makio Απρίλιος 20, 2013 Author #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2013 βγαλτα -καθαρα- φωτογραφια οπου θα φαινονται ολα (αντικειμενο και λεπτομερειες διευθυνσης κλπ) και σε οτιδηποτε σου ζητανε ν απαντας αναλυτικα.εξηγησε τους επισης οτι δεν δεχεσαι ως διευθυνση την κινα γιατι δεν εχεις καμια σχεση μ αυτους! αν επιμεινουν να ζητησεις (η μαλλον ..ετδι κι αλλιως ) τα εξοδα επιστροφης...για συστημενο περιπου στα 20ε σε κοβω για κινα.οπως καταλαβαινω εχουν 'παραρτημα' σε κανα διαμερισμα στην Αγγλια και τα προωθουν παλι εντος EU...αλλα στις επιστροφες τους τσουζει γιατι θα φανε αυτοι το πακετο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Απρίλιος 20, 2013 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2013 Τα εχω ολα δεν πεταξα τιποτα η συσκευασια του οπως ακριβως μου την εστειλε βγαινει 870 γραμμαρια και κατι ψιλα Πανω η συσκευασια εχει διευθινση αγγλιας αυτοι μου ζητανε να το στειλω κιναDropshiphing κάνει. Πουλάει για λογαριασμό τρίτου για αυτό σου ζητάνε να το στείλεις hong - kong Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Απρίλιος 20, 2013 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2013 Dropshiphing κάνει. Πουλάει για λογαριασμό τρίτου για αυτό σου ζητάνε να το στείλεις hong - kongΕγώ αγόρασα από Αγγλία όμως αν ήταν να επερνα από Κίνα χωρίς μεταφορικα και πιο φτηνά Για Κίνα το κεντρικό ταχυδρομειο για το δεμα συστημένο μου ζητάει 22.7 ευρώ δηλαδή σχεδόν το 90%τις συνολικής αξίας ZTE Grand X IN Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Απρίλιος 20, 2013 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2013 Εγώ αγόρασα από Αγγλία όμως αν ήταν να επερνα από Κίνα χωρίς μεταφορικα και πιο φτηνά Για Κίνα το κεντρικό ταχυδρομειο(το μονο ανοικτο σημερα στη Θεσσαλονκη) για το δεμα συστημένο μου ζητάει 22.7 ευρώ δηλαδή σχεδόν το 90%τις συνολικής αξίας ZTE Grand X IN Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandertm8 Απρίλιος 21, 2013 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2013 Οχι δεν ισχυει.Οτι γραφεις εσυ κι η αλλη πλευρα, γινεται save και οποιος ασχολειται με το case μπορει να τα διαβασει.Όταν κλείσει το case η επικοινωνία με ebay γίνεται μέσω customer support, στα πρώτα μου μηνύματα μετά την απόφαση πίστευα και εγώ αυτό που γράφεις, τους ανέφερα τον αριθμό του case και πίστευα οτι θα μπορούν να διαβάσουν τι είχε γίνει. Οι απαντήσεις ήταν ότι η υπόθεση αυτή έχει κλείσει περιγράψτε μας το πρόβλημα σας.Πίστεψε με, στο 5ο ~ 6ο μήνυμα τα πράγματα γίνονται δύσκολα γιατί πρέπει να γράψεις το πρόβλημα, και να πεις και ότι έχω μιλήσει με άλλους 3 πριν απο σένα, τους κυρίους τάδε τις τάδε ημερομηνίες και μου έχουν πει αυτά αλλά το πρόβλημα μου δεν λύθηκε. Αυτό σε 1500 χαρακτήρες είναι αδύνατο.Εγω προσωπικα οσες φορες ελαβα λαθος/χαλασμενο προιον και εστειλα photos ΟΛΟΙ μου το ξαναστειλανε χωρις να στειλω τιποτα πισω.Την επιστροφη πολλοι την ζητανε για να σιγουρευτουνε οτι αυτα που ισχυριζεται ο αγοραστης ειναι αληθεια.Αν μπορεσεις να τον πεισεις με Photos πιστευω δεν θα χρειαστει να στειλεις τιποτα πισω.Το ebay θα προστατέψει τον πωλητή που του φέρνει μεγαλύτερα έσοδα απ' ότι ένας αγοραστής με 40 αγορές και 100% θετικές ψήφους. Μόνο αν ο πωλητής είναι σωστός και δεν αποφασίσει να σε γράψει θα βγει άκρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Απρίλιος 25, 2013 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2013 Τελικά μου έκανε πλήρη επιστροφή του ποσού χωρίς να του επιστρέψω τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Απρίλιος 26, 2013 Author #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2013 λοιπον...σημερα μου εστειλε ο πωλητης μυνημα ζητωντας παλι το tracking number γιατι οπως λεει δεν βρισκει το δεμα(δεν το 'βλεπει')....το εστειλα με ΕΛΤΑ συστημενο κι εχει φυσικα tracking...το θεμα ειναι οτι οταν βαζω τον κωδικο δειχνει μονο 2 καταχωρησεις > μια στο Ναυπλιο και αλλη μια που εφυγε απο Αθηνα , στις 19/4 και οι 2....μεχρι σημερα δεν εχει καποια ενημερωσηξερω οτι σ αυτο το θεμα τα Ελτα ειναι μαυρο χαλι εναν σκληρο δισκο που εστειλα στην WD γερμανια, εχει ηδη φτασει και το status στο tracking ειναι ακομα ''εφυγε απο Αθηνα 11/4''εχει καποιος εμπειρια? γιατι αν εχω προβλημα να αποδειχθει οτι το δεμα εφυγε απο εμενα αλλα ΚΑΙ εφτασε στον κινεζο μπορει και να μην παρω τα λεφτα πισω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Απρίλιος 26, 2013 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2013 λοιπον...σημερα μου εστειλε ο πωλητης μυνημα ζητωντας παλι το tracking number γιατι οπως λεει δεν βρισκει το δεμα(δεν το 'βλεπει')....το εστειλα με ΕΛΤΑ συστημενο κι εχει φυσικα tracking...το θεμα ειναι οτι οταν βαζω τον κωδικο δειχνει μονο 2 καταχωρησεις > μια στο Ναυπλιο και αλλη μια που εφυγε απο Αθηνα , στις 19/4 και οι 2....μεχρι σημερα δεν εχει καποια ενημερωσηξερω οτι σ αυτο το θεμα τα Ελτα ειναι μαυρο χαλι εναν σκληρο δισκο που εστειλα στην WD γερμανια, εχει ηδη φτασει και το status στο tracking ειναι ακομα ''εφυγε απο Αθηνα 11/4''εχει καποιος εμπειρια? γιατι αν εχω προβλημα να αποδειχθει οτι το δεμα εφυγε απο εμενα αλλα ΚΑΙ εφτασε στον κινεζο μπορει και να μην παρω τα λεφτα πισω...Μου στειλαν αντικειμενο με ελτα (συστημενο με tracking) και ακομα και τωρα το αντικειμενο φενετε οτι απλα παραδοθηκε στο κεντρο τους ενω εγω εχω παραλαβει Απο οτι μου ειχαν πει οταν ρωτησα παιζει καποιο προβλημα με το track and trace Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Απρίλιος 27, 2013 Author #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2013 Μου στειλαν αντικειμενο με ελτα (συστημενο με tracking) και ακομα και τωρα το αντικειμενο φενετε οτι απλα παραδοθηκε στο κεντρο τους ενω εγω εχω παραλαβει Απο οτι μου ειχαν πει οταν ρωτησα παιζει καποιο προβλημα με το track and traceτελικα υπαρχει λυση - δοκιμασα το tracking του hongkong post και εβγαλε κανονικα αναφορα οτι ''The item (RE2924ΧΧ386GR) was delivered on 25-Apr-2013''πιστευω κατι αντιστοιχο θα ισχυει και σε αλλες περιπτωσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Απρίλιος 29, 2013 Author #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2013 ...ενημερωτικη συνεχεια...οπως βλεπετε παραπανω το πακετο το παρελαβαν στις 25/4 (delivered)παρ ολα αυτα ο τσιντσονλεζος μου εστειλε μυνημα οτι ''ας περιμενουμε λιγες μερες ακομα γιατι στο /212.205.82.71/trackandtrace/ δεν το βλεπουμε!!παρ οτι τους εχω ενημερωσει για το πιο πανω ...σημερα τους εστειλα παλι μυνημα ,παντα μεσω ebay,με ...αναλυτικες οδηγιες και printscreen...και τα Regards και λοιπες λμκιες πλεον θα λειπουν...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.