Jump to content

Πειτε την γνωμη σας.

john1980

Recommended Posts

καλησπερα παιδια. θα ηλελα την γνωμη σας. Εχω εναν υπολογιστη με τα παρακατω χαρακτηριστικα. ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΑΓΓΕΛΙΑ μιας και δεν μπορω ακομα. Ζηταω μονο την γνωμη σας για την αξια του γιατι απλα εσεις ξερετε περισοτερα σιγουρα. Βρηκα καποιο μαγαζι που αγοραζει Hardware. οι πιο πολλοι μπορει να το ξερετε.Occasion Computer Shop

συγνωμη για τα κεφαλαια δεν φωναζω. Τονιζω :) ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ. Απλα ενημερωση.

pc πληρως λειτουργικο

τροφοδοτικο ΑΤΧ απλο 240W

motherboard assus A7V600

AMD ATHLON XP 2400+

seagate baracunda 40gb

ram 1gb

windows xp sp3

με 2 επιπλεον ανεμηστηρακια στο κουτι.

cd-dvd writter εγκατεστημενο

Παρακαλω να μου πειτε την γνωμη σας για την καλυτερη τιμη. Ευχαριστω.

Αν μπορουσα θα τα εδινα εδω σε καποιους που μπορει να τους φανουν χρησιμα γιατι απο οτι διαβαζω οοοοοοολοι ειναι μανουλες στις πατεντες και φτιαχνουν διαφορα. Δεν μπορω ομως και ετσι παω σε μαγαζι....

Σαν κομπογιαννίτικο μου κάνει το site του occasion..

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ το site θα σχολίαζα, καθώς το 50άρικο είναι μια χαρά για το pc.

πάμε λίγο κράξιμο

-σκέτη αποτυχία το retro style που πήγαν να φτιάξουν

-εν έτι 2013, δεν νοείται site που αποτελείται μόνο από HTML + CSS

Καλησπερα σε ολους. Μαπα το καρπουζι σε ολους οσους πηγα. Λογο παλαιοτητας παρολο που ειναι ολα λειτουργικα κανενα ενδιαφερον. Και δικαιολογημένα βεβαια. Ετσι μενει στο ραφι μεχρι να μπορω να κανω δημοσιευση εδω. Οταν και αμα υπαρξει ενδιαφερον. Ευχαριστω για τις προτασεις σας. Καλη συνεχεια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.