knut Οκτώβριος 18, 2014 #41 Οκτώβριος 18, 2014 Μόλις πάω να φορτώσω το παιχνίδι, με τη μία σταματάει να αποκρίνεται με το error να σχετίζεται με το αρχείο nvwgf2umx.dllΤο έψαξα και κάποιοi αναφέρουν σαν λύση την εγκατάσταση παλαιότερου NVidia Driver κατι που σε μένα δε λειτούργησε.Παρεπιπτόντως, τα specs μου είναιWindows 7 64bitIntel Quad 6600 2.406 GB RAMGeForce 8800 GTXΜέχρι τώρα δεν είχα θέμα με αλλα παιχνίδια. Ξέρω ότι παίζει η κάρτα να μην πληρεί καν τις προϋποθέσεις αλλά ψάχνω εναλλακτική. Ούτε καν Direct Χ11 δεν μπορώ να βάλω. Όχι ότι πριν μπορούσα απλά δεν το χρειάστηκα μεχρι τώρα..Όποιος γνωρίζει κάτι ας μου πει. Ευχαριστώ.
wolves Οκτώβριος 18, 2014 Author #42 Οκτώβριος 18, 2014 knut έγραψε: Μόλις πάω να φορτώσω το παιχνίδι, με τη μία σταματάει να αποκρίνεται με το error να σχετίζεται με το αρχείο nvwgf2umx.dllΤο έψαξα και κάποιοi αναφέρουν σαν λύση την εγκατάσταση παλαιότερου NVidia Driver κατι που σε μένα δε λειτούργησε.Παρεπιπτόντως, τα specs μου είναιWindows 7 64bitIntel Quad 6600 2.406 GB RAMGeForce 8800 GTXΜέχρι τώρα δεν είχα θέμα με αλλα παιχνίδια. Ξέρω ότι παίζει η κάρτα να μην πληρεί καν τις προϋποθέσεις αλλά ψάχνω εναλλακτική. Ούτε καν Direct Χ11 δεν μπορώ να βάλω. Όχι ότι πριν μπορούσα απλά δεν το χρειάστηκα μεχρι τώρα..Όποιος γνωρίζει κάτι ας μου πει. Ευχαριστώ. Παράθεση System RequirementsMINIMUM: OS: 64-bit Windows 7 SP1/Windows 8.1 Processor: i7 or an equivalent with four plus core processor Memory: 4 GB RAM Graphics: GTX 460 or equivalent 1 GB VRAM card DirectX: Version 11
knut Οκτώβριος 18, 2014 #43 Οκτώβριος 18, 2014 Γιάυτό έγραψα για εναλλακτική..Γιατί και στο Isolation κάποιοι κατάφεραν να το τρέξουν με x10 μέσω παπάτζας..Επίσης, θεώρησα ότι, όπως συνήθως, τα requirements είναι πολύ σχετικά, εκτός αν ξεφεύγουν, όπως μάλλον συμβαίνει εδώ.Δλδ αποδέχομαι ότι η καρτούλα μου δεν?...
wolves Οκτώβριος 18, 2014 Author #44 Οκτώβριος 18, 2014 με ενα γρηγορο ψαξιμο, βρηκα το παρακατω, δεν γνωριζω αν δουλευει ή οχι...[ame=http://www.youtube.com/watch?v=6abQEZ79X5s]How To Play The Evil Within On A DirectX 10 Graphics Card - YouTube[/ame]
knut Οκτώβριος 18, 2014 #45 Οκτώβριος 18, 2014 ΘενξΥποθέτω ότι το αντίστοιχο για Windows 7 είναι αυτό? Download Microsoft Windows SDK for Windows 7 and .NET Framework 4 from Official Microsoft Download Center
wolves Οκτώβριος 29, 2014 Author #46 Οκτώβριος 29, 2014 The Evil Within – New Update Adds 60FPS Cap Option & Letterbox Setting | DSOGaming | The Dark Side Of Gaming Παράθεση The Evil Within – PC Update Changelog:Frame lock settings addedIn settings, you can now toggle between a 30 FPS and 60 FPS cap.Letterbox settingUI toggle to disable the letterbox barsFixes gameplay issues when running at >30 FPSFixes for visual issues associated with removing letterbox framingAchievements now work when console is enabledFix for game starting in windowed mode on first runMinor localization fixes
kpetros Νοέμβριος 1, 2014 #47 Νοέμβριος 1, 2014 ρε παιδες , το βαλα .... παιζει μια χαρα και μαξαρει τα γραφικα απο μονο του .... αλλα τι ειναι αυτη η οθονη δηλαδη ? εχω 1920*1200 και η μιση οθονη πανω-κατω μου ειναι μαυριλα . Αρχικα νομιζα πως ειχε καποιο προβλημα ,αλλα στα μαυρα περιθωρεια ωρες ωρες εμφανιζοντε στοιχεια , οποτε το παιχνιδι τα βλεπει κανονικα ...
