Freak27 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2013 ΚαλησπεραΠροσανατολιζομαι προς την αγορα μιας Enthusiast καρτας γραφικων. Στην αναζητηση μου ομως, ειδα πως η GTX690 δεν εχει θυρα HDMI. Εχει καποιος απο εσας την απαντηση στην προφανη μου ερωτηση??Για ποιο λογο να μην εχει HDMI θυρα? Μου εχει κανει τρομερη εντυπωση!Ευχαριστω εκ των προτερων Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Απρίλιος 17, 2013 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2013 ΚαλησπεραΠροσανατολιζομαι προς την αγορα μιας Enthusiast καρτας γραφικων. Στην αναζητηση μου ομως, ειδα πως η GTX690 δεν εχει θυρα HDMI. Εχει καποιος απο εσας την απαντηση στην προφανη μου ερωτηση??Για ποιο λογο να μην εχει HDMI θυρα? Μου εχει κανει τρομερη εντυπωση!Ευχαριστω εκ των προτερων2 dual link dvi δεν σου φτανουν ? Παρε ενα καλλωδιο dvi to hdmi και καθαρισες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak27 Απρίλιος 17, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2013 Δεν γνωριζω καποιον αλλο τροπο συνδεσης και ποια ειναι τα πλεονεκτηματα του εναντι του HDMI. Οι θυρες που εχει το monitor μου ειναι 1 HDMI, 1 DVI, 1VGA.Μπορω να βαλω Dual link DVI στην δικη μου οθονη?HP 2311X Review and Specifications Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Απρίλιος 17, 2013 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2013 Δεν γνωριζω καποιον αλλο τροπο συνδεσης και ποια ειναι τα πλεονεκτηματα του εναντι του HDMI. Οι θυρες που εχει το monitor μου ειναι 1 HDMI, 1 DVI, 1VGA.Μπορω να βαλω Dual link DVI στην δικη μου οθονη?HP 2311X Review and Specificationsdvi to dvi και καθαρισες, μην ασχολεισαι περαιτερω με τεχνικα στοιχεια!το dvi ειναι καλυτερη θυρα! ακομα και το 4Κ απο εκει το περνανε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak27 Απρίλιος 17, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2013 Χαχα! Εξακολουθω να μπρεδευομαι! Δηλαδη απο την καρτα αν τραβηξω ενα καλωδιο απο το DVI της και το βαλω στο DVI της οθονης, θα δουλευει κανονικα?Οπως δηλαδη εχω και το HDMI. Ενα καλωδιο και ειμαι ετοιμος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Απρίλιος 17, 2013 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2013 Αν δεν κανω λαθος το HDMI εχει το μοναδικο πλεονεκτημα να παιρναει κα ιηχο, αλλα πολλα μειονεκτηματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Απρίλιος 17, 2013 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2013 το μεγαλύτερο μεινόκτημα του HDMI, είναι ότι δεν μπορει να μεταφέρει native παραπάνω απο 60Hz στο monitor, δλδ αν έχεις 120Hz οθόνη δεν την εκμεταλεύεσαι με HDMI σύνδεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimakos666x Απρίλιος 17, 2013 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2013 Αν δεν κανω λαθος το HDMI εχει το μοναδικο πλεονεκτημα να παιρναει κα ιηχο, αλλα πολλα μειονεκτηματαΔεν κάνεις λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Απρίλιος 17, 2013 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2013 DVI only for the best image quality from 60hz and above:hehe: hdmi μονο για κοσνολες μηπως και δωσουν το κατι παραπνω σε οπτικο αποτελεσμα σε σχεση με τις gpu των PC αλλα ...........μπα-μπης!!!!!!!!!!!:hehe:χωρις παρεξηγηση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagosman Απρίλιος 18, 2013 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 Χαχα! Εξακολουθω να μπρεδευομαι! Δηλαδη απο την καρτα αν τραβηξω ενα καλωδιο απο το DVI της και το βαλω στο DVI της οθονης, θα δουλευει κανονικα?Οπως δηλαδη εχω και το HDMI. Ενα καλωδιο και ειμαι ετοιμος?Συγνώμη για την παρέμβαση και εγώ προσωπικά δεν γνώριζα οτι το HDMI είναι κατώτερο του DVI, αλλά ρωτώντας το παραπανω και αγοράζώντας μια τόσο high end κάρτα δεν μου κολλάει πολύ. Το enthusiast hardware θα πρεπει να συνοδεύεται και απο enthusiast χρήστη και vice versa.Sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos Απρίλιος 18, 2013 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 Δηλαδη ρε παιδια γιατι μπερδευτικα λιγο, εμενα η οθονη μου εχει και dvi και hdmi και ειναι 60hz. Ποιο ειναι καλυτερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Απρίλιος 18, 2013 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 Δεν θα δεις διαφορα σε τιποτα για εκει που το θες, ψηφιακο το ενα ψηφιακο και το αλλο! Απλα hdmi εχουν monitors που εχουν και ηχεια πανω τους. Οσα δεν εχουν ηχεια εχουν μονο dvi! Σκοπος του DVI ειναι η εικονα.Απλα το DVI ειναι και για αλλα πραγματα και οχι μονο για 60hz σε 1080p που το θες εσυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Απρίλιος 18, 2013 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 Δηλαδη ρε παιδια γιατι μπερδευτικα λιγο, εμενα η οθονη μου εχει και dvi και hdmi και ειναι 60hz. Ποιο ειναι καλυτερο?Δεν θα έχεις πρόβλημα όποιο απο τα 2 και αν συνδέσεις με αυτές τις συνθήκες. Την ίδια ποιότητα σήματος μεταφέρουν και τα δύο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos Απρίλιος 18, 2013 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 Α οκ, ευχαριστω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak27 Απρίλιος 18, 2013 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 Συγνώμη για την παρέμβαση και εγώ προσωπικά δεν γνώριζα οτι το HDMI είναι κατώτερο του DVI, αλλά ρωτώντας το παραπανω και αγοράζώντας μια τόσο high end κάρτα δεν μου κολλάει πολύ. Το enthusiast hardware θα πρεπει να συνοδεύεται και απο enthusiast χρήστη και vice versa. Ρωτώντας πας στην πολη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Απρίλιος 18, 2013 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 Παλιά υπήρχε και το πρόβλημα με 0-255 range υποστήριξη στο HDMI στις NVidia, δε ξέρω άμα το φτιάξαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.