aek1977 Απρίλιος 25, 2013 Author #21 Απρίλιος 25, 2013 φιλε εκλεισε ο υπολογιστης οποτε φταινε μαλλον τα win
jpavly Απρίλιος 25, 2013 #22 Απρίλιος 25, 2013 Κατά σειρά προτίμησης:1) Τσέκαρε για τυχόν ιούς και λοιπά, τι προγράμματα προστασίας έχεις; Το πιθανότερο είναι να μην έχει να κάνει με ιό, αλλά πρέπει να το αποκλείσουμε.2) Κάνε πλήρες windows update, επίσης κάνε update τους drivers του συστήματος.3) Άνοιξε ένα Command ως διαχειριστής, γράψε στο start menu cmd και κάνε δεξί κλικ και πάτα εκτέλεση ως διαχειριστής. Εκεί γράψε sfc /scannow και πάτα enter. Θα ελέγξει αν τυχόν υπάρχουν "χαλασμένα" αρχεία των windows.
aek1977 Απρίλιος 26, 2013 Author #23 Απρίλιος 26, 2013 Εχω το eset αλλα δεν βρισκει ιο.εκανα ανανεωση τα win και τους οδηγους.ειχε βρει αρχεια κατεστραμενα τα οποια τα επιδιορθωσε.το παρακολουθω και βλεπουμε παλι...ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον σας..
the_Scientist Απρίλιος 27, 2013 #24 Απρίλιος 27, 2013 Και εμένα μου το έκανε αυτο με τα Vista, και μετα εβαλα τα 7 (οχι για να λυσω το πρόβλημα απλα ηθελα καινούρεια win) και εφτιαξε μετά στα 7 ομως μου έκανε κατι άλλο, ενω εσβινα τον υπολογιστή μετα απο 10-30 δευτερόλεπτα ξανα άναβε...και τελικά εφταιγαν οι μπροστινές θύρες usb(!)...έβγαλα ενα απο τα 2 καλώδια και μετά δουλευε κανονικά. Τώρα ειμαι με win 8. Να δουμε αν θα εμφανήσει κανενα πρόβλημα...
rs3 Μάϊος 7, 2013 #25 Μάϊος 7, 2013 Και εμένα μου το έκανε αυτο με τα Vista, και μετα εβαλα τα 7 (οχι για να λυσω το πρόβλημα απλα ηθελα καινούρεια win) και εφτιαξε μετά στα 7 ομως μου έκανε κατι άλλο, ενω εσβινα τον υπολογιστή μετα απο 10-30 δευτερόλεπτα ξανα άναβε...και τελικά εφταιγαν οι μπροστινές θύρες usb(!)...έβγαλα ενα απο τα 2 καλώδια και μετά δουλευε κανονικά. Τώρα ειμαι με win 8. Να δουμε αν θα εμφανήσει κανενα πρόβλημα... Κι εμένα αυτό κάνει , ενώ κλείνει κανονικά μετά απο λίγο ανάβει μόνος του. Έχω απενεργοποιήσει το Wake on lan από τα bios αλλά τίποτα...
the_Scientist Μάϊος 7, 2013 #26 Μάϊος 7, 2013 Κι εμένα αυτό κάνει , ενώ κλείνει κανονικά μετά απο λίγο ανάβει μόνος του. Έχω απενεργοποιήσει το Wake on lan από τα bios αλλά τίποτα... Στο κάνει πάντα? Αν στο κάνει πάντα δές τις μπορστινές σου θύρες usb αν ειναι καλά και δοκίμασε να τις βγάλεις απο την μητρική μετά δουλεψε το μια χωρίς αυτες. Αν δουλεψει κανονικά, βαλε ενα απο τα δυο καλώδια των μπροστινών usb (συνδεσέ τα) και δες αν θα το ξανακάνει. Καθε καλώδιο ειναι για 2 usb,αν εχεις 4 θυρες εχεις 2 καλώδια, εμενα στις μπροστινες μου θύρες ειχε φύγει το πλαστικό στιν βάση τους που επάνω του βασίζονται τα δοντάκια, και αυτα λογικά βραχυκύκλωναν.
aek1977 Οκτώβριος 21, 2013 Author #28 Οκτώβριος 21, 2013 Πιαδια επανερχομαι και παλι,τελικα η αιτια που δεν απενεργοποιηται ο υπολογιστης ειναι η θυρα του ιντερνετ,οταν βγαζω το καλωδιο ιντερνετ κλεινει κανονικα.καποια βοηθεια ????
idonthave Οκτώβριος 21, 2013 #29 Οκτώβριος 21, 2013 -Κάνε ένα reset στο bios(με το jumperaki ή βγάζεις μπαταρία απο την μητρική, με το καλώδιο τροφοδοσίας του πύργου εκτός ρεύματος όλα αυτα), αν συνεχίζει το ίδιο δοκίμασε κάποιο άλλο καλώδιο, αν το συνεχίζει κατάργησε τους οδηγούς εγκατάστασης της κάρτας δικτύου και ξαναπέρασε τους. Αν εξακολουθεί να στο κάνει και δεν έχει βρεθεί κάποια λύση στην χειρότερη κάνεις format και επανεγκατάσταση ή αγοράζεις κάρτα δικτύου.*δοκίμασε να αποσυνδέσεις και τα καλώδια των usb από την μητρική σου
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.