Jump to content

Αγορα pci-express usb 3.0 controller!!

panos7

Recommended Posts

Παιδιά χαιρετω το φόρουμ!!

Θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου πει ή να μου προτεινει καποιον usb 3.0 controller για τη μητρική μου, Gigabyte X-58-Extreme!!

Επίσης αν προτείνετε να πάρω εναν ελεγκτη που να έχει και sata 3 πανω και USB 3.0!!

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!:daisy:

εδώ είσαι

μια χαρα θα κανεις την δουλειά σου. Δεν εχει πρασινο pcb αλλα κόκκινο σε περίπτωση που σε ενδιαφερει :rubik:

Αυτόν ακριβώς τον controller τον έχω στο Shinobi μου εδώ και ενάμιση χρόνο. Έχει όντως κόκκινο pcb όπως λέει ο junior 21. Δουλεύει μεν μια χαρά και χωρίς προβλήματα, αλλά με δύο εξωτερικούς δίσκους USB 3.0 που έχω δοκιμάσει, έναν WD και έναν Seagate, δεν δίνει καθόλου παραπάνω transfer rate σε σχέση με το USB 2.0, και με τους δύο δίσκους έδινε 30MB/s ταχύτητα αντιγραφής.

Οπότε, αν θα τον αγοράσεις με την προσδοκία του αυξημένου transfer rate με USB 3.0 δίσκους, μάλλον θα ατυχήσεις... :wall:

Sharkoon_USB3_zps59510f96.jpg

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.