεία που έχω (logitech Z506)

LG 42LE5300: 42 inch Full HD 1080p LED LCD TV (42.0" diagonal) | LG USA

Η τηλεόραση έχει μόνο optical output

μπορώ να συνδέσω το παρακάτω εξάρτημα και με rca να την συνδέσω με τα ηχεία μου?

Digital Optic Coaxial RCA Toslink Signal to Analog Audio Converter Adapter | eBay

Τι ηχεία έχεις;

Εκτός του optical output η TV σου μπορεί να περάσει τον ήχο και μέσω HDMI σε home theater. SimpleLink το ονομάζει η LG και είναι στις επιλογές για τον ήχο. Πρέπει να έχει και ξεχωριστό κουμπί σε τηλεχειριστήριο. Από κει και πέρα να ξέρεις ότι η ποιότητα του ήχου που θα πάρεις αναλογικά θα εξαρτάται από τον αποκωδικοποιητή που θα συνδέσεις. Αν έχεις σχετικά ακριβά ηχεία και σε ενδιαφέρει η ποιότητα σε ήχο θα πρέπει να πας σε σχετικά ακριβές λύσεις.

Τι ηχεία έχεις;

Εκτός του optical output η TV σου μπορεί να περάσει τον ήχο και μέσω HDMI σε home theater. SimpleLink το ονομάζει η LG και είναι στις επιλογές για τον ήχο. Πρέπει να έχει και ξεχωριστό κουμπί σε τηλεχειριστήριο. Από κει και πέρα να ξέρεις ότι η ποιότητα του ήχου που θα πάρεις αναλογικά θα εξαρτάται από τον αποκωδικοποιητή που θα συνδέσεις. Αν έχεις σχετικά ακριβά ηχεία και σε ενδιαφέρει η ποιότητα σε ήχο θα πρέπει να πας σε σχετικά ακριβές λύσεις.

Ηχεία έχω τα Logitech Z506. Μπορώ με το μηχάνημα που έχω στο 2ο Link να συνδέσω την τηλεόραση μέσω optical με αυτά τα ηχεία?

Βασικά για πιο λόγο να το κάνεις; Άμα ήταν κάνα ποιοτικό σετάκι 2.0/2.1 να σου πω οκ. Αλλά να βάλεις 5.1 φτηνικάρικα ηχεία για stereo ήχο δεν αξίζει.

Φαντάσου το θέλω για το δωματιό μου όποτε με καλύπτουν σε απόδοση και ποιότητα.

Δεν χρειάζομαι κάτι παραπάνω.

Φαντάσου θέλω να το συνδέσω κατευθείαν με την τηλεόραση για να έχω ήχο και από το PS3 και από ένα media player που έχω

• 3 weeks later...
Ή μήπως είναι καλύτερο κάτι τέτοιο...

DTS AC3 Decoder 5.1 audio gear HD Audio Rush SPDIF Optical/Coaxial/Stereo input | eBay

Τελικά παρέλαβα το παραπάνω είδος.

Αξίζει να συνδέσω κάθε συσκευή χωριστά με ξεχωριστά καλώδια ή να συνδέσω την συσκευή κατευθείαν στη tv μόνο με μια οπτική;

Οι επιπλέον συσκευές είναι εινα PS3 (Optical output) & ένα Crystal Audio Appstreamer G (Coaxial output)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.