Jump to content

Ερωτηση και Προτασεις για Υδροψυξη...

Chris79

Recommended Posts

μπορεις να βαλεις και στο κουτι που εχεις υδροψυξη, παρε ομως μια ιδεα ποσο θα βγει περιπου με το sli

http://www.aquatuning.de/shopping_cart.php/bkey/af0efcbc855b52ab9fb571a9b897f1e9

αντλια +τανκ στις 5.25 , διπλο ψυγειο phobya κατω με 2 ανεμιστηρες , μονό phobya στο μπροστινο ανεμιστηρα με 2 ανεμιστηρες και το μονο το alphacool στον πισω ανεμιστηρα με ενα ανεμιστηρα

μπορεις να βαλεις και στο κουτι που εχεις υδροψυξη, παρε ομως μια ιδεα ποσο θα βγει περιπου με το sli

Aquatuning - Der Wasserk

αντλια +τανκ στις 5.25 , διπλο ψυγειο phobya κατω με 2 ανεμιστηρες , μονό phobya στο μπροστινο ανεμιστηρα με 2 ανεμιστηρες και το μονο το alphacool στον πισω ανεμιστηρα με ενα ανεμιστηρα

Το SLI δεν ειναι στα αμεσα σχεδια μου.Εχω ηδη μια gtx 680,κουτι θελω πρωτα και μετα,σιγα σιγα θα στηθει.Θα μεινω λιγο με αεροψυξη ακομη.Παρεπιμπτοντως,κατεληξα σε 2 κουτια.

NZXT Phantom 630

NZXT Phantom 820

Το πρωτο σιγουρα εχει κατω απο 200 ευρω,για το δευτερο λιγο πιο πανω παλευτετε...συμφωνειτε,η' να μην παρω τιποτα,διοτι μου εσπασε τα νευρα το Amazon,διοτι δεν τα στελνουν σε ελλαδα?!!!Εχετε παιδια κανενα λινκ αγορας ενα απο τα 2,αποστολη σε ελλαδα?Διοτι σε Skroutz δεν εχει σαλιο!Και τελος να μου πειτε,τι γινεται σε τετοιο μεγεθος παραγγελια?Περναει τελωνειο κτλ...να το στειλουν με απλο ταχυδρομειο κτλ...τι παιζει με αυτα?Τελευταια προσπαθεια,και μετα στοπ.

Επειδη δεν βλεπω φως με NZXT,δειτε σας παρακαλω αυτες τις επιλογες και πειτε μου αν αξιζει καποια...τουλαχιστον μελλοντικα να παιρνει 2χ2χ120 radiators.Καλυτερα θα ηταν 1 3πλο,κι ενα 2πλο.

Aerocool XPredator Evil | Skroutz.gr

Aerocool XPredator | Skroutz.gr

Aerocool Strike-X ST | Skroutz.gr

BitFenix Shinobi XL | Skroutz.gr

CoolerMaster Storm Trooper | Skroutz.gr

Thermaltake Armor Revo | Skroutz.gr

Σας ευχαριστω...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.