gdp77 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2013 Το παλιό κινητό παραδίδει πνεύμα και υπολειτουργεί. Καιρός για αγορά νέου. Βρίσκω μέσω skroutz το S3 στα 360€ και αναρωτιέμαι αν υπάρχει αντίπαλος σε αυτή την τιμή με παρόμοια χαρακτηριστικά (και support από το community).β) Σε περίπτωση που η γυναίκα ασκήσει βέτο στην αγορά λόγω τιμής, υπάρχει αντίπαλος για το s3 mini @ 230€ που παίζει η τιμή του (πάλι μέσω skroutz) ;Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Απρίλιος 20, 2013 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2013 Εδώ είσαι https://www.skroutz.gr/s/2554046/Nokia-Lumia-820.html& εδώ για κάτι πιο οικονομικο https://www.skroutz.gr/s/2828260/Nokia-Lumia-620.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 20, 2013 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2013 Εδώ είσαι https://www.skroutz.gr/s/2554046/Nokia-Lumia-820.html& εδώ για κάτι πιο οικονομικο https://www.skroutz.gr/s/2828260/Nokia-Lumia-620.htmlΑυτό να φανταστώ ήταν trollάρισμα... δεν εξηγείται αλλιώς να προτείνεις Windows Phone στον gdp77. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmanak Απρίλιος 20, 2013 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2013 Θα συμφωνησω πως στο S3 δεν υπαρχει ανταγωνισμος σε τετοια τιμη.Συμπτωματικα, σημερα ενας φιλος μου εδειξε το s3 mini και μου φανηκε πολυ στιβαρο και ποιοτικο κινητο. Αν παει στα 180€ θα ειναι η καλυτερη προσφορα στην αγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Απρίλιος 20, 2013 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2013 Καπου ειχα διαβάσει οτι η Samsung επισημα δε θα δώσει Android 5.0 στο s3 mini Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Απρίλιος 20, 2013 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2013 Δεν κοιτας και το Xperia S, στα 270?Ή το Galaxy S2 στα ιδια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Απρίλιος 20, 2013 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2013 Υπάρχει και το https://www.skroutz.gr/s/2725086/Samsung-Ativ-S-I8750-16GB.html αλλά η ποιότητα κατασκευής του δεν είναι στα επίπεδα των ΝΟΚΙΑ (~= iPhone) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Απρίλιος 20, 2013 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2013 Εγώ στα 300 είχα πάρει το Nexus αλλά πιστεύω δεν πιάνει τίποτα μπροστά στο S3.. Για μένα πάρε κάτι καλό σε Android και περνάς και Ubuntu on the 1st boot!Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Απρίλιος 20, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2013 Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Είναι αυτονόητο ότι windows phones αποκλείονται εξ ορισμού και για λόγους ιδεολογικούς, αλλά και πρακτικούς (δεν πιάνει μία το software center τους σε σχέση με το android ούτε και υπάρχει το community support που θα βρεις στον κόσμο του android ). Τα xperia αποκλείονται γιατί δεν παίρνουν κάρτα μνήμης.To S2 vs S3 mini είναι συζητήσιμο μια που το S2 πήρε JB, αλλά αυτή ήταν και η τελευταία του αναβάθμιση, ενώ το S3 mini, ακόμα και αν δεν πάει επίσημα σε android 5.0, θα πάρει τουλάχιστον επίσημα 2-3 αναβαθμίσεις.Απ' ό,τι βλέπω πάντως η samsung μάλλον είναι μονόδρομος στο budget μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Απρίλιος 20, 2013 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2013 To Χperia S που προτεινα, εχει 32GB, δε νομιζω να χρειαζεσαι παραπανω Eγω στο S2 θα πηγαινα, εχει καλυτερο hardware απο το S3 mini. Δεν ξερω αν θα ασχοληθεις και με custom Κιολας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 20, 2013 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2013 Εφόσον πρόκειται για τη σύζυγο, μην σκας ιδιαίτερα για τις αναβαθμίσεις, δεν ασχολούνται τόσο όσο εμείς. Όσο για την Samsung, έχε κατά νου για τις αναβαθμίσεις ότι π.χ. στο S Advance ακόμα περιμένουμε την Samsung Ελλάδας να δώσει το update σε JB, ενώ έχει κυκλοφορήσει ήδη σε άλλες χώρες, αλλά όπως σου είπα νωρίτερα, τη σύζυγο δεν θα την πολυενδιαφέρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 20, 2013 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2013 Δεν νομίζω πως το τηλέφωνο προορίζεται για την σύζυγο, απλά πρέπει να περάσει WAF το κινητό ως προς την τιμή για να αγοραστεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Απρίλιος 20, 2013 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2013 Να έχεις στο νου σου ότι τα s3 με 360€ πρέπει να είναι παραεισαγωγής. Άμα πάρεις, ρώτα τι παίζει με την εγγύηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Απρίλιος 20, 2013 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2013 Κινέζο και λεφτά στην τσέπη το έχεις σκεφτεί;MTK6589 QuadCoreΕγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από το zte v970 μου, σίγουρα δεν συγκρίνεται με S3 αλλά το πήρα 110€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Απρίλιος 20, 2013 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2013 Το κινητό είναι για μένα.volrath,Για την εγγύηση θα ρωτήσω πριν αγοράσω, αλλά σε καμία περίπτωση δε θα αγόραζα από τους "μεγάλους" στα σχεδόν διπλά χρήματα. Απάτη.chromaΓια κινέζο δεν το σκέφτομαι γιατί παίζουν άγνωστα SAR , άγχος με το τελωνείο, χωρίς εγγύηση και άγνωστο αν και τι θα παίζει από google play. Link to comment Share on other sites More sharing options...
platonas Απρίλιος 28, 2013 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2013 Απ οτι εχω διαβασει στο myphone , η samsung hellas καλυπτει κανονικα τα παραεισαγωγης.Ατομα που πηραν παραεισαγωγης και παρουσιασε προβλημα το καταστημα που αγορασαν τους προτεινε να τα πανε οι ίδιοι κατευθιαν στην samsung οπου και το εκαναν και τους καλυψε κανονικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.