9000+rpm Απρίλιος 23, 2013 Author #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2013 Κοίτα, επειδή ήμουν και γω στο δίλημα...με sli και τέτοιες κάρτες, που ακριβώς θα τη βάλεις τη κάρτα ήχου; * Γιατί το σκεφτόμουν και γω, αλλά άμα είναι να ψήσω τις vga...Σκεφτόμουν για τη u7, έχει και headphone amp, άμα είναι σε λογική τιμή.Τράβα σε asus από μένα. Μόνο το γεγονός ότι μου τα είχε κάνει τσουρέκια η creative με τους drivers της audigy 2ZS με έχασε από πελάτη.* Χωράει στη πρώτη pcie μάλλον σε σένα ε; Γιατί έχω την D14 και η πρώτη...δεν...Βασικα σκεφτομουν να την βαλω στην τριτη pcie θυρα που ειναι για καρτα γραφικων και δεν θα εμποδιζε πουθενα.Δουλευει σε τετοια θυρα η μπαινει μονο στην pcie την μικρη θυρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Απρίλιος 23, 2013 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2013 Δε θα έχεις πρόβλημα. Reference vga κάρτες έχεις; Ρουφάνε αέρα από πίσω και τον βγάζουν έξω από το κουτί; Εμένα δεν είναι ref και άμα κάνω κάτι τέτοιο θα τη πνίξω τελείως την 1η κάρτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Απρίλιος 23, 2013 Author #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2013 Δε θα έχεις πρόβλημα. Reference vga κάρτες έχεις; Ρουφάνε αέρα από πίσω και τον βγάζουν έξω από το κουτί; Εμένα δεν είναι ref και άμα κάνω κάτι τέτοιο θα τη πνίξω τελείως την 1η κάρτα Ναι reference ειναι οι καρτες που εχω... Αν μπει η καρτα ηχου στην τελευραια pcie express δηλαδη κατω απο την δευτερη καρτα γραφικων δεν εμποδισει ουτε προκυτε να επηρεασει τις θερμοκρασιες της καρτας γραφικων καθολου.... Στο θεμα μας τωρα πια καρτα να παρω τελικα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Απρίλιος 23, 2013 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2013 δες k λίγο αυτή έχω ακούσει καλά λόγιαASUS XONAR D2/PM - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Απρίλιος 23, 2013 Author #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2013 δες k λίγο αυτή έχω ακούσει καλά λόγιαASUS XONAR D2/PM - -Μεταξυ αυτης που δειχνεις και της CREATIVE SOUND BLASTER X-FI TITANIUM HD ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Απρίλιος 23, 2013 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2013 ναι k αυτή από κορυφαία από creative δεν είμαι ειδικός στις κάρτες ήχου αλλα γνωρίζω αυτές είναι ότι must. κάτι κάπου είχα δει για θέμα drivers ψάξω λίγο φιλε . μην βγω ψεύτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Απρίλιος 24, 2013 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2013 μια διευκρινιση μονο : και οι 2 καρτες που εχεις βαλει παραπανω δεν εχουν οπτικη υποδοχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Απρίλιος 24, 2013 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2013 ναι δεν μας είπε τι ακριβώς θέλει οπτική είναι πιο πολύ για games k ταινίες καλο θα ήταν να το δει k αυτό στα επόμενα ηχεία που θα πάρει μπορεί να χρειαστεί to toslink Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.