nobig Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2004 Καλησπέρα. Το τελευταίο βράδυ έχω σπάσει το κεφάλι μου να εγκαταστήσω το AC97 της nvidia για την παραπάνω μητρική. Ενώ η εγκατάσταση γίνεται κανονικά nvidia nforce audio codec interface κτλ, μου βγάζει εικονίδιο nvmixer αλλα όταν πατάω πάνω run time error c++Επίσης έχω ένα μήνυμα A driver for this device was not required, and has been disabled. (Code 32) για winmm wdm audio compatibility driverΌταν βάζω το winamp μου λέει δεν έχω κάρτα ήχου Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 16, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 H μητρική σου νομίζω ότι έχει Realtek τσιπάκι, και όχι nvidia.Μήπως βάζεις λάθος οδηγούς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Σεπτέμβριος 16, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 Τελικά λύθηκε. Έκανα επαναγκετάσταση τους οδηγούς, δεν εγκαταστήθηκε το nvmixer και δούλεψε. Με την SB live 1024 είχα κολλήματα όταν πήγαινα να παίξω παιχνίδι direct 3d. Έχει κανείς άλλος τέτοιο πρόβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.