Jump to content

Αγορα switch

Athkatla

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θελω να αγορασω ενα gigabit switch και ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο:

1) TP-Link TL-SG1005D 5 ports - Public.gr: υπολογιστές, τηλεφωνία, gaming, περιφερειακά, βιβλία & comics, μουσική & ταινίες

2) D-Link DGS 1005D - Public.gr: υπολογιστές, τηλεφωνία, gaming, περιφερειακά, βιβλία & comics, μουσική & ταινίες

Υπαρχει καποιος λογος να δωσω 10Ε παραπανω για να παρω το 2ο ;

εγω εχω το πρωτο που λες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. εχω συνδεσει πανω pc, ps3 για χρηση media server και δεν κολλαει πουθενα , εχει και γρυγορες ταχυτητες.

και εγώ έχω το TP-Link αρκετό καιρό τώρα, δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, απλό και κάνει αυτά που υπόσχεται. go for it. :T:

το δευτερο απλα παρεχει ταχυτητες 1 gb . αυτο ειναι για μεταφορα μεγαλων αρχειων η lossless ταινιες

36 γραφει για το ΤΠΛινκ

Εννοούσα για το δεύτερο, πάντως στο amazon έχει καλές κριτικές το τπλινκ

Εννοούσα για το δεύτερο, πάντως στο amazon έχει καλές κριτικές το τπλινκ

το Dlink ειναι 10 ευρω ακριβοτερο με 2 χρονια λιγοτερη εγγυηση, καποιος λογος θα υπαρχει.... ;;;

• 3 weeks later...

Έχω το DLink.Μια χαρά κάνει την δουλειά του.Είναι πιο ακριβό γιατί είναι green.Καίει δηλαδή λιγότερο.Αλλά νομίζω ότι η διαφορά είναι ελάχιστη.

Πάντως 3-4 χρόνια το έχω και νομίζω, χωρίς να θυμάμαι, ότι το είχα πάρει πολύ

φθηνότερα.

Επίσης έχω και ένα TP-Link Gigabit 16port.Και αυτό μια χαρά περίπου ένα χρόνο τώρα.

Γενικώς νομίζω ότι τα TP-Link έχουν πολύ καλό value for money.

Και εγώ κάτοχος του TP-LINK. Χρησιμοποιείται για να συνδέσει κεντρικό υπολογιστή με τα 2 NAS που έχω. Κανένα πρόβλημα εδώ και 1.5 χρόνο. Go for it.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.