mpoumpis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2013 Καλησπέρα σε όλη την παρέα!Έχω την παρακάτω τηλεόραση και θέλω να την συνδέσω με τα ηχεία που έχω (logitech Z506)LG 42LE5300: 42 inch Full HD 1080p LED LCD TV (42.0" diagonal) | LG USAΗ τηλεόραση έχει μόνο optical outputμπορώ να συνδέσω το παρακάτω εξάρτημα και με rca να την συνδέσω με τα ηχεία μου?Digital Optic Coaxial RCA Toslink Signal to Analog Audio Converter Adapter | eBay Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpoumpis Απρίλιος 21, 2013 Author #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2013 Ή μήπως είναι καλύτερο κάτι τέτοιο...DTS AC3 Decoder 5.1 audio gear HD Audio Rush SPDIF Optical/Coaxial/Stereo input | eBay Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Απρίλιος 22, 2013 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2013 Τι ηχεία έχεις;Εκτός του optical output η TV σου μπορεί να περάσει τον ήχο και μέσω HDMI σε home theater. SimpleLink το ονομάζει η LG και είναι στις επιλογές για τον ήχο. Πρέπει να έχει και ξεχωριστό κουμπί σε τηλεχειριστήριο. Από κει και πέρα να ξέρεις ότι η ποιότητα του ήχου που θα πάρεις αναλογικά θα εξαρτάται από τον αποκωδικοποιητή που θα συνδέσεις. Αν έχεις σχετικά ακριβά ηχεία και σε ενδιαφέρει η ποιότητα σε ήχο θα πρέπει να πας σε σχετικά ακριβές λύσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpoumpis Απρίλιος 22, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2013 Τι ηχεία έχεις;Εκτός του optical output η TV σου μπορεί να περάσει τον ήχο και μέσω HDMI σε home theater. SimpleLink το ονομάζει η LG και είναι στις επιλογές για τον ήχο. Πρέπει να έχει και ξεχωριστό κουμπί σε τηλεχειριστήριο. Από κει και πέρα να ξέρεις ότι η ποιότητα του ήχου που θα πάρεις αναλογικά θα εξαρτάται από τον αποκωδικοποιητή που θα συνδέσεις. Αν έχεις σχετικά ακριβά ηχεία και σε ενδιαφέρει η ποιότητα σε ήχο θα πρέπει να πας σε σχετικά ακριβές λύσεις.Ηχεία έχω τα Logitech Z506. Μπορώ με το μηχάνημα που έχω στο 2ο Link να συνδέσω την τηλεόραση μέσω optical με αυτά τα ηχεία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Απρίλιος 22, 2013 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2013 Ναι. Από τα specs που δείχνει η σελίδα φαίνεται ότι μπορείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Απρίλιος 22, 2013 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2013 Βασικά για πιο λόγο να το κάνεις; Άμα ήταν κάνα ποιοτικό σετάκι 2.0/2.1 να σου πω οκ. Αλλά να βάλεις 5.1 φτηνικάρικα ηχεία για stereo ήχο δεν αξίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpoumpis Απρίλιος 22, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2013 Βασικά για πιο λόγο να το κάνεις; Άμα ήταν κάνα ποιοτικό σετάκι 2.0/2.1 να σου πω οκ. Αλλά να βάλεις 5.1 φτηνικάρικα ηχεία για stereo ήχο δεν αξίζει.Φαντάσου το θέλω για το δωματιό μου όποτε με καλύπτουν σε απόδοση και ποιότητα.Δεν χρειάζομαι κάτι παραπάνω.Φαντάσου θέλω να το συνδέσω κατευθείαν με την τηλεόραση για να έχω ήχο και από το PS3 και από ένα media player που έχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpoumpis Μάϊος 13, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2013 Ή μήπως είναι καλύτερο κάτι τέτοιο...DTS AC3 Decoder 5.1 audio gear HD Audio Rush SPDIF Optical/Coaxial/Stereo input | eBayΤελικά παρέλαβα το παραπάνω είδος.Αξίζει να συνδέσω κάθε συσκευή χωριστά με ξεχωριστά καλώδια ή να συνδέσω την συσκευή κατευθείαν στη tv μόνο με μια οπτική;Οι επιπλέον συσκευές είναι εινα PS3 (Optical output) & ένα Crystal Audio Appstreamer G (Coaxial output) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.