john1980 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2013 καλησπερα παιδια. θα ηλελα την γνωμη σας. Εχω εναν υπολογιστη με τα παρακατω χαρακτηριστικα. ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΑΓΓΕΛΙΑ μιας και δεν μπορω ακομα. Ζηταω μονο την γνωμη σας για την αξια του γιατι απλα εσεις ξερετε περισοτερα σιγουρα. Βρηκα καποιο μαγαζι που αγοραζει Hardware. οι πιο πολλοι μπορει να το ξερετε.Occasion Computer Shop συγνωμη για τα κεφαλαια δεν φωναζω. Τονιζω ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ. Απλα ενημερωση. pc πληρως λειτουργικο τροφοδοτικο ΑΤΧ απλο 240W motherboard assus A7V600 AMD ATHLON XP 2400+ seagate baracunda 40gb ram 1gb windows xp sp3 με 2 επιπλεον ανεμηστηρακια στο κουτι. cd-dvd writter εγκατεστημενο Παρακαλω να μου πειτε την γνωμη σας για την καλυτερη τιμη. Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Απρίλιος 19, 2013 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2013 εγω ενα 50-60 ευρω θα το επερνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
john1980 Απρίλιος 19, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2013 ευχαριστω για την απαντηση. Ξερω οτι σε μαγαζια σιγουρα κοιτανε να σε φανε γι αυτο και ρωταω για να εχω μια εικονα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 19, 2013 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2013 40-50 euro εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
john1980 Απρίλιος 19, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2013 Δηλαδη απο οτι συμπεραινω γυρω στο 50ρικο πανω κατω θα ειναι καλη τιμη λετε. Θα σας απαντησω οταν δεχτω την προσφορα απο το μαγαζι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Απρίλιος 19, 2013 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2013 Σαν κομπογιαννίτικο μου κάνει το site του occasion..Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
john1980 Απρίλιος 19, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2013 τι να σου πω φαντομα, πριν καμια ωρα τους εστειλα mail με μια λιστα με εκτυπωτες pc και αλλα εξαρτηματα να μου πουν αν τα θελουν και σε τι τιμη. Θα δειξει...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
john1980 Απρίλιος 19, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2013 Αν μπορουσα θα τα εδινα εδω σε καποιους που μπορει να τους φανουν χρησιμα γιατι απο οτι διαβαζω οοοοοοολοι ειναι μανουλες στις πατεντες και φτιαχνουν διαφορα. Δεν μπορω ομως και ετσι παω σε μαγαζι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Απρίλιος 19, 2013 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2013 Σαν κομπογιαννίτικο μου κάνει το site του occasion..Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ το site θα σχολίαζα, καθώς το 50άρικο είναι μια χαρά για το pc.πάμε λίγο κράξιμο-σκέτη αποτυχία το retro style που πήγαν να φτιάξουν-εν έτι 2013, δεν νοείται site που αποτελείται μόνο από HTML + CSS Link to comment Share on other sites More sharing options...
john1980 Απρίλιος 19, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2013 Απο τις φωτο που εχει για το μαγαζι φαινεται να ειναι οργανωμενο και με αρκετα πραγματα μεσα. Τωρα τι γινεται με τις τιμες τους θα μαθουμε συντομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Απρίλιος 20, 2013 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2013 -εν έτι 2013, δεν νοείται site που αποτελείται μόνο από HTML + CSS Που το είδες το css; FFS site για 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Απρίλιος 20, 2013 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2013 Υπεθεσα, καθως δεν ειναι πανω απο 2 χρονια που ασχολουμαι με το web development. Θα γκουγκλαρω απο το σπιτι το FFS.--Sent from Galaxy Ace using no Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
john1980 Απρίλιος 24, 2013 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2013 Καλησπερα σε ολους. Μαπα το καρπουζι σε ολους οσους πηγα. Λογο παλαιοτητας παρολο που ειναι ολα λειτουργικα κανενα ενδιαφερον. Και δικαιολογημένα βεβαια. Ετσι μενει στο ραφι μεχρι να μπορω να κανω δημοσιευση εδω. Οταν και αμα υπαρξει ενδιαφερον. Ευχαριστω για τις προτασεις σας. Καλη συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.