AIRETIKOS Νοέμβριος 1, 2014 #48 Νοέμβριος 1, 2014 Αν έχετε θέμα με το fov και τις μπάρες κατεβάστε αυτό
sebastian Νοέμβριος 7, 2014 #49 Νοέμβριος 7, 2014 Με το patch κομπλε! Να ειχαμε και SLI support απο το consologame καλα θα ηταν!
wolves Δεκέμβριος 11, 2014 Author #50 Δεκέμβριος 11, 2014 The Evil Within – The Assignment DLC Releases Early Next Year Παράθεση Bethesda today announced that the first DLC for The Evil Within – entitled The Assignment – will be released early next year.This DLC will is the first part of the game’s three-part Season Pass, and focuses on Juli Kidman (detective Castellanos’ female partner).
npetras Δεκέμβριος 11, 2014 #51 Δεκέμβριος 11, 2014 Μόλις το κάνω εγκατάσταση . 40 Gb παιχνίδι ; 1 ώρα εγκατάσταση θέλει ....Έχω μείνει πίσω τελικά ...
leonidastra86 Δεκέμβριος 12, 2014 #52 Δεκέμβριος 12, 2014 Αυτος που το εφτιαξε πρεπει να ειναι πολυ "αρρωστος" αλλα το παιχνιδι πραγματικα τα σπαει!
SpirosKGR Φεβρουάριος 25, 2015 #55 Φεβρουάριος 25, 2015 Τελικά αξίζει σαν παιχνίδι ή τζάμπα το hype που είχε φάει?
leonidastra86 Φεβρουάριος 25, 2015 #56 Φεβρουάριος 25, 2015 Εμενα μου αρεσε πολυ και αφου το ολοκληρωσα το ξαναρχισα μεχρι τη μεση. Μετα βαρεθηκα να πω την αληθεια. Θελει γερα νευρα παντως. Ειναι τρομακτικο.
virus777 Φεβρουάριος 26, 2015 #57 Φεβρουάριος 26, 2015 Μία χαρά παιχνίδι είναι, αντρικό. Είμαι και γω στο κεφάλαιο 11, πρώτο run και δε με βλέπω να κάνω άλλο γιατί δεν έχω αγγίξει ακόμα da3 & fc4. Ίσως στο μέλλον... Απλά είναι κομμάτι δυσκολούτσικο, στο δεύτερο επίπεδο δυσκολίας που το παίζω. (Σημαντικά ευκολότερο από το alien:isolation btw) Όχι ότι με χαλάει, αλλά bossάκι στο τέλος σχεδόν κάθε κεφαλαίου είναι λίγο too much. Και έχει 15 από δαύτα. Πάντως έχει ωραία ατμόσφαιρα, οικογενειακή Λίγο καλύτερα γραφικά να είχε ρε γμτ... αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας!
tsakali Μάρτιος 1, 2015 #58 Μάρτιος 1, 2015 Με την σειρά μου θα ανεβάσω τα πρώτα 2 video που έχω κάνει από το παιχνίδι!! Μιας και είχε να με τρελάνει έτσι χρόνια παιχνίδι!! The evil within tremor Γαμάτο! The Evil within Γαμιστερο Gameplay Θα με χαροποιούσε βέβαια να κάνετε εγγραφή στο κανάλι μου!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.