panos7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2013 Παιδιά χαιρετω το φόρουμ!!Θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου πει ή να μου προτεινει καποιον usb 3.0 controller για τη μητρική μου, Gigabyte X-58-Extreme!!Επίσης αν προτείνετε να πάρω εναν ελεγκτη που να έχει και sata 3 πανω και USB 3.0!!Ευχαριστώ για τη βοήθεια!:daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilis 07 Απρίλιος 19, 2013 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2013 Για SATA 3 πεταμένα λεφτά. Για usb 3 βρες ένα φτηνό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Απρίλιος 19, 2013 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2013 εδώ είσαι μια χαρα θα κανεις την δουλειά σου. Δεν εχει πρασινο pcb αλλα κόκκινο σε περίπτωση που σε ενδιαφερει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarko1 Απρίλιος 20, 2013 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2013 εδώ είσαιμια χαρα θα κανεις την δουλειά σου. Δεν εχει πρασινο pcb αλλα κόκκινο σε περίπτωση που σε ενδιαφερει Αυτόν ακριβώς τον controller τον έχω στο Shinobi μου εδώ και ενάμιση χρόνο. Έχει όντως κόκκινο pcb όπως λέει ο junior 21. Δουλεύει μεν μια χαρά και χωρίς προβλήματα, αλλά με δύο εξωτερικούς δίσκους USB 3.0 που έχω δοκιμάσει, έναν WD και έναν Seagate, δεν δίνει καθόλου παραπάνω transfer rate σε σχέση με το USB 2.0, και με τους δύο δίσκους έδινε 30MB/s ταχύτητα αντιγραφής. Οπότε, αν θα τον αγοράσεις με την προσδοκία του αυξημένου transfer rate με USB 3.0 δίσκους, μάλλον θα ατυχήσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazarosleon Απρίλιος 29, 2013 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2013 Με αυτον τον δισκοWestern Digital My Book Essential 3TB Ext. HDD Black USB 3.0 (3.5", WDBACW0030HBK-EESN) - Εξωτερικοί σκληροί δίσκοι - plaisio.grDELOCK 89315 2 X EXTERNAL + 1 X INTERNAL 19PIN USB 3.0 PCI EXPRESS CARD - CONTROLLER CARD -ControllerΧτυπαω 126 & 95 ΜΒ/'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.