nikchris Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2013 Εχω μια GTX Nvidia 460.Αφηνω τον τελευταιο καιρο τον υπολογιστη το βραδυ να κατεβαζει. Το πρωι που σηκωθηκα, ειχα μαυρη οθονη. Κανω reboot, το ιδιο. Oλα φαινονται να δουλευουν, ακουω το beep, οθονη μαυρη.Βαζω πανω την spare καρτα που εχω, παιρνει μπρος το συστημα. Ξαναβαζω την 460, no boot.Που και που, με το βαλε, βγαλε, θα παρει μπρος και με την 460. Αν παρει μπρος και δουλεψει η οθονη, ολα παιζουν απροβληματιστα.Τι λετε να φταιει στην καρτα γραφικων; Να ειναι κανας πυκνωτης; Να ειναι το τροφοδοτικο;Λεφτα δεν παιζουν με την καμια για αλλαγη, ποια μοντελα απο τα καινουργια ειναι ισαξια της 460;ΕDITΠροβληματα με θερμοκρασιες και τετοια δεν παιζουνε, ολα ειναι κομπλε. Η καρτα αν παρει μπρος και δωσει σημα στην οθονη, δουλευει κανονικοτατα, και παιχνιδια και ολα.Το θεμα ειναι αν παει για πεταμα, ή αν μπορω να την φτιαξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrkon Απρίλιος 18, 2013 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 Φούρνισε την... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Απρίλιος 18, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 Λετε να εχει εγγυηση ακομα;Ειναι αγορασμενη Σεπτεμβρη του 2010 και με λιγο ψαξιμο που εκανα, πρεπει να εχει 3 χρονια εγγυηση, στο ιντερνετ που βλεπω, ολες αυτες 3 εχουν!!αλλα η αποδειξη δεν λεει πανω τιποτα, αν μου πουν σουξου μουξου απο το μαγαζι, τι γινεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Απρίλιος 18, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 Eπισης την καρτα την εχω αγορασει απο αγγελια, μπορω να ζητησω εγγυηση, ενω η αποδειξη ειναι στο ονομα του αλλου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrkon Απρίλιος 18, 2013 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 Γιατί θα σου ζητήσουν και ταυτότητα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Απρίλιος 18, 2013 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 Με ποια άλλη κάρτα που δοκίμασες ήταν οκ?Μήπως τραβάει λιγότερο ρεύμα(μικρότερη).Επίσης τι τροφοδοτικό έχεις? Δοκίμασε και με άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Απρίλιος 18, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 Με ποια άλλη κάρτα που δοκίμασες ήταν οκ?Μήπως τραβάει λιγότερο ρεύμα(μικρότερη).Επίσης τι τροφοδοτικό έχεις? Δοκίμασε και με άλλο.Τραβαει οντως λιγοτερο ρευμα η αλλη καρτα. Τροφοδοτικο δεν εχω αλλο να δοκιμασω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Απρίλιος 18, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 Tωρα ειδα προσεκτικα την καρτα, και τι να δω; Οι φωτο μιλανε απο μονες τους!! Απο τι εχει γινει αυτο ρε παιδια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris92 Απρίλιος 18, 2013 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 φαινεται σαν να εχει χυθει κατι πανω.εχεις ανοιχτο το κουτι γενικα?εχεις καμια υδροψυξη?ή ειναι ηλεκτρολυτικο υλικο απο κανενα πυκνωτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Απρίλιος 18, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 Κοιτα τις 2 τελευταιες φωτο, εχει αλλοιωθει η πλακετα!Λογικα, απο καποιον πυκνωτη ειναι, αλλα χωρις να βγαλω την ψυκτρα, δεν βλεπω κατι να εχει χαλασει.Αυριο στο αμαρουσιον με την καρτα αναχειρας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Απρίλιος 18, 2013 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 Φοβάμαι μη στην βγάλουν εκτός!Καλή τύχη.Από κει και πέρα χρειάζεσαι βασικά ένα ειδικό υγρό φλαξ αν θυμάμαι καλά να την καθαρίσεις.