absolom Απρίλιος 18, 2013 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 μπορεις να βαλεις και στο κουτι που εχεις υδροψυξη, παρε ομως μια ιδεα ποσο θα βγει περιπου με το slihttp://www.aquatuning.de/shopping_cart.php/bkey/af0efcbc855b52ab9fb571a9b897f1e9αντλια +τανκ στις 5.25 , διπλο ψυγειο phobya κατω με 2 ανεμιστηρες , μονό phobya στο μπροστινο ανεμιστηρα με 2 ανεμιστηρες και το μονο το alphacool στον πισω ανεμιστηρα με ενα ανεμιστηρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris79 Απρίλιος 18, 2013 Author #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 μπορεις να βαλεις και στο κουτι που εχεις υδροψυξη, παρε ομως μια ιδεα ποσο θα βγει περιπου με το sliAquatuning - Der Wasserkαντλια +τανκ στις 5.25 , διπλο ψυγειο phobya κατω με 2 ανεμιστηρες , μονό phobya στο μπροστινο ανεμιστηρα με 2 ανεμιστηρες και το μονο το alphacool στον πισω ανεμιστηρα με ενα ανεμιστηραΤο SLI δεν ειναι στα αμεσα σχεδια μου.Εχω ηδη μια gtx 680,κουτι θελω πρωτα και μετα,σιγα σιγα θα στηθει.Θα μεινω λιγο με αεροψυξη ακομη.Παρεπιμπτοντως,κατεληξα σε 2 κουτια.NZXT Phantom 630NZXT Phantom 820Το πρωτο σιγουρα εχει κατω απο 200 ευρω,για το δευτερο λιγο πιο πανω παλευτετε...συμφωνειτε,η' να μην παρω τιποτα,διοτι μου εσπασε τα νευρα το Amazon,διοτι δεν τα στελνουν σε ελλαδα?!!!Εχετε παιδια κανενα λινκ αγορας ενα απο τα 2,αποστολη σε ελλαδα?Διοτι σε Skroutz δεν εχει σαλιο!Και τελος να μου πειτε,τι γινεται σε τετοιο μεγεθος παραγγελια?Περναει τελωνειο κτλ...να το στειλουν με απλο ταχυδρομειο κτλ...τι παιζει με αυτα?Τελευταια προσπαθεια,και μετα στοπ.Επειδη δεν βλεπω φως με NZXT,δειτε σας παρακαλω αυτες τις επιλογες και πειτε μου αν αξιζει καποια...τουλαχιστον μελλοντικα να παιρνει 2χ2χ120 radiators.Καλυτερα θα ηταν 1 3πλο,κι ενα 2πλο.Aerocool XPredator Evil | Skroutz.grAerocool XPredator | Skroutz.grAerocool Strike-X ST | Skroutz.grBitFenix Shinobi XL | Skroutz.grCoolerMaster Storm Trooper | Skroutz.grThermaltake Armor Revo | Skroutz.grΣας ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Απρίλιος 20, 2013 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2013 Για δες αυτοCorsair Obsidian 800D | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.