DMylonas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2004 Κατάφερα και έκανα μερικές μικρές αλλαγές στο firmware του BTC 1008IM.... Το drive κανονικά γράφει 4x τα DVD-R, αλλά με το modded firmware λέει ότι τα γράφει 8x.... Το έχω στείλει σε έναν φίλο για δοκιμή και μου έστειλε την παρακάτω εικόνα, ως αποτέλεσμα.... Το modded/original firmware είναι το "059" και μπορείτε να το κατεβάσετε από Ε Δ Ω. Τρέχετε το "IDEFLASH.EXE", επιλέγετε το drive και πατάτε το "UPGRADE".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Σεπτέμβριος 15, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Δε νομίζω πως επειδή γράφει 8χ στο νέρο σημαίνει πως μπορεί να το γράψει, δηλαδή θα μπορούσα να είχα κάνει και γω ένα μοντ( δε ξέρω πως) και να γράφει 16χ, ε δε σημαίνει ότι θα γράφει 16χ. Για δοκίμασε στο νέρο, και βάλε στο real write speed Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Σεπτέμβριος 16, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 Το συγκεκριμένο BTC γράφει τα DVD+R με 8x, άρα σκεπτόμενος αυτό θεώρησα ότι πειράζοντας το firmware θα μπορούσε να γράφει και τα DVD-R με 8x αντί του 4x, αφού το laser μπορεί να γράψει 8x, αλλά σε άλλο format....Με το firmware αυτό, θεωτητικά, έχω κάνει unlock τις ταχύτητες για τα 2x DVD-+RW και γράφονται στα 4x, καθός και όλα τα DVD-+R να γράφονται 8x.....Ακόμα ο Beta Tester μου δεν μου έχει στείλει μήνυμα (χτες στις 11 το βράδυ το έφτιαξα), όταν μου στείλει θα βγάλω αποτελέσματα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.