Άνοιξέ την μετά και τσέκαρε για πυκνωτές και ενημέρωσέ μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Απρίλιος 18, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 Γιατι να την βγαλουν εκτος; Δεν την κακομεταχειριστηκα ποτε, δεν την κλοκαρα (σχεδον ποτε), παντα την ειχα με καλο τροφοδοτικο (Toughpower), την μαμα ψυξη δεν την εβγαλα ποτε. Παιζει να ειναι και το πιο στοκ πραγμα που ειχα ποτε μου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Απρίλιος 18, 2013 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 Δε διαφωνώ καθόλου μαζί σου ούτε θέλω να σε απογοητεύσω.Απλά ίσως επικαλεστούν κακομεταχείριση και ότι και καλά κάτι έριξες\σου έπεσε πάνω της.Αυτό όλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Απρίλιος 19, 2013 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2013 Αν δε βγάλεις άκρη με το κατάστημα καθάρισέ την με ασετόν προσεκτικά , πάντα με αντιστατικό βραχιολάκι. Αν δε κατέχεις πάνε σε ηλεκτρονικό να σου την καθαρίσει. Τσέκαρε τους ηλεκτρολυτικούς για πιθανό πρόβλημα. Πιθανό να έχουν προκληθεί λόγω αυτων των υπολειμάτων μικροαγώγιμα μονοπάτια και η κάρτα να κλείνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reinko24 Απρίλιος 19, 2013 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2013 Πολύ πιθανόν το υγρό να ειναι απο σκασμένο πυκνωτή απλά αν καταλαβα καλά εκει είναι και η τροφοδοσία μήπως κάποια φορά που εβαλες την κάρτα δεν κουμπωσε καλά το ανταπτοράκι του ρευματος και έγινε εκει το τσάφ;;φαίνετε οντως αλλοιωμενο μεχρι και το pcb εσύ σε κάθε περιπτωση λες πηγα σημερα να τον ανοίξω και δεν εδεινε σημα η οθονη οχι δοκημαζα ξαναδοκημαζα κλπ κλπ σαν να μην εχεις ιδεα πως ανοιγουν το κουτί....Για να μην σου που οτι εγταιγες εσύ...Καποτε σκέψου βάζαν και αυτοκολητο στο πλαι του κουτιου και αν το εσκειζες επαυε να ισχύει η εγγύηση..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Απρίλιος 19, 2013 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2013 στην ουσία χάλασε το PCΒ από υπερθέρμανση (το παθαίνει).Πάρε ένα μικρό σκουπάκι να φύγει η βρώμα και τότε επεστρεψέ το (μη φανεί δηλαδή η σκόνη ΟΥΤΕ να χαλάσεις το χαρτάκι με το SN). Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Απρίλιος 19, 2013 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2013 Πολύ σκυλί η κάρτα που παίζει ακόμα!Ποιάς εταιρίας είναι η υλοποίηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Απρίλιος 19, 2013 Author #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2013 Πολύ σκυλί η κάρτα που παίζει ακόμα!Ποιάς εταιρίας είναι η υλοποίηση?Gigabyte. Γενικα, οτι GB προιον εχω παρει, ειναι μπομπα, πολυ δυνατο brand.In other news, μιλησα σημερα με τεχνικο της εταιριας που ειχε γινει αγορα. Η καρτα εχει εγγυηση κανονικα, αλλα δεν μου τα ειπε και πολυ καλα ο τεχνικος.1) Ενδεχεται να αντιμετωπισω προβλημα, μιας και κανονικα διαδικασιες αντικαταστασης πρεπει να κανει ο αγοραστης απο το λογαριασμο του. Πες οτι παρακαμπτεται.2) Λογικα θα μου δωσουν καρτα με λιγο χειροτερες επιδοσεις απο την δικια μου, αναλογα τι εχει το καταστημα.Με προετοιμασε ψυχολογικα ο τεχνικος. Δεν προκειται να το δεχτω με την καμια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Απρίλιος 19, 2013 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2013 Kαλό που έχει εγγύηση.Βέβαια έτσι όπως μου τα λες μου φαίνεται οτί σου έχουν φυλαγμένη καμμιά 650 (χώμα).Εννοείται οτί δέχεσαι από 650Τi και πάνω, έστω και με μικρή διαφορά εκ μέρους σου.Και άμα σε ζαλίσουνε πολύ στείλτη πακέτο στη gigabyte, πιο εύκολα θα βγάλεις άκρη.Good luck. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Απρίλιος 19, 2013 Author #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2013 Κοιτα, εγω δεν θελω, ουτε να τους φαω, ουτε να με φανε.Αν ειναι δυνατον, παλι 460oc θα ηθελα, που οπως μου ειπε και ο τεχνικος, δεν υπαρχει.θελω μια vga λοιπον, ισαξια, ουτε παραπανω, ουτε λιγοτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.