Jump to content

ΔΕΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ

aek1977

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα παιδια ειμαι καινουριο μελος στο σαιτ και θα ηθελα να ρωτησω το εξης:εχω τα vista εγκατεστημενα και αντιμετωπιζω προβλημα με την απενεργοποιηση του υπολογιστη μου.Ενω παταω τερματισμος λειτουργιας ο υπολογιστης συνεχιζει να δουλευει ενω η οθονη μαυριζει κανονικα σαν να απενεργοποιηθηκε.Σας ευχαριστω για την οποια βοηθεια σας.

Καλώς ήρθες :)

Πατάς το απενεργοποίηση ή το κίτρινο κουμπάκι που έχει στο start menu?

τα δοκιμασα ολα τα κουμπακια,επισης κατεβασα και προγραμμα απενεργοποιησης υπολογιστη αλλα δεν βρηκα λυση

Αν τον κλείσεις από το κουμπί ενεργοποίησης επάνω στο κουτί, κλείνει;

Κάποια διεργασία αρνείται να κλείσει και το σύστημα απλώς περιμένει αυτήν για να κάνει shutdown. Άνοιξε την διαχείριση εργασιών, αφού πρώτα πατήσεις στην "Απενεργοποίηση" και ξεκίνα να "σκοτώνεις" μία μία τις διεργασίες μέχρι να δείς ποιά είναι εκείνη που δημιουργεί το πρόβλημα.

αν πατησω απενεργοποιηση μαυριζει η οθονη σαν να εχει κλεισει και δεν μπορω να χειριστω τον υπολογιστη

όταν πατάς απενεργοποίηση το μόνο που αλλάζει είναι να σβήνει η οθόνη?

δίσκοι , ανεμιστήρες , λαμπάκια δουλεύουν όλα όπως πριν πατήσεις απενεργοποίηση?

δηλαδή η κάρτα γαφικών εξακολουθεί να δουλεύει?

το λαμπάκι του δίσκου δείχνει οτι κ ο δίσκος δουλεύει?

ποτε σου εμφανίστηκε το πρόβλημα αυτό?

πες μας τα πάντα φίλε ομοϊδεάτη

το προβλημα εμφανηστικε εδω και αρκετο καιρο,το λαμπακι του δισκου δουλευει καθως και η ενδειξη της θερμακρασιας υπολογιστη,την καρτα γραφικων δεν ξερω να την ξεχωριζω.

Μας στεναχωρησαν χθες ...

Θα πρέπει να κάνεις μία δοκιμή shut down με ένα Ubuntu live CD. Κατέβασε, το τρέξε το ως Live CD χωρίς εγκατάσταση και στο τέλος δώσε απενεργοποίηση.

Αν κλείσει, φταίνε τα Windows σου και το λύνουμε ανάλογα.

Λιγο πιο αναλυτικα γινεται να μου τα πεις γιατι δεν γνωριζω και παρα πολλα απο υπολογιστες.ευχαριστω

πιο αναλυτικα μπορεις να μου πεις φιλε μου γιατι δεν γνωριζω καλα το αθλημα.ευχαριστωωωωω

Mπες σε ασφαλή λειτουργία και δες αν σβήνει ο υπολογιστής. Αν σβήνει φταίνε τα win, αν όχι ίσως πρέπει να κάνεις bios update.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.