Athkatla Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2013 Θελω να αγορασω ενα gigabit switch και ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο:1) TP-Link TL-SG1005D 5 ports - Public.gr: υπολογιστές, τηλεφωνία, gaming, περιφερειακά, βιβλία & comics, μουσική & ταινίες2) D-Link DGS 1005D - Public.gr: υπολογιστές, τηλεφωνία, gaming, περιφερειακά, βιβλία & comics, μουσική & ταινίεςΥπαρχει καποιος λογος να δωσω 10Ε παραπανω για να παρω το 2ο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Απρίλιος 20, 2013 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2013 εγω εχω το πρωτο που λες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. εχω συνδεσει πανω pc, ps3 για χρηση media server και δεν κολλαει πουθενα , εχει και γρυγορες ταχυτητες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athkatla Απρίλιος 20, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2013 ναι και εγω δεν μπορω να καταλαβω τι παραπανω προσφερει το 2ο .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Απρίλιος 20, 2013 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2013 και εγώ έχω το TP-Link αρκετό καιρό τώρα, δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, απλό και κάνει αυτά που υπόσχεται. go for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Απρίλιος 20, 2013 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2013 αλλά μην αγοράσεις από το public.gr δίνει 12 μήνες εγγύηση !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athkatla Απρίλιος 20, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2013 αλλά μην αγοράσεις από το public.gr δίνει 12 μήνες εγγύηση !!36 γραφει για το ΤΠΛινκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Απρίλιος 20, 2013 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2013 το δευτερο απλα παρεχει ταχυτητες 1 gb . αυτο ειναι για μεταφορα μεγαλων αρχειων η lossless ταινιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athkatla Απρίλιος 20, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2013 το δευτερο απλα παρεχει ταχυτητες 1 gb . αυτο ειναι για μεταφορα μεγαλων αρχειων η lossless ταινιεςκαι το TP-link gigabit ειναι:TL-SG1005D - Welcome to TP-LINK Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Απρίλιος 20, 2013 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2013 36 γραφει για το ΤΠΛινκΕννοούσα για το δεύτερο, πάντως στο amazon έχει καλές κριτικές το τπλινκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athkatla Απρίλιος 20, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2013 Εννοούσα για το δεύτερο, πάντως στο amazon έχει καλές κριτικές το τπλινκτο Dlink ειναι 10 ευρω ακριβοτερο με 2 χρονια λιγοτερη εγγυηση, καποιος λογος θα υπαρχει.... ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asp Μάϊος 6, 2013 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2013 Έχω το DLink.Μια χαρά κάνει την δουλειά του.Είναι πιο ακριβό γιατί είναι green.Καίει δηλαδή λιγότερο.Αλλά νομίζω ότι η διαφορά είναι ελάχιστη.Πάντως 3-4 χρόνια το έχω και νομίζω, χωρίς να θυμάμαι, ότι το είχα πάρει πολύφθηνότερα.Επίσης έχω και ένα TP-Link Gigabit 16port.Και αυτό μια χαρά περίπου ένα χρόνο τώρα.Γενικώς νομίζω ότι τα TP-Link έχουν πολύ καλό value for money. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Μάϊος 6, 2013 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2013 Και εγώ κάτοχος του TP-LINK. Χρησιμοποιείται για να συνδέσει κεντρικό υπολογιστή με τα 2 NAS που έχω. Κανένα πρόβλημα εδώ και 1.5 χρόνο. Go for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz Μάϊος 6, 2013 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2013 Έχω το 8αρι TP-LINK και είναι άριστο! Κανένα πρόβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.