Ilias83 Σεπτέμβριος 18, 2004 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 Είμαι με μητρική Albatron KX600 Pro v.3.0 και με κάρτα γραφικών επίσης Albatron GeForce FX5200 128MB και δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα...Πάντως it's up to you...Μην τρλένεσαι με τις μάρκες...Κοίτα και τις υπόλοιπες και αποφάσισε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 18, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 Ναι οκ,ειναι συμπαθητικη μαρκα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cattino Σεπτέμβριος 18, 2004 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 12:13] Ναι οκ,ειναι συμπαθητικη μαρκα... Μην ξενερωνεις! παρε την καρτουλα και αν δεν ειναι καλη την πουλας σε χαμηλοτερη τιμη απο οσο την παρεις!!!! ευκαιρια μυριζομαι! :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
GdamprXP Σεπτέμβριος 18, 2004 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 Πολύ μέτρια η Albatron. Δες κάτι άλλο αν είσαι λίγο ψαγμένος αλλιώς πάρτην Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Σεπτέμβριος 19, 2004 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από JimmyFox [17-09-2004 07:56] Έχεις δοκιμάσει τα προϊόντα της? Δύο φίλοι μου έχουν πάρει και κλαίνε τρα λεφτά τους.Ούτε επιδόσεις ούτε τπτ.Με συγχωρείς αλλά δεν έκανα και ούτε πρόκειται να κάνω το λάθος να αγοράσω Αλμπατρον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 19, 2004 Author #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από Tsunami [Σήμερα, στις 03:34] Δύο φίλοι μου έχουν πάρει και κλαίνε τρα λεφτά τους.Ούτε επιδόσεις ούτε τπτ.Με συγχωρείς αλλά δεν έκανα και ούτε πρόκειται να κάνω το λάθος να αγοράσω Αλμπατρον... Καρτα γραφικων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
duende Σεπτέμβριος 19, 2004 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 μ'αρεσει που ορισμενοι χωρις να εχουν δοκιμασει το προιον βγαινουν να πουν αμεσως "it sucks,χαλια κλπ".τουλαχιστον ας τεκμηριωνουν τα λεγομενα τους.. εγω θα παραθεσω αυτο που ειπε ο shaman Αρχική απάντηση από Shaman Πολύ τίμια εταιρεία. Αρκετά "ψαγμένα" προϊόντα, με πολύ καλή ποιότητα υλικών και σε λογικές τιμές. και να προσθεσω οτι απο 2 μητρικες που εχω δουλεψει εως τωρα μια 865pe pro κ την δικη μου KX18D PRO II με πουσαρισμενο athlon εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος.σταθεροτατες,δεν με προβληματισαν ποτε.επισης πολυ καλη εντυπωση μου εχουν κανει οι καρτες γραφικων της,οι high end κυριως απο ποιοτητα κατασκευης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Σεπτέμβριος 19, 2004 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 Το προιον φίλε Ντουέντε δεν το έχω δοκιμάσει για αυτούς ακριβώς τους λόγους.Ο ένας φίλος πήρε FX5200 και σε σύγκριση με την Asus που είχε δοκιμάσει και ήταν και αυτή FX5200 έβγαζε στα ίδια παιχνίδια 15-20 fps λιγότερα.Το άλλο παλικάρι που πήρε άλμπατρον μητρική μέσα σε λίγο καιρό του χάλασε και το ονμπορντ τσιπάκι ήχου και το λαν.Τώρα θα μου πείς άλλες εταιρείες τα φτιάχνουν αλλά το αποτέλεσμα μετράει.Εσύ πριν αγοράσεις ένα προιον δεν ρωτς κάποιον που το έχει ήδη αν είναι ποιοτικό ή όχι.Ε αυτό κάνω και εγώ...Γι'αυτό να προσέχουμε άλλη φορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Σεπτέμβριος 19, 2004 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από Tsunami Το προιον φίλε Ντουέντε δεν το έχω δοκιμάσει για αυτούς ακριβώς τους λόγους.Ο ένας φίλος πήρε FX5200 και σε σύγκριση με την Asus που είχε δοκιμάσει και ήταν και αυτή FX5200 έβγαζε στα ίδια παιχνίδια 15-20 fps λιγότερα.Το άλλο παλικάρι που πήρε άλμπατρον μητρική μέσα σε λίγο καιρό του χάλασε και το ονμπορντ τσιπάκι ήχου και το λαν.Τώρα θα μου πείς άλλες εταιρείες τα φτιάχνουν αλλά το αποτέλεσμα μετράει.Εσύ πριν αγοράσεις ένα προιον δεν ρωτς κάποιον που το έχει ήδη αν είναι ποιοτικό ή όχι.Ε αυτό κάνω και εγώ...Γι'αυτό να προσέχουμε άλλη φορά Αν τα default clocks της Αsus ήταν μεγαλύτερα απο αυτά της Albatron δε φταίει η εταιρεία αλλά ο φίλος σου που δεν έκανε έρευνα αγοράς!20fps διαφορά μόνο έτσι δικαιολογούνται ειδικά σε μια FX5200 που δεν βγάζει τα τρελά fps...Επίσης προβληματικές μητρικές βγάζουν όλες οι εταιρείες!Αυτό δε λέει κάτι...Πόσες DFI τα έχουν φτύσει?Πόσες MSI?And the list goes on........Έχω στήσει 3 συστήματα με τις KX18DPRO και KX18DPRO II και μπορώ να σου πώ οτι είναι απο τις πιο πλήρεις και ποιοτικές μητρικές που έχω συναντήσει!Ψάξε λίγο στο net να δεις τι ωραία FSB που ανεβάζουν οι συγκεκριμένες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 19, 2004 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 shaman τι ψαχνεις τωρα οταν ακους"ενας φιλος" και ο αλλος φιλος και μηδεν επιδοσεις και τετοια μουφες μυριζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Σεπτέμβριος 19, 2004 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από TsunamiΟ ένας φίλος πήρε FX5200 και σε σύγκριση με την Asus που είχε δοκιμάσει και ήταν και αυτή FX5200 έβγαζε στα ίδια παιχνίδια 15-20 fps λιγότερα. Οι δυο καρτες ειχαν την ιδια GPU; Με τι προγραμμα μετρησατε τα 20 "χαμενα" FPS; Τρεξατε κανενα timedemo ή μπηκατε σε μια πιστα με την μια καρτα και σε αλλη πιστα με την αλλη καρτα; Αν υποστηριζεις φανατικα την αποψη σου, κανε σωστο συγκριτικο ή μη λες αοριστες μπαρουφες του στυλ "στο ιδιο μηχανημα εβγαζε 20 fps λιγοτερα"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Σεπτέμβριος 19, 2004 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 Η 5200 στα συγχρονα παιχνιδια βγαζει ουτως η αλλως 20fps... (Εχω μια Asus και ξερω...) Λογικα τοτε η Albatron δεν θα βγαζει ουτε ενα... Οσων αφορα για RMA απο προσωπικη πειρα...Εχω αλλαξει δυο Asus (η μια δεν ανοιγε καν) και καμμια Albatron... H μαλλον αλλαξα μια Albatron επειδη το ανεμιστηρακι του chipset εκανε θορυβο... Και στο πλαισιο παθανε πλακα οταν ειδαν το email της Albatron που ελεγε οτι ΠΡΕΠΕΙ να μου την αλλαξουν... (Σημειωτεων οτι μου στειλανε απαντητικο email την επομενη μερα, ενω η Asus αρνηται να μου απαντησει σε καποιο εμαιλ που εστειλα εδω και εναν χρονο...)Αναφερομαι στις εταιριες των οποιων τα προιοντα δοκιμασα τα τελευταια 2 χρονια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Σεπτέμβριος 19, 2004 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 Εγώ πάλι με την Albatron GeForce4 Ti4800 SEV έχω καλύτερα frames από την Asus V9950 FX5900..... Το stuttering που είχα με την FX 9950 της ASUS δε το έχω με την Albatron.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Σεπτέμβριος 19, 2004 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 Μην πυροβολείτε τον πιανίστα!!!!Οκ έκανα λάθος υπόσχομαι να μην το ξανακάνω!!!Μην με φάτε κιόλας...Εγώ προσωπικά δείγματα δεν είχα.Με συγχωρείτε...Οκ δέχομαι οτι έκανα λάθος και ότι η ’λμπατρον είναι αξιοπρεπής μάρκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.