Jump to content

Συνδεση 690GTX

Freak27

Recommended Posts

Καλησπερα

Προσανατολιζομαι προς την αγορα μιας Enthusiast καρτας γραφικων. Στην αναζητηση μου ομως, ειδα πως η GTX690 δεν εχει θυρα HDMI. Εχει καποιος απο εσας την απαντηση στην προφανη μου ερωτηση??

Για ποιο λογο να μην εχει HDMI θυρα? Μου εχει κανει τρομερη εντυπωση!

Ευχαριστω εκ των προτερων

Καλησπερα

Προσανατολιζομαι προς την αγορα μιας Enthusiast καρτας γραφικων. Στην αναζητηση μου ομως, ειδα πως η GTX690 δεν εχει θυρα HDMI. Εχει καποιος απο εσας την απαντηση στην προφανη μου ερωτηση??

Για ποιο λογο να μην εχει HDMI θυρα? Μου εχει κανει τρομερη εντυπωση!

Ευχαριστω εκ των προτερων

2 dual link dvi δεν σου φτανουν ?

Παρε ενα καλλωδιο dvi to hdmi και καθαρισες...

Δεν γνωριζω καποιον αλλο τροπο συνδεσης και ποια ειναι τα πλεονεκτηματα του εναντι του HDMI. Οι θυρες που εχει το monitor μου ειναι 1 HDMI, 1 DVI, 1VGA.

Μπορω να βαλω Dual link DVI στην δικη μου οθονη?

HP 2311X Review and Specifications

Δεν γνωριζω καποιον αλλο τροπο συνδεσης και ποια ειναι τα πλεονεκτηματα του εναντι του HDMI. Οι θυρες που εχει το monitor μου ειναι 1 HDMI, 1 DVI, 1VGA.

Μπορω να βαλω Dual link DVI στην δικη μου οθονη?

HP 2311X Review and Specifications

dvi to dvi και καθαρισες, μην ασχολεισαι περαιτερω με τεχνικα στοιχεια!

το dvi ειναι καλυτερη θυρα! ακομα και το 4Κ απο εκει το περνανε!

Χαχα! Εξακολουθω να μπρεδευομαι! Δηλαδη απο την καρτα αν τραβηξω ενα καλωδιο απο το DVI της και το βαλω στο DVI της οθονης, θα δουλευει κανονικα?

Οπως δηλαδη εχω και το HDMI. Ενα καλωδιο και ειμαι ετοιμος?

DVI only for the best image quality from 60hz and above:hehe:

hdmi μονο για κοσνολες μηπως και δωσουν το κατι παραπνω σε οπτικο αποτελεσμα σε σχεση με τις gpu των PC αλλα ...........μπα-μπης!!!!!!!!!!!:hehe::hehe::hehe:χωρις παρεξηγηση....

Χαχα! Εξακολουθω να μπρεδευομαι! Δηλαδη απο την καρτα αν τραβηξω ενα καλωδιο απο το DVI της και το βαλω στο DVI της οθονης, θα δουλευει κανονικα?

Οπως δηλαδη εχω και το HDMI. Ενα καλωδιο και ειμαι ετοιμος?

Συγνώμη για την παρέμβαση και εγώ προσωπικά δεν γνώριζα οτι το HDMI είναι κατώτερο του DVI, αλλά ρωτώντας το παραπανω και αγοράζώντας μια τόσο high end κάρτα δεν μου κολλάει πολύ. Το enthusiast hardware θα πρεπει να συνοδεύεται και απο enthusiast χρήστη και vice versa.

Sent from my Nexus 4

Δεν θα δεις διαφορα σε τιποτα για εκει που το θες, ψηφιακο το ενα ψηφιακο και το αλλο! Απλα hdmi εχουν monitors που εχουν και ηχεια πανω τους. Οσα δεν εχουν ηχεια εχουν μονο dvi!

Σκοπος του DVI ειναι η εικονα.

Απλα το DVI ειναι και για αλλα πραγματα και οχι μονο για 60hz σε 1080p που το θες εσυ.

Δηλαδη ρε παιδια γιατι μπερδευτικα λιγο, εμενα η οθονη μου εχει και dvi και hdmi και ειναι 60hz. Ποιο ειναι καλυτερο?

Δεν θα έχεις πρόβλημα όποιο απο τα 2 και αν συνδέσεις με αυτές τις συνθήκες. Την ίδια ποιότητα σήματος μεταφέρουν και τα δύο.

Συγνώμη για την παρέμβαση και εγώ προσωπικά δεν γνώριζα οτι το HDMI είναι κατώτερο του DVI, αλλά ρωτώντας το παραπανω και αγοράζώντας μια τόσο high end κάρτα δεν μου κολλάει πολύ. Το enthusiast hardware θα πρεπει να συνοδεύεται και απο enthusiast χρήστη και vice versa.

Ρωτώντας πας στην πολη ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.