Jump to content

ΔΕΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ

aek1977

Recommended Posts

Κατά σειρά προτίμησης:

1) Τσέκαρε για τυχόν ιούς και λοιπά, τι προγράμματα προστασίας έχεις; Το πιθανότερο είναι να μην έχει να κάνει με ιό, αλλά πρέπει να το αποκλείσουμε.

2) Κάνε πλήρες windows update, επίσης κάνε update τους drivers του συστήματος.

3) Άνοιξε ένα Command ως διαχειριστής, γράψε στο start menu cmd και κάνε δεξί κλικ και πάτα εκτέλεση ως διαχειριστής. Εκεί γράψε sfc /scannow και πάτα enter. Θα ελέγξει αν τυχόν υπάρχουν "χαλασμένα" αρχεία των windows.

Εχω το eset αλλα δεν βρισκει ιο.

εκανα ανανεωση τα win και τους οδηγους.

ειχε βρει αρχεια κατεστραμενα τα οποια τα επιδιορθωσε.

το παρακολουθω και βλεπουμε παλι...

ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον σας..

Και εμένα μου το έκανε αυτο με τα Vista, και μετα εβαλα τα 7 (οχι για να λυσω το πρόβλημα απλα ηθελα καινούρεια win) και εφτιαξε μετά στα 7 ομως μου έκανε κατι άλλο, ενω εσβινα τον υπολογιστή μετα απο 10-30 δευτερόλεπτα ξανα άναβε...και τελικά εφταιγαν οι μπροστινές θύρες usb(!)...έβγαλα ενα απο τα 2 καλώδια και μετά δουλευε κανονικά. Τώρα ειμαι με win 8. Να δουμε αν θα εμφανήσει κανενα πρόβλημα...

• 2 weeks later...
Και εμένα μου το έκανε αυτο με τα Vista, και μετα εβαλα τα 7 (οχι για να λυσω το πρόβλημα απλα ηθελα καινούρεια win) και εφτιαξε μετά στα 7 ομως μου έκανε κατι άλλο, ενω εσβινα τον υπολογιστή μετα απο 10-30 δευτερόλεπτα ξανα άναβε...και τελικά εφταιγαν οι μπροστινές θύρες usb(!)...έβγαλα ενα απο τα 2 καλώδια και μετά δουλευε κανονικά. Τώρα ειμαι με win 8. Να δουμε αν θα εμφανήσει κανενα πρόβλημα...

Κι εμένα αυτό κάνει , ενώ κλείνει κανονικά μετά απο λίγο ανάβει μόνος του. Έχω απενεργοποιήσει το Wake on lan από τα bios αλλά τίποτα...:hmm:

Κι εμένα αυτό κάνει , ενώ κλείνει κανονικά μετά απο λίγο ανάβει μόνος του. Έχω απενεργοποιήσει το Wake on lan από τα bios αλλά τίποτα...:hmm:

Στο κάνει πάντα?

Αν στο κάνει πάντα δές τις μπορστινές σου θύρες usb αν ειναι καλά και δοκίμασε να τις βγάλεις απο την μητρική μετά δουλεψε το μια χωρίς αυτες. Αν δουλεψει κανονικά, βαλε ενα απο τα δυο καλώδια των μπροστινών usb (συνδεσέ τα) και δες αν θα το ξανακάνει. Καθε καλώδιο ειναι για 2 usb,αν εχεις 4 θυρες εχεις 2 καλώδια, εμενα στις μπροστινες μου θύρες ειχε φύγει το πλαστικό στιν βάση τους που επάνω του βασίζονται τα δοντάκια, και αυτα λογικά βραχυκύκλωναν.

Ωραία θα το δοκιμάσω να δω και θα σας πω...

Ευχαριστώ...

• 5 months later...

Πιαδια επανερχομαι και παλι,τελικα η αιτια που δεν απενεργοποιηται ο υπολογιστης ειναι η θυρα του ιντερνετ,οταν βγαζω το καλωδιο ιντερνετ κλεινει κανονικα.καποια βοηθεια ????

-Κάνε ένα reset στο bios(με το jumperaki ή βγάζεις μπαταρία απο την μητρική, με το καλώδιο τροφοδοσίας του πύργου εκτός ρεύματος όλα αυτα), αν συνεχίζει το ίδιο δοκίμασε κάποιο άλλο καλώδιο, αν το συνεχίζει κατάργησε τους οδηγούς εγκατάστασης της κάρτας δικτύου και ξαναπέρασε τους. Αν εξακολουθεί να στο κάνει και δεν έχει βρεθεί κάποια λύση στην χειρότερη κάνεις format και επανεγκατάσταση ή αγοράζεις κάρτα δικτύου.

*δοκίμασε να αποσυνδέσεις και τα καλώδια των usb από την μητρική σου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.