HotPeanut Οκτώβριος 4, 2013 #81 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 Έχει κανένας εμπειρία από Turkish Airlines; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 4, 2013 #82 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 Εχω ταξιδεψει προς HongKong με ενδιαμεση Κων/πουλη. Εξαιρετικη αερογραμμη, Εξαιρετικο φαγητο και ομορφα κοριτσια ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 4, 2013 #83 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 Βασικά πρόκειται να μπω σε αεροπλάνο για πρώτη φορά. Αλλά ακόμα το σκέφτομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 4, 2013 #84 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 Απο που προς που ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 4, 2013 #85 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 Αθήνα - Νέα Υόρκη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Οκτώβριος 4, 2013 #86 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 Είναι εξαιρετική, και σε λίγο καιρό θα πάρει και την Aegean οπότε μην αχγώνεσε και πέτα. Μια χαρά είναι, και τα τελευταία 2 χρόνια έχει ανέβει πάρα πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Οκτώβριος 4, 2013 #87 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 Αθήνα - Νέα Υόρκη.Διακοπές στη NY ή δουλειά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 4, 2013 #88 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 Αθήνα - Νέα Υόρκη. Αν σε παιρνει (και εχουν ακομα) διαλεξε θεση Economy premium. Πολυ καλυτρες θεσεις απο τις απλες και η διαφορα ειναι +100€ περιπου. Ξαπλωνουν αρκετα και το χρειαζεσαι για τις 10+ ωρες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Οκτώβριος 4, 2013 #89 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 Βασικά πρόκειται να μπω σε αεροπλάνο για πρώτη φορά.Αλλά ακόμα το σκέφτομαι αμα αγχωνεσαι με την πτηση κλπ το τιπ ειναι ενα : μπυρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Οκτώβριος 4, 2013 #90 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 Τελικά θα πάω και εγώ ένα μικρό ταξιδάκι απο 12/10/2013 μέχρι 8/1/2014. Το έκλεισα και αναχωρώ σε 1 βδομάδα! Παιδικό όνειρο, απο τα 18 το σκέφτομαι, στα 32 ήρθε η ώρα να το κάνω. Χώρες μέχρι στιγμής: Κούβα Μεξικό Γουατεμάλα Μπελίζ Ονδούρα Περού Εκουαδόρ Χιλή Αργενινή Ουρουγουάη Βραζιλία Μεγάλες διαδρομές, με πολλές στάσεις, Inca trail, Cancun, Cenotes, Utila, Γη του πυρός, Ιγκουαζού, κλπ. Περιττό να πω χεσμένος από την χαρά μου. Καθίστε να δούμε πως θα πάει Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 4, 2013 #91 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 Εμβόλια να κάνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandertm8 Οκτώβριος 4, 2013 #92 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 Τελικά θα πάω και εγώ ένα μικρό ταξιδάκι απο 12/10/2013 μέχρι 8/1/2014.Το έκλεισα και αναχωρώ σε 1 βδομάδα! Παιδικό όνειρο, απο τα 18 το σκέφτομαι, στα 32 ήρθε η ώρα να το κάνω. Χώρες μέχρι στιγμής: Κούβα Μεξικό Γουατεμάλα Μπελίζ Ονδούρα Περού Εκουαδόρ Χιλή Αργενινή Ουρουγουάη Βραζιλία Μεγάλες διαδρομές, με πολλές στάσεις, Inca trail, Cancun, Cenotes, Utila, Γη του πυρός, Ιγκουαζού, κλπ. Περιττό να πω χεσμένος από την χαρά μου. Καθίστε να δούμε πως θα πάει Βάλε στο πρόγραμμα σου και την Βολιβία. Αν πας Απρίλη μέχρι Νοέμβρη έχει στο Salar de Uyuni ένα απίστευτο φαινόμενο, το αλάτι στον πάτο της ερήμου σε συνδιασμό με τα μερικά εκατοστά βροχής που μαζεύονται την περίοδο αυτή μετατρέπουν την αλυκή στον μεγαλύτερο καθρέφτη του κόσμου (καλιμπράρουν και δορυφόρους όταν δεν έχει σύνεφα). Μάλιστα εξαιτίας του μεγέθους της και της έλλειψης ορίζοντα νομίζεις ότι είσαι στον ουρανό. Δες εδώ: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 4, 2013 #93 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 Εμβόλια να κάνεις Βασικά πρέπει να κάνει...Δες απο καθε χωρα τι χρειαζεται να κανεις και μίλα με εναν γιατρο. Και μη κανεις μ@λακία και πιείς νερό απο βρύσες εκει. Θα σε πάει σερπατίνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 4, 2013 #94 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 Εντάξει παιδιά θα κάτσω σπίτι μου. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 4, 2013 #95 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς με τις πτήσεις. Πιο πιθανό να σε βρει μεγάλος σεισμός στο σπίτι σου από το να πάει κάτι στραβά στην πτήση. Το μόνο κακό σε αυτήν την πτήση ότι είναι πολλές ώρες. Αν τελικά το αποφασίσεις (να το αποφασίσεις), θα πρέπει να σηκώνεσαι και να περπατάς κάθε μερικές ώρες στο διάδρομο για να αποφύγεις πιθανότητα φλεβοθρόμβωσης (σύνδρομο οικονομικής θέσης). Όπως, ίσως, να θυμάσαι, την είχε πατήσει ο Περπέρογλας σε ένα ταξίδι στην Αμερική. Αν είσαι ψηλός -σε μπασκετικά επίπεδα-, ιδανικά κοιτάς για premium/business που είναι μεγαλύτερο το κενό ανάμεσα στις σειρές και έχεις μεγαλύτερη δυνατότητα να κουνάς πόδια. Η Turkish Airlines, πέρα από το ότι είναι τούρκικη , δεν έχει κάτι κακό. Ίσως είναι από τις καλύτερες εταιρείες για να πετάξεις. ΥΓ μπαν στον [MENTION=1446]Dolly[/MENTION]. Προκαλεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 4, 2013 #96 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 Έχει κανένας εμπειρία από Turkish Airlines; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 4, 2013 #97 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 haha ηξερα πριν καν το ανοιξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 4, 2013 #98 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 Ο ένας μου λέει για εμβόλια aka H1N1 και όλα τα παράγωγα.Ο επόμενος μου λέει για θρόμβωση λόγω ακινησίας, είμαι και ψήλος damnnn.Ένα βαπόρι ρε παιδιάαα Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Οκτώβριος 4, 2013 #99 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 η σκούνα του αστρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 4, 2013 #100 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 τα εμβόλια, [MENTION=6133]honda22[/MENTION] τα λένε στο πρόβατο, που θα κάνει τουρνέ στη λατινική αμερική. Αλλά αν τα λέγανε σε εσένα, με το παπόρι δε θα γλύτωνες τίποτα. Πιο επιτακτικά θα ήταν με τόσα τρωκτικά που θα είχατε μαζί Η φλεβοθρόμβωση είναι εξίσου πιθανή και στην καρέκλα του γραφείου που κάθεσαι όλη μέρα Αποφεύγεται πανεύκολα, ακόμη κι αν δεν μπορείς να πας σε premium/business class (δεν είναι και μικρή η διαφορά :/), και δεν είναι λόγος να μην ταξιδέψεις με αεροπλάνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts