nikonick Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2013 λάθος postάκυρο δεν είναι forum για κινητά συγγνώμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Απρίλιος 17, 2013 Author #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2013 :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Μάϊος 6, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2013 Χριστός Ανέστη - Χρονια Πολλά σε όλουςεδώ και 2 χρονια έχω το omnia 2 τις samsung με mobile windows 6.5 αλλα έχει παρα πολλά προβλήματα όπως συνεχώς κολλήματα και γενικός η συσκευή είναι πολύ αργή με αποτέλεσμα να κάνω τακτικά resetπαρακαλώ θα ήθελα να μάθω εάν μπορώ να βάλω αγγλικά android και πιο version αλλα και την όλη διαδικασία γιατί δεν το έχω ξανακάνει δηλαδή πια προγράμματα θα χρειαστώ ονομαστικός ώστε να ψάξω να τα βρω μονος μουεπίσης θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ να βάλω τα windows 6.1 τα αυθεντικά στα αγγλικά και πια είναι η διαδικασίατο κινητό μου το έδωσε ένας φίλος για 120 euros πριν ένα χρόνο και ήτανε από singapore pda : i8000nxxij9csc : i8000xsoij2phone : i8000dxij1εάν είναι λάθος το post που παρακαλώ μετακινήστε το στο κατάλληλο μέροςses ευχάριστο πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 7, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2013 Ριξε μια ματια στο modaco.comΑν γινεται αυτο που ζητας θα βρεις εκει ολες τις πληροφορίες που χρειάζεσαιΣτάλθηκε από το GT-P5100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Μάϊος 7, 2013 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2013 Λόγω περιορισμένης RAM δεν μπορείς να βάλεις πρόσφατο Android. Άντε το πολύ Froyo...Δες εδώ κι εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Μάϊος 7, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2013 καλησπέρα και ευχάριστο για τις απαντήσεις σαςναι, θα κοιτάξω τα sites και ελπίζω να τα καταφέρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.