Jump to content

BTC 1008IM DVD-R 4x@8x....

DMylonas

Recommended Posts

Κατάφερα και έκανα μερικές μικρές αλλαγές στο firmware του BTC 1008IM.... Το drive κανονικά γράφει 4x τα DVD-R, αλλά με το modded firmware λέει ότι τα γράφει 8x.... Το έχω στείλει σε έναν φίλο για δοκιμή και μου έστειλε την παρακάτω εικόνα, ως αποτέλεσμα....

Το modded/original firmware είναι το "059" και μπορείτε να το κατεβάσετε από Ε Δ Ω.

Τρέχετε το "IDEFLASH.EXE", επιλέγετε το drive και πατάτε το "UPGRADE"....

post-419-1416071235,7873_thumb.png

Δε νομίζω πως επειδή γράφει 8χ στο νέρο σημαίνει πως μπορεί να το γράψει, δηλαδή θα μπορούσα να είχα κάνει και γω ένα μοντ( δε ξέρω πως) και να γράφει 16χ, ε δε σημαίνει ότι θα γράφει 16χ. Για δοκίμασε στο νέρο, και βάλε στο real write speed

Το συγκεκριμένο BTC γράφει τα DVD+R με 8x, άρα σκεπτόμενος αυτό θεώρησα ότι πειράζοντας το firmware θα μπορούσε να γράφει και τα DVD-R με 8x αντί του 4x, αφού το laser μπορεί να γράψει 8x, αλλά σε άλλο format....

Με το firmware αυτό, θεωτητικά, έχω κάνει unlock τις ταχύτητες για τα 2x DVD-+RW και γράφονται στα 4x, καθός και όλα τα DVD-+R να γράφονται 8x.....

Ακόμα ο Beta Tester μου δεν μου έχει στείλει μήνυμα (χτες στις 11 το βράδυ το έφτιαξα), όταν μου στείλει θα βγάλω αποτελέσματα....